Tom Elküldve Március1, 2006 Elküldve Március1, 2006 :rolleyes: Tom! Nagyon szép az a gép! Csak mond meg merre laksz, mert majd elugrok oda is csodálni! Mikor a pólusnál jártam.....mindíg benéztem a kútra....Néztem 5 percig......Néha elgondolkodtam, hogy neken sohasemnem lesz ilyen szép autóm! :blink: De Neked Lesz. ;) Csak siess nehogy az orrod elől vigyék el! Hát igen, most nálam is a sietésen megy a para. Remélem ma, vagy holnap elintéződik a hitel.
Gelko Elküldve Március1, 2006 Elküldve Március1, 2006 Hát igen, most nálam is a sietésen megy a para. Remélem ma, vagy holnap elintéződik a hitel. csütörtökön lurdy ? :rolleyes:
agressor26 Elküldve Március1, 2006 Elküldve Március1, 2006 csütörtökön lurdy ? :rolleyes: Addigra meglesz! :blink:
Albert Elküldve Március1, 2006 Elküldve Március1, 2006 csütörtökön lurdy ? ;) Te beszélsz? Kérdeztem tőled a Lurdytalis topikban hogy jössz-e mert akkor vinném vissza a cuccodat. :rolleyes: Többiek is - akik esetleg nem tudnák - csütörtökön Lurdy tali. Budapest szexciós topikban van a lista - csekk ;) Tom, továbbra is drukkolok! Hajrá :blink: Szóljál ha menni kell bankba meggyőzni a pult mögött ülőt :D
warwolf Elküldve Március1, 2006 Elküldve Március1, 2006 Hát igen, most nálam is a sietésen megy a para. Remélem ma, vagy holnap elintéződik a hitel. Végre már! Széép autókád! :rolleyes:
FBalazs Elküldve Március1, 2006 Elküldve Március1, 2006 Mondtam neki tegnap, hogy ha nem veszi meg, én megveszem, és ott fogok vele parkolni a házuk előtt... :blink: De persze az FK veszteséges volt... :rolleyes:
Atommanó Elküldve Március1, 2006 Elküldve Március1, 2006 Én ezt soha nem mondtam... :blink: Csak van jobb hely hova tenni a zsetont... ;) Amúgy én is hitelre vettem volna... :rolleyes:
redline Elküldve Március1, 2006 Elküldve Március1, 2006 vagy az idő volt reggel 9kor nagyon optimális vagy tényleg jót tett az autónak 200km-en keresztül a hajtás végre ismét éreztem némi erőt benne :rolleyes: Tom ha megveszed énsi irigy leszek :blink: ;) (de inkább örülni fogok)
Tom Elküldve Március1, 2006 Elküldve Március1, 2006 Én ezt soha nem mondtam... ;) Csak van jobb hely hova tenni a zsetont... ;) Na akkor asszem meg is van a kezes... :rolleyes: :blink: vagy az idő volt reggel 9kor nagyon optimális vagy tényleg jót tett az autónak 200km-en keresztül a hajtás végre ismét éreztem némi erőt benne ;) Tom ha megveszed énsi irigy leszek ;) ;) (de inkább örülni fogok) Ha összejön, akkor viszlek egy körre. :D
adobodo Elküldve Március1, 2006 Elküldve Március1, 2006 Szurkolni én is szurkolok neked. :rolleyes: Sajna segítni nem tudok. :blink:
redline Elküldve Március1, 2006 Elküldve Március1, 2006 Na akkor asszem meg is van a kezes... :rolleyes: :blink: Én mondtam, hogy megveszem te meg vedd meg az enyém ;) (1,2ért az év biznisze lett volna neked, nem? ;) ) Ha összejön, akkor viszlek egy körre. :D Minek? Hogy még jobban lássam a szakadékot ami a kettő között van? Nem akarok mégjobban összetörni ;)
Atommanó Elküldve Március1, 2006 Elküldve Március1, 2006 Redi! Őszintén ki mondta, hogy azt kell megvenned... :blink: épp hogy senki... :rolleyes:
redline Elküldve Március1, 2006 Elküldve Március1, 2006 Redi! Őszintén ki mondta, hogy azt kell megvenned... :blink: épp hogy senki... :rolleyes: Volt jobb? ;) Én nem élek álomvilágban, kb látom hogy mi a helyzet....
Atommanó Elküldve Március1, 2006 Elküldve Március1, 2006 De megnézetted, azt mondták ne vedd meg keress jobbat...de te be voltál sózva...(lehet, hogy én is bel lettem volna :rolleyes: ) De azért lehet szépítgetni meg csinálgatni, szal nem veszett fejsze nyele...
redline Elküldve Március1, 2006 Elküldve Március1, 2006 De megnézetted, azt mondták ne vedd meg keress jobbat...de te be voltál sózva...(lehet, hogy én is bel lettem volna :rolleyes: ) Ez nem egészen igy igaz. A juhuhu annyit mondott, hogy ő nem venné meg. De ő semmilyen géjesit nem vett volna meg :blink: De azért lehet szépítgetni meg csinálgatni, szal nem veszett fejsze nyele... Persze, hogy nem. Sokan összetennék a kezüket ha az övék ilyen állapotban lenne. Sokan meg nem, de ők azok akik miatt utálják a gsi-t keresők a gsi tulajokat ;) Csak vagy egy képem (fejben), hogy milyet szeretnék, de ebből nem lesz semmi idén. Ennyi :D
Atommanó Elküldve Március1, 2006 Elküldve Március1, 2006 Jóóóó vannnna... nem b@szogatni akartalak.... :rolleyes:
Tom Elküldve Március1, 2006 Elküldve Március1, 2006 Kaptam személyi kölcsön ajánlatot, ugyhogy legrosszabb esteben bevállalom azt. ;) Ma beszélek a Tomival, ő is tud valamit, amelyik kedvezőbb lesz, azt választom. Lehet hogy talán egyszere nekem is lesz majd GSi-m... :D :blink: :rolleyes:
coupe Elküldve Március1, 2006 Elküldve Március1, 2006 Majd Coupe elmondja, ha marad rá ma ideje...kicsit elhalmoztam...:-( Ezúton is bocsi... :rolleyes: Végül is elég hamar végeztem és mogyoródon se tévedtem el :blink: Minden le van zsírozva elötted már csak nagyon apróságok kell beszerezni. ;) Kaptam Antitól egy kupakot amiért végtelenül hálás vagyok :D de sajnos nem tudtam ma berakni mert holnapra jön meg a tömítés hozzá.
Tom Elküldve Március1, 2006 Elküldve Március1, 2006 Végül is elég hamar végeztem és mogyoródon se tévedtem el ;) Minden le van zsírozva elötted már csak nagyon apróságok kell beszerezni. :D Kaptam Antitól egy kupakot amiért végtelenül hálás vagyok ;) de sajnos nem tudtam ma berakni mert holnapra jön meg a tömítés hozzá. Csak nem egy erős kupak? :rolleyes: :blink:
Atommanó Elküldve Március1, 2006 Elküldve Március1, 2006 Nem kell itt hálálkodni... :rolleyes: Segítesz Te nekem eleget... :blink: Én köszi...
coupe Elküldve Március1, 2006 Elküldve Március1, 2006 Nem kell itt hálálkodni... ;) Segítesz Te nekem eleget... :D Én köszi... A hengerfej tömítés nagyon szép munka pedig nem értek hozzá de látszik rajta hogy a fickó érti a dolgát. Tom! De az :rolleyes: Én is irigy leszek egy kicsit de nagyon örülök hogy megoldódni látszik a gsi :blink:
Atommanó Elküldve Március1, 2006 Elküldve Március1, 2006 Juhéééé juhééé... Na akkor most már örülsz miii! Na kivi leszek ha meglesz mennyit időt fox benne tölteni... :rolleyes:
Tom Elküldve Március1, 2006 Elküldve Március1, 2006 Juhéééé juhééé... Na akkor most már örülsz miii! Na kivi leszek ha meglesz mennyit időt fox benne tölteni... ;) Lehet hogy abban kell majd aludnom, elég vicces a hitel. :blink: Nem baj, úgyis 2 vesém van (asszem :rolleyes: ). A héten remélem biztosra lehet majd tudni a dolgokat. :D
coupe Elküldve Március1, 2006 Elküldve Március1, 2006 Lehet hogy abban kell majd aludnom, elég vicces a hitel. ;) Nem baj, úgyis 2 vesém van (asszem :rolleyes: ). A héten remélem biztosra lehet majd tudni a dolgokat. :D Mit takar az hogy "vicces a hitel"? :blink:
Recommended Posts