Sonique Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Hidd el nekem ha én megtudtam csinálni akkor bárki. :) ;) na milyen a lámpa be lett már állitva ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 őő izé.. nah jah.. azt is ki kellene tapasztalnom, hogyé is megyen :) És dokumentáld végig fotókkal, utána csinálj róla "Így szereld a blogod" képsort a tar.hu-n ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 És dokumentáld végig fotókkal, utána csinálj róla "Így szereld a blogod" képsort a tar.hu-n :D :) ;) ;) nah megyek.. dóógozni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Annó amikor a fényezés projekt volt, én is pont ugyan ezt a verdát néztem ki, csak nem ennyire elkülönítve a színeket...a kluboldalon még ez szerepel mint terv... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 na milyen a lámpa be lett már állitva ? Nagyon jó a lámpa,de még nem volt időm elmenni beállítattni.És még az asszonynak is tetszik,ami nem elhanyagolható szempont :) Anti! Hétfőn ha minden jól megy kész lesz a vectra.A csővezés pénteken már kész volt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Az jól hangzik... ;) Remélem nem fog sokat teketóriázni? :) Mert meg kell torolnom a Golfos sztorit... ;) Remélem a héten megjönneka felnik is... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Az jól hangzik... ;) Remélem nem fog sokat teketóriázni? :) Mert meg kell torolnom a Golfos sztorit... ;) Remélem a héten megjönneka felnik is... ;) A vectra 7nap alatt lesz kész.Nálad annyival gyorsabb hogy már nem kell kivenni a motort viszont a csővezés kicsit bonyolultabb mert nem tud alut hegeszteni.Azt el kell vinnie máshova. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Na az + 1-2 nap... de még kell féltengelyt, meg féket cserélni... Kap az egészre 1 hetet... ;) Úgy vagyok vele, hogy márc végére jó ha kész van, ha elöbb akkor sem fogok sírva fakadni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Na az + 1-2 nap... de még kell féltengelyt, meg féket cserélni... Kap az egészre 1 hetet... ;) Úgy vagyok vele, hogy márc végére jó ha kész van, ha elöbb akkor sem fogok sírva fakadni... :) A fék megy hamar,de gondolkodj azon milyen felnit raksz rá mert a 15" lemezfelni se fog felmenni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Tegnap elkezdtem a műszereknek való hely kialakítását... Eddig egy órát dolgoztam vele, most tartok kb a felénél...Kedden folytatom... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 És hogy megy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 A fék megy hamar,de gondolkodj azon milyen felnit raksz rá mert a 15" lemezfelni se fog felmenni :) Vagy addigra felteszem a Cabrióra a nyárit, és annak a téli felniei kerülnek fel, vagy addig megjönnek az újak akkor az... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Vagy addigra felteszem a Cabrióra a nyárit, és annak a téli felniei kerülnek fel, vagy addig megjönnek az újak akkor az... :) De azon is 15ös lemezfelni van nem?És az biztos nem megy fel rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 És hogy megy? Nem gáz, csak mindenem tele volt műanyagreszelékkel, mert jó pár részt ki kellett belőle flexelni... A csőív már megvan hozzá, csak össze kell dolgozni, meg belevágni a 3 lukat, de már azok is ki vannak mérve... Viszont kéne valami olyan ragasztó, ami ha megköt akkor műanyag lesz, és akkor szépen egybecsiszolom és kész is.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Ezen legalább spóroltál 30ezret :) Így hirtelen nem jut eszembe olyan ragasztó,de szerintem Albert haverja szívesen összehegeszti ha szépen megkérjük. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Nem rossz ötlet... :) Csütörtökre kiviszem neki a Lurdyhoz... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Nem rossz ötlet... ;) Csütörtökre kiviszem neki a Lurdyhoz... ;) Ez nagyon jó ötlet :) Szombaton dolgozol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 De azon is 15ös lemezfelni van nem?És az biztos nem megy fel rá. Miért biztos? Mondjuk szeritnem sem megy fel rá, de a Hernádén 284es fékek vannak és azon meg alu van. Mondjuk nem sok minden fér be a nyereg és felni közé... Akkor elvileg kedden kezdődik a turbó? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 18-án szombaton? Nem... ;) Felmegy rá, mert kipróbáltuk, felraktunk egy Vectra féknyerget a Cabrióra, és felment rá a kerék is... csak nem tettem volna közé egy hajszálat sem... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Lemegyünk győrbe? Tom,sonique.többiek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Lemegyünk győrbe? Tom,sonique.többiek? Most? ;) Egyébként én benne vagyok. :) Csak legyen jóidő. Mettől meddig tart? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Most? ;) Egyébként én benne vagyok. :) Csak legyen jóidő. Mettől meddig tart? Ha levisztek... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Most? ;) Egyébként én benne vagyok. :) Csak legyen jóidő. Mettől meddig tart? Március 18. reggel 8tól este 6ig,de szerintem ráérünk lemenni. Én is úgy gondoltam hogy ha jó idő lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Március 18. reggel 8tól este 6ig,de szerintem ráérünk lemenni. Én is úgy gondoltam hogy ha jó idő lesz. Ha jó idő lesz mehetünk... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Haver pénteken dolgozott utoljára elözö munkahelyén, hétfötöl új helyen lesz. Ha megcsinálja is max csak ugy fogja tudni, hogy 7végén valami általatok biztositott műhelyben. Sajna ugyanez a helyzet a HVT-val. Ha műanyagot kell hegeszteni jobban jársz itt a tölem egy utcára levö műanyagos embernél aki a Kadett GSi elsö lökösömet rakta össze. Ö szépen dolgozik, és a tegnap rommátört golfnak is meghegesztette az elsö lökösét még régebben 2ezerért - szépen. XVI ker Ilona utca 3. Ha nincs kedved eljönni ide odaadhatod Lurdyban, bedobom neki péntek reggel - bármi is legyen az. (ugyanis nem vágom miröl is van szó :) ) F1 power Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts