bazs Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 majd csinálok terveket és szavazásra bocsátom és nem lesz semmi helyette a végén :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 majd csinálok terveket és szavazásra bocsátom és nem lesz semmi helyette a végén :rolleyes: Már alig várjuk a terveket :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Már alig várjuk a terveket :rolleyes: sejtem :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 sejtem ;) Őszintén mondtam.Kezd tetszeni a TR :D (De ha esetleg ezt is eladnád akkor rám már ne számíts :rolleyes: :blink: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 gélyesí Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 gélyesí kiváncsi lennék mit kérhetnek érte mert ebből már semmi sem használható.Még a papírokkal is szenvedni kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 kiváncsi lennék mit kérhetnek érte mert ebből már semmi sem használható.Még a papírokkal is szenvedni kell. A két hátsó lámpán és a hátsó lökősön kívűl tényleg nem sok érték van rajta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 gélyesí Úristen........... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Úristen........... Tessék? :blink: Jaa láttam az egyik képen egy ép ablaktekerő kart is meg a rádiót. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 No meg van rajta vonószem takaró hátul. Már megéri megvenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 gélyesí Egyszerűen NO COMMENT! Ilyet egyáltalán felrakni!Inkább felajánlani egy hulladékgyűjtő telephelynek.Szerintem.Ebben már semmi érték nincs.Főleg nem 80e.-ért.Még ingyen sem.Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 1 kicsit hasonlít a geri féle tuningra, igen egyedi ez a vas... arra is kiv lennék ami múltkorjában szigeten oszlopot fogott milyen sorsa jutott.... nah más téma! van é nékünk fehér gsink IVE-xxx ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 arra is kiv lennék ami múltkorjában szigeten oszlopot fogott milyen sorsa jutott.... Szerinted?Már megvan hozzá a másik kasztni.Szerintem.Tuod, ez ittest Mogyorország. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 nah más téma! van é nékünk fehér gsink IVE-xxx ? Az volt a tegnapi balesetben Biatorbágynál? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 A két hátsó lámpán és a hátsó lökősön kívűl tényleg nem sok érték van rajta... talán még 3 felni használható... meg talán a bal hátsó oldalablak meg talán az indexkar Link to comment Megosztás: More sharing options...
csak1astras Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 talán még 3 felni használható... meg talán a bal hátsó oldalablak meg talán az indexkar ködlámpa kapcsoló ... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 gélyesí a papírok érnének még 80at max :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 a papírok érnének még 80at max :rolleyes: Főleg ha a rendőrök is vissza akarjákegyltalán adni, és nem kötik pl. KPM műszakihoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kistomi Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 nah, mostmár tudlak hová tenni :blink: Nem a Lurdynál találkoztunk egyszer? Fekete GSI-d van, BMV helyzetjelzős lámpával, ami fekete hátterű... Már rajta vagyok a kötelező olvasmányon, csak sajna kevés időm jut rá :rolleyes: kisTomi Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Redinek fehér géjesije van! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 OFF: Előre is elnézést kérek valakitől, akinek egyik hozzászólására véletlenül "JELEZ"-t nyomtam, véletlen volt, még1x bocs. Nem tudom ki volt az, reflexből visszát nyomtam az ikszplórörnek. Amúgy szerintem egész korrekt hirdetés ez a gsi, pl. nem olvashatjuk, hogy garázsban tartott, rendszeresen szervízelt, hölgy tulajdonostól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kistomi Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 kistomi: Íme egy TIP-TOP Lóerőben gazdag (300LE) masina :blink: Mondjuk Sofort 9.000-ért szerintem kicsit sok. http://cgi.ebay.de/Opel-Astra-F-TURBO-C20L...1QQcmdZViewItem Szia Chaba! Az a 300LE nagyon kecsegtető, de a kinézete nem tetszik az autónak. Azt szeretem amikor nem harsogóan van kívülröl szétszpoilerezve a verda... Ja és az árról ne is beszéljünk :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Redinek fehér géjesije van! :rolleyes: Ezaz. ;) A kiccsávó meg aki vigyorog az a Tom. :blink: (ez Soltvadkerti kép) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kistomi Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Redinek fehér géjesije van! :blink: Akkor keverem valakivel... Kedves mindenki! Valaki reparálta már a BMV helyzetjelzős lámpát?! Nekem túl halvány a kör... A fehér LED-re gondoltam, de félek túl fókuszált a fénye és elölről látszanának a LED-ek helyzetei a körben! :rolleyes: Ezaz. :D A kiccsávó meg aki vigyorog az a Tom. ;) (ez Soltvadkerti kép) Kár volt megnéznem ezt a képet!!! Már hiányoznak a tiszta utak, a találkozók meg a strand! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Valaki reparálta már a BMV helyzetjelzős lámpát?! nevezzük nevén a gyereket Angel Eyes-nak :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts