coupe Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Nekem nem tecc. Olyan otromba. :rolleyes: De ha eleadó lesz jó áron, akkor valahogy túlteszem magam rajta. :blink: Antival találtunk neked egy jó vételt ma.Az ára szinte kihagyhatattlan. ;) szerintem ennyiért nagyon megéri Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Antival találtunk neked egy jó vételt ma.Az ára szinte kihagyhatattlan. :rolleyes: szerintem ennyiért nagyon megéri Ha nem kére bele a Kurgyis kéznyomát akkor olcsóbb? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Ha nem kére bele a Kurgyis kéznyomát akkor olcsóbb? :rolleyes: Most mit vacillálsz ennyit rajta bázz!Hajráá! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Ha most vennék autót egy percet se gondolkodnék rajat.Vagy ha lenne ennyi pénzem most :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Ha most vennék autót egy percet se gondolkodnék rajat.Vagy ha lenne ennyi pénzem most :blink: Tényleg megéri 1.3-ért. Abban benne van a felni is és máris ott vagy mint most az áltag Gsi plafonára. Azoknál meg azért egy picivel szebb... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Tényleg megéri 1.3-ért. Abban benne van a felni is és máris ott vagy mint most az áltag Gsi plafonára. Azoknál meg azért egy picivel szebb... :rolleyes: Ennek van macerálva a motorja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Ennek van macerálva a motorja? Asszem tengely meg chip... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Tényleg megéri 1.3-ért. Abban benne van a felni is és máris ott vagy mint most az áltag Gsi plafonára. Azoknál meg azért egy picivel szebb... :blink: jah de mennyi pénze meg energiája van benne a Tominak.... és mééé 1.3 ? 1.6 az ára :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 jah de mennyi pénze meg energiája van benne a Tominak.... és mééé 1.3 ? 1.6 az ára :rolleyes: "Zene nélkül" Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 jah de mennyi pénze meg energiája van benne a Tominak.... és mééé 1.3 ? 1.6 az ára :rolleyes: Akció Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 "Zene nélkül" Csak egy kicsit vitatkoznék: "Irány ár: 1.600.000.-+ HIFI" így van a hirdetésben! :rolleyes: Ha jól gondolom, inkább azért 1.3, mert eladná... javítsatok ki, ha nincs igazam! :blink: Coupe megelőzött! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Akció 1.3ért nagyon kéne nekem is ,,,, megyek bankot rabolni... nem ár érte :rolleyes: vagy tévedek ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 1.3ért nagyon kéne nekem is ,,,, megyek bankot rabolni... nem ár érte :blink: vagy tévedek ? Van még egy símaszkod? :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Van még egy símaszkod? :rolleyes: :blink: nincs de majd szétlőjjük a kamerát mint az Üvegtigrincs 1 ben ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 1.3ért nagyon kéne nekem is ,,,, megyek bankot rabolni... nem ár érte :rolleyes: vagy tévedek ? pont erről beszélünk tommal msn-en :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 nincs de majd szétlőjjük a kamerát mint az Üvegtigrincs 1 ben :blink: 6 lövésből? :rolleyes: Egyébként miért adja el a srác ezt a gyönyörűséget?Mit akar csinálni helyette?egy másik GSi-t? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 6 lövésből? :rolleyes: Egyébként miért adja el a srác ezt a gyönyörűséget?Mit akar csinálni helyette?egy másik GSi-t? fótágen pátttát :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 fótágen pátttát :D Eh! :blink: :rolleyes: ;) Érdekes változás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Ki ad nekem kölcsön 1.294-et? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Ki ad nekem kölcsön 1.294-et? :rolleyes: Esetleg hitel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Esetleg hitel? Tudná is finanszírozni, ha eladná azokat a cuccokat, amiket idáig berámolt a zöld villámba! :rolleyes: SZtem aludni kellen még rá 1t, aztán pedig villámgyorsan felkelni, és megvenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Ki ad nekem kölcsön 1.294-et? :rolleyes: legyen 1 290.000 4000el be tudok szállni...több nincs :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Esetleg hitel? Nincs mire... Diák vagyok, mégha most egy évet dolgozok is. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 szülők nevére? nekem is anyám nevén volt a cali Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 szülők nevére? nekem is anyám nevén volt a cali Az a gond hogy ez nekem jelenleg az egy éves fizum. Bruttóba... :rolleyes: A mostaniból meg max. 200k-t lehetne kinyerni. MAX. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts