csak1astras Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 bocsi a belepofiért ... de hátha ... kellene egy garnitura 4x100 alufelni 16" ... gumi majdan 205/50R16 kellene ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 bocsi a belepofiért ... de hátha ... kellene egy garnitura 4x100 alufelni 16" ... gumi majdan 205/50R16 kellene ... keresek/ felni, gumi "szakasz". Link to comment Megosztás: More sharing options...
csak1astras Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 keresek/ felni, gumi "szakasz". tipikus operátor .. moderátori hozzászólás :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 tipikus operátor .. moderátori hozzászólás ;) Jobb 5letem nem volt.Itt ritkán szokták a fickók :blink: megbeszélni, ha van ilyenjük, inkább a Lurdy talikon cserélnek gazdát ezek a cuccok.Ezért javasoltam azt a másik topicot,mert ott nem klubtagok is szoktak hirdetni. Aztán hátha........... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
csak1astras Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Jobb 5letem nem volt.Itt ritkán szokták a fikók :D megbeszélni, ha van ilyenjük, inkább a Lurdy talikon cserélnek gazdát ezek a cuccok.Ezért javasoltam azt a másik topicot,mert ott nem klubtagokis szoktak hirdetni. Aztán hátha........... ;) köcc .. csak., mint az adatlapomon ott van, ujonc .. szal nem ismerni senkitsenem ... :blink: ... szal ... ebből nem lesz lurdy-s tali ... :rolleyes: no .. mind1 ... köcc a segitséget Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 tipikus operátor .. moderátori hozzászólás :rolleyes: Én is EZT javasoltam volna. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
csak1astras Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Én is EZT javasoltam volna. :rolleyes: köcc az épitő jellegu hozzaszolasokt ... jo8 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 köcc .. csak., mint az adatlapomon ott van, ujonc .. szal nem ismerni senkitsenem ... :blink: ... szal ... ebből nem lesz lurdy-s tali ... :rolleyes: no .. mind1 ... köcc a segitséget Attya!Kimész, és barátkozol!Szerinted mi "vidékiként" hogy kezdtük? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 köcc .. csak., mint az adatlapomon ott van, ujonc .. szal nem ismerni senkitsenem ... :blink: ... szal ... ebből nem lesz lurdy-s tali ... :rolleyes: no .. mind1 ... köcc a segitséget Háát most baj nem lesz. Én a tavaji MOTE évadnyitón Suzukival voltam és nem ismertem senkit. Mégsem vertek meg. (majd idén) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Akkor keverem valakivel... Kedves mindenki! Valaki reparálta már a BMV helyzetjelzős lámpát?! Nekem túl halvány a kör... A fehér LED-re gondoltam, de félek túl fókuszált a fénye és elölről látszanának a LED-ek helyzetei a körben! :rolleyes: felejtös a led még halványabb lessz nekem van rizsszem foglalatos led direkt ebbe a lampaba ami elöre nem is vilagit szinte semmit sem csak szorja a fényt de loszart sem ér én vissza raktam az eredetit akkor a nemrég belinkelt igen csak totalkaros Gsi utan jöjjön egy kicsit vidamabb :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kistomi Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 felejtös a led még halványabb lessz nekem van rizsszem foglalatos led direkt ebbe a lampaba ami elöre nem is vilagit szinte semmit sem csak szorja a fényt de loszart sem ér én vissza raktam az eredetit Köszi, még jó hogy nem álltam neki próbálkozni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Úgy néz ki rendesen leragasztották. :rolleyes: Álltalában nemnagyon adnak az apróságokra. :blink: Sok sikert a fényezéshez. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Úgy néz ki rendesen leragasztották. :rolleyes: Álltalában nemnagyon adnak az apróságokra. :blink: Sok sikert a fényezéshez. ;) holnap DE kész a kocsi már csak a többi elem van amit leszerelve kell fényezni megyek és meg is nezem majd hozok képeket sajna nem olyan szép a carbon black élöben ahogy gondoltam vagyis szép de nem fekete hanem Kék ;) igy hat masik Bmw szint valasztottam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 ha minden igaz ilyen szine lessz Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Végre képek,infók! :blink: Menet teljesítményre meg hangra leszek kiváncsi ha kész lesz! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Nemsemmi projekt.Akkor gyakorlatilag ez egy teljesen felújított, turbómotoros büntetőgép lesz.Ha a szükség úgy hozza! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Sonique! Szép lesz a gép, ha végre összeáll. A legutolsó szín is eléggé "ott van". :rolleyes: Végülis ki fényezi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Végülis egy fényező... :rolleyes: Ugyanott csinálják a fényt ahol a lakatot, vagyis a lakatos fényezője...Pár utcával feljebb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Végülis egy fényező... :rolleyes: Ugyanott csinálják a fényt ahol a lakatot, vagyis a lakatos fényezője...Pár utcával feljebb... Mikor kezdik összerakni a gépedet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Ha jól tudom a héten kész, vagy jövő hét elején... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Végülis egy fényező... ;) Ugyanott csinálják a fényt ahol a lakatot, vagyis a lakatos fényezője...Pár utcával feljebb... Látom kipihented magad. :rolleyes: Egyébként egyre jobban megszeretem a kipuffot. Nagyon feeling hangja van, mégha állandóan 1200es szakadt ladának néznek is. :blink: ;) De a GSi hang tovább él. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Ha jól tudom a héten kész, vagy jövő hét elején... :rolleyes: Sok macera volt vele?Alkatrészileg, meg ilyenek?Tehát kellett legózni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Ha jól tudom a héten kész, vagy jövő hét elején... :blink: Miről maradtam le tegnap? :rolleyes: Nem inkább a Zoli gépére gondoltál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Látom kipihented magad. :rolleyes: Egyébként egyre jobban megszeretem a kipuffot. Nagyon feeling hangja van, mégha állandóan 1200es szakadt ladának néznek is. :blink: ;) De a GSi hang tovább él. :D Majd kíváncsi leszek,ha lemész vele egy Kecsó-Bp. oda-visszát,hogy mennyire fog fájni a fejed. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 A hangja tovább él, de a többi? :rolleyes: Igen, Sonique ótóóójára gondoltam, az enyim meg mitttomén.. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts