Atommanó Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Azért a színre kivi lennék...valami link, vagy kép? Még 50 perc van a dbilas licitből... :blink: Kicsit izgulok... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Azért a színre kivi lennék...valami link, vagy kép? Még 50 perc van a dbilas licitből... :blink: Kicsit izgulok... :rolleyes: Ha már így marad az is egész jó! ;) (az itthoni ájánlatokhoz meg pláne) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Azért bízok még az utsó perc izgalamiban...de ha így marad is jóóó :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 ezekböl valamelyik de az m3 carbon black nagyon teccik vagy M5 black sapphire vagy Vw magia fekete gyöngyház Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 816 EUr-lett a vége, 1 mp-el a licit vége előtt még rányomott a srác... :rolleyes: Így kép alapján az utsóra szavaznék, mert az a legfeketébb...de élőben biztos nagyon szépek ezek a színek... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Azért bízok még az utsó perc izgalamiban...de ha így marad is jóóó :blink: Én is sasoltam az utolsó másodperceket,és azért még a legény az uccsó pillanatban rátett egy 5juróst!(darkastra) :rolleyes: Ja közben te is leírtad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 816 EUr-lett a vége, 1 mp-el a licit vége előtt még rányomott a srác... :rolleyes: Így kép alapján az utsóra szavaznék, mert az a legfeketébb...de élőben biztos nagyon szépek ezek a színek... :D yéhh tényleg csüt este van hat latod én oda adtam volna 900ert a srácnak de mind igy sem sokkal kevesebb mert 900-ebay -licittörlés - posta ktsg -sonique :blink: igy meg 816 +40 -ebay -sonique ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 :blink: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 majdnem a francia hatarnal van a gyerek aki megvette Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Akkor indulhat is a cumóért... :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Szerintem a legfelső bömös szine a legszebb. ;) Mikor lesz kész a fény? Látom közben elment a pillangó is. Akkor ezért voltál ma éjszakás. ;) Gondoltam hogy meglátogatlak, de aztán nem akartam veszélyeztetni az állásod. :D Én is éreztem :rolleyes: .És mi lett volna ha hagynak téged előzni :blink: Azért nagyon nem egy súlycsoport a két gép. ;) De az elején kellemesen lehetett haladni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 De tényleg nagyon jól megy az 1.4 :rolleyes: csak kérdés hogy meddig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Kik versengtek? Amúgy a góré most ment aludni... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Kik versengtek? Amúgy a góré most ment aludni... :rolleyes: Tom meg én hazafelé és Laci4 gsijével is mentünk egy kört meg az enyémmel is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Lacié is jól megy neeem? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Lacié is jól megy neeem? :blink: Az övében 4en ültünk és kb akkor ment úgy mint az enyém amiben2ültünk mondom ezt az anyósülésről :rolleyes: Tényleg jól megy és sokkal halkabb mint az enyém. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Az övében 4en ültünk és kb akkor ment úgy mint az enyém amiben2ültünk mondom ezt az anyósülésről :rolleyes: Tényleg jól megy és sokkal halkabb mint az enyém. Szerintem a halkság a csomagtartó miatt van. Nekem, amikor le volt hajtva a hátsó ülés állati hangos volt már a gyári cucc is. A két GSi-t meg össze kéne mérni, azért olyan nagyon nagy különbség szerintem nincs, de én úgy éreztem hogy a Lacié jobban megy egy kicsivel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Azért az anyósülés erős befolyásoló tényező ám, onna sokminden durvábbnak tűnik... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Azért az anyósülés erős befolyásoló tényező ám, onna sokminden durvábbnak tűnik... :rolleyes: Nekem hiányzik az az érzés amit a tietekben éreztem mikor úgy komolyan elindul.De lehet hogy ez csak érzet :blink: Viszont azt nagyon érzem hogy vissza fog a kipufogó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Nekem hiányzik az az érzés amit a tietekben éreztem mikor úgy komolyan elindul.De lehet hogy ez csak érzet :rolleyes: Viszont azt nagyon érzem hogy vissza fog a kipufogó. Van egy eladó kipuffom, GSi-n volt, jól megy vele. :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Van egy eladó kipuffom, GSi-n volt, jól megy vele. ;) :D És még lángcsóvák is jönnek ki belöle ;) Jó lesz az neked :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Meg fogaskerekek... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Meg fogaskerekek... :blink: ;) Na olyat nem szeretnék megélni vele mégegyszer. :rolleyes: Bár mondjuk ha utána fizeted a turbós mocimat... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Pedig ha így használod, könnyen előfordulhat ám... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Pedig ha így használod, könnyen előfordulhat ám... :rolleyes: Ha nem ez akkor valami más. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts