coupe Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 A tegnap esti csodás kipuffos képeket nem rakod fel valahova? Elég rossz a minősége,túl sötét volt :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Tom egyet hiányoltam...nem durrogot, és nem lángolt... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Tom egyet hiányoltam...nem durrogot, és nem lángolt... :blink: Háááát.... Én ennek egyelőre személy szerint örülök. :rolleyes: István, köszi a képeket!!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Tom egyet hiányoltam...nem durrogot, és nem lángolt... :rolleyes: De nem is 16L-t fogyaszt neki :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 No akkor tolok még pár képet :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Egy rövid megjegyzés: Le kéne mosni... :rolleyes: Amúgy dönölűűűű... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 és hogy antinak és jo legyen :D :blink: és hogy a katalogus márcsak alátétnek jo :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Egy rövid megjegyzés: Le kéne mosni... :blink: Amúgy dönölűűűű... Tényleg nagyon szép az egész!!! Főleg a felni. :rolleyes: Maszkból marad a Rieger? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 ÁÁÁ ezek a dugók szebbek... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 persze !! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 ÁÁÁ ezek a dugók szebbek... :blink: Nem is érdemes összeolajozni és megégetni őket. Inkább be se rakd. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 ÁÁÁ ezek a dugók szebbek... :blink: az én blokkon ugyis STD méret bele rakom te meg megkapod a a hasznaltat :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 De mondom, szólj, mert akkor a csöveket is adom, és nem kell rendelned... :rolleyes: A hengfejtömítést meg álmodd meg gyorsba, és add oda, hogy ne kelljen venni... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Szép a szín így képen. De egy napsütéses napon megnézném élőben is meg hát a munkáról is akkor mondanék igazi véleményt. Gratulálok. Lassan összeál remélem hamar benne lessz a LET-is. Ideje lenne már, mert elfekvési tünetek lesznek rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Nagyon jó ez a szín gratula! :rolleyes: Úgy nézem,a fújás is szépre sikerűlt.Megkérdezhetem mennyiért csinálták? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 hat sajna nem lett hibatlan de ugye az összeg sem akkora hogy egy olyan fényezést kapjak De nagyon szép az összeg mennyi? nem vészes ennyiert sokkal jobban össze szoktak csapni Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Háááát.... Én ennek egyelőre személy szerint örülök. :rolleyes: http://img.tar.hu/coupeastra/size2/19897763.jpg Tom, ez nagyon jól néz ki, remélem a hangja is elég meggyőző! :blink: Amúgy még annak is örülj, hogy nincs olyan füst utánad, mint egyeseknél ugye előfordult! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 szép a paripa főnök! :blink: Lassan egy 3-4 hónapos sztorinak lesz vége. Jó látni, hogy azért halad előre, ahoz képest, hogy decemberbe hogy nézett ki... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Szép, és nagyon egyedi.Kétségtelen.Nagyon bejövős.Szerintem. :rolleyes: vajh' mi pénzért csinálják manapság a föstők? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Szép, és nagyon egyedi.Kétségtelen.Nagyon bejövős.Szerintem. :rolleyes: vajh' mi pénzért csinálják manapság a föstők? 120-250 egy telifény (egy szín) amennyire én tudom. Elég sok mindentől függ az ár. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 120-250 egy telifény (egy szín) amennyire én tudom. Elég sok mindentől függ az ár. :rolleyes:Itt (Győr és környéke) nemrég fújtak egy ismerős srácnak ugyanilyen kasztnit telibe 200-ért,de az nagyon szép lett,megnéztem alaposan közelről.(mondjuk azóta megint megtörte :blink: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 120-250 egy telifény (egy szín) amennyire én tudom. Elég sok mindentől függ az ár. :blink: Elég széles a tól-ig dolog! :rolleyes: Bár nekem pl. a Corsa baráti áron volt 70e. Igaz, azért valljuk be őszintén, tul. képpen olyan is. De máshol, rendes festékkel nekem is 120-130e.-t mondtak telifényre.Számla nélkül természetesen. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 200ezer körül már reális azért minőséget is lehet várni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 200ezer körül már reális azért minőséget is lehet várni. Hát igen. De ha spéci fetéket akarsz, vagy valami trükkös effektlakkot, akkor azért elég gyorsan meg lehet közelíteni 250es álomhatárt... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Hát igen. De ha spéci fetéket akarsz, vagy valami trükkös effektlakkot, akkor azért elég gyorsan meg lehet közelíteni 250es álomhatárt... ;) Rémálomhatár! :rolleyes: :blink: ;) De mi most mindehol beszélgetünk egy kicsit? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts