coupe Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 de jobbat vartam töled :) Mire gondolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Mire gondolsz? mondjuk hogy a jobb allapotban lévö motorod elpicsáz meg ilyenek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Mint ahogy annó az én motorom is igen sok embert elfenekelt ;) Ma már nem menne úgy sajna.. leamortizáltam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Mi baja a kis kacsának? Azt mondta a sonique mikor megvettem a kocsit hogy a kipufogót cserélni kell de úgy voltam vele hogy ráér,mondván tetszik hogy halk.De azt nem gondoltam hogy ilyen következményekkel jár hogy egy gyári c20ne moci rendszere van a caravanon.Az egész cserés lesz. mondjuk hogy a jobb allapotban lévö motorod elpicsáz meg ilyenek Nekem nincs über chipem és 6os váltom + legalább 100kg-mal nezebb az autóm.Arra azért kiváncsi leszek milyen lesz már végre igazi nyári gumival kocsizni ami letapad egyből ;) Remélem a kipufogó is meghozza a várt hatást és akkor már nem lesz esélyed :) ;) Eddig két embertől kaptam ki az egyik Te vagy a másik Anti és szerintem ez azért annyira nem rossz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 elkerültük egymást a ringen ezexerint.. eléggé téli állapotok voltak :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Combos ez a corsa :) Na abbahagyom a röhécselést mert semmi okom röhécselni....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Eddig két embertől kaptam ki az egyik Te vagy a másik Anti és szerintem ez azért annyira nem rossz. Azért pályán nem megy rosszul... :) De ha tényleg lesz hozzá normális kipuff, gumi és chip, akkor lehet hogy szorosabb lesz. ;) A Corsában egybént a nagy palack az nitro... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 (edited) né mán mitnem találtam http://www.vipergyorsulas.hu/2006-03-18/img_4000.htm kemény gyilkos tekintet ;) :) http://www.vipergyorsulas.hu/2006-03-18/img_4012.htm Módosítva Március18, 2006 : Sonique Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Bizonyíték, hogy mindkét oldal elteker. : :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Bizonyíték, hogy mindkét oldal elteker. : ;) Tom de lüke vagy :) de jogos jo ez az f28 !!! szegény f18+ meg ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 de jogos jo ez az f28 !!! szegény f18+ meg ;) Azért én örülnék, ha olyan F18+ lenne a gépemben. :) Persze a F28at sem dobnám ki. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Eddig két embertől kaptam ki az egyik Te vagy a másik Anti és szerintem ez azért annyira nem rossz. Mert velem még nem mentél ;) :) ;) (csak viccelek.. bár ki tudja) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 A Caraván nem lenne rossz... Indulásnál sikerült leverni sonique fekete "dög"-ét, de amikor lehúztam a kettest onnantól a depóig vészprogin mentem, és nem volt túl meggyőző az autó ereje... :) Ha jó lenne az a lambda szonda, akkor az induláson múlna az egész... ;) Hát a Corsa meg elég meggyőzőt produkált... ;) Hangja iszonyatos volt, és amikor még lehúzta 3.-ba akkor is keresztbe tette majdnem... A tulaja is nagy arc volt, látszott, hogy fanolja a verdáját, és iszonyat lazán vette a dolgokat... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 egy gyári c20ne moci rendszere van a caravanon.Az egész cserés lesz. te! csak a hátsó dob, ami nem odavaló, nem a rendszer :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Hát az is hülye volt aki azt felrakta... ;) :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 te! csak a hátsó dob, ami nem odavaló, nem a rendszer ;) Az bőven elég :) Tegnap mikor elindultunk écsre akkor lépte át az autó a 150ezredik km-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Hát az is hülye volt aki azt felrakta... ;) :) ;) nálam már nem volt idő a cserére ;) Tegnap mikor elindultunk écsre akkor lépte át az autó a 150ezredik km-t. és mennyivel vetted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Csak elfeljetettük lefotózni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Hát az is hülye volt aki azt felrakta... ;) :) :D én meg azt sajnálom h nem fotóztam mikor 2k4ben bájoltam a gsim, mert ezen meg egy fabia középdob volt feltéve... FORDÍTVA ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 nálam már nem volt idő a cserére ;) és mennyivel vetted? olyan 146500 körül vettem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 olyan 146500 körül vettem :) nem mész vele sokat, hallod-e ;) én 3 hónap alatt raktam bele 5000ret, te meg fél év alatt csak 3500at? ;) ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 bazs azt vegyük bele h te retyire is kocsival mész :) de a havi 2000 az stabilan megvan minimum nálam... mikor éppen m1 a vas ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 bazs azt vegyük bele h te retyire is kocsival mész ;) de a havi 2000 az stabilan megvan minimum nálam... mikor éppen m1 a vas ;) hát nemazé van, bazz? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 nem mész vele sokat, hallod-e ;) én 3 hónap alatt raktam bele 5000ret, te meg fél év alatt csak 3500at? ;) ;) :D Ennek több oka is van,nem járok nagykanizsára :) és napközben meg ott van a céges autó azzal elég sokmindent el tudok intézni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Azért azt hiszem ebben most én nyernék, ha az utolsó fél évet tekintjük... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts