Tom Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 nem látok ki annyira a kocsiból, hogy a kátyúkat lássam ;) ;) Ha gondolod van kölcsönbe nagypárna, vagy sámli... ;) :D Na azért majd ha megjön a jöidő megnézem hogy fogod tolni neki... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 nem látok ki annyira a kocsiból, hogy a kátyúkat lássam :) ;) Rakjál párnát az ülésre ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Rakjál párnát az ülésre :) ;) Meg az utat is figyeld ne csak a csajokat ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Ehh.. mekkora úthenger kerekek :) De az azért LOL hogy az én meg sztem coupe a tieden gyárilag lévő felni össz-visz 5.5" nekem az van.. a 195 ös is épphogy felmegy... nem is tom milyen lehet ezekkel a nagy 2xx es gumikkal közlekedni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Anti Azev A felnijét vettem meg.Mi csak mellé raktuk mert lusta voltam felpróbálni :) Ezek Chaba felnije de ilyen mint ez csak 16 os és hátul nagyobb a pereme. Ez jó kép lett!;) Elég "kalács" így csak mellé rakva is:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Nekem meg ma jöttek meg a felnijeim... ;) Szépek nagyon... ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Nekem meg ma jöttek meg a felnijeim... ;) Szépek nagyon... :D ;) Hadné, hadné... Felrakhatjuk addig az 1.4re... ;) Mingyárt hívlak egyébként, de még nem tudtam beszélni az illetékessel... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Este megmutatom... :D a felnit... ;) :) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Nekem meg ma jöttek meg a felnijeim... ;) Szépek nagyon... ;) :) Szerintem baromi jól néz ki az a felni ;) csak vigyázni kell majd rá... na de melyikre nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Tom! hitelt sikerült intézni? tényleg a fogadásunk hogy szólt pontosan, fényezve is lesz addigra? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Tom! hitelt sikerült intézni? tényleg a fogadásunk hogy szólt pontosan, fényezve is lesz addigra? :) Geri!Használható a cucc amit küldtem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Geri!Használható a cucc amit küldtem? mivel még nem jelentkezett érte a kolléga ezért rejtély :) ;) Pedig én fáradtságot nem kívélve próbáltam kinyitni a csomagtartót, és erőfeszítéseimet egyszercsak siker koronázta ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 mivel még nem jelentkezett érte a kolléga ezért rejtély :) ;) Nah', ez széép mondhatom! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Redinek igaza van hiába jár erre nap mint nap baaszik 1et rámcsippai h menjek ki a cuccért! Redi készülj csüt-pént szabin vaok zaklatni foglak ezzel kapcsolatban! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Redinek igaza van hiába jár erre nap mint nap baaszik 1et rámcsippai h menjek ki a cuccért! Redi készülj csüt-pént szabin vaok zaklatni foglak ezzel kapcsolatban! kiccsávó amikor én megyek MÉG nem dolgozol, amikor meg jövök MÁR nem dolgozol ;) én viszont dolgozom mind2 nap ráadásul elég szarul összevissza mindenhol :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 IQ Béla újabb kalandja, remélme az uccsó 1-2 mondtatot csak viccnek szánta, és talál áthidaló megoldást a problémra! Mai rendőrös élmény: jövök haza fél órája a hungáriakrt-on, teljesen békésen. Jön mögöttem egy rendőr mondeo. Sárga-piros lesz, szépen megállok, mellőlem kisteherautó telipiroson át. Rendőrök lesz@rják. Indulunk tovább, megyünk békésen, metálszínű alfa szlalomozva elvágtat az autók közt. Rendőrök lesz@rják. Fehér astra f egy lámpával. Rendőrök lesz@rják. Majd kivesznek engem, fél óra szórakozás, hogy van-e engedélyem matricarendszámra. Gratulálok....... De nem ez a fő baj, hanem valszeg a gsizést is abbahagyom anyagi okok miatt...... A jó az, hogy állt az autó két napot. Nyitva........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Tom! hitelt sikerült intézni? tényleg a fogadásunk hogy szólt pontosan, fényezve is lesz addigra? :) Úgy szólt hogy kész lesz. De ha Neked késznek számít fényezés nélkül... ;) Hitel folyamatban van, de a mostani elbírálás jóval gyorsabb lesz, már ma volt fizu ellenörzés, ez múltkor csak 4. napon ment... Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Sajna nem vicc, anyagi okok......... :) Ez van. Nemrég még motorfejlesztésben gondolkodtam. Meg ettől függetlenül nőügyekben is igen sz@rul állok, de ez offtopik. Lehetne legalább jó idő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Sajna nem vicc, anyagi okok......... ;) Ez van. Nemrég még motorfejlesztésben gondolkodtam. Betudjuk a tavaszi fáradtságnak!Spongyát rá! :D a zsaruk meg bek@phatják.Szvsz csak irigyek, hogy nekik csak olyan szakadék Astráik vannak! :) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 (edited) http://web.interware.hu/sonique/gsi2/mam/IMG_2086_800.JPG Módosítva Március15, 2006 : uhuhu Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 SXP hozzászólásának a folytatása: Kupé írta: Érdekes,olyan vw-es ;) :) picit átalakitottam, mert sok volt akép - uhuhu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Érdekes,olyan vw-es ;) :) tudod te hova mész ;) nekem idáig nem teccet de igy a kocsimon nagyon nem rossz Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Függetlenül attól, hogy legalább 2 képet levehetnél linkre, ez ultrakiba. jól néz ki! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 tudod te hova mész ;) nekem idáig nem teccet de igy a kocsimon nagyon nem rossz Azon a képen amit bazs csinált sokkal jobban tetszet.Annyira nem vagyok elájulva töle és gondolj bele Antinak hátul 4cm-t van szélesítve és nálad is van hely bőven.Mi lesz akkor nála :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts