Tom Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 hatul csak fel kell csavarozni semmi olyan nincs ott ami mas mint a gsi nél Köszi! :rolleyes: Akkor legrosszabb esetben kicserélem egyedül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Azért EZT a verdát még ennyiért költői túlzásnak érzem.Talán 350-ért max.MErt erre a 4K símán rámegy, főleg ha a motorja kis szét van taposva. :blink: Szerintem. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Azért EZT a verdát még ennyiért költői túlzásnak érzem.Talán 350-ért max.MErt erre a 4K símán rámegy, főleg ha a motorja kis szét van taposva. :blink: Szerintem. :rolleyes: Hát leginkább attól függ hogy mi a helyzet a mocival és hogy egyáltalán xe van-e benne. De a km alapján igencsak aktuális egy generál, motortípustól függetlenül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Hát leginkább attól függ hogy mi a helyzet a mocival és hogy egyáltalán xe van-e benne. De a km alapján igencsak aktuális egy generál, motortípustól függetlenül. Ilyesmie gondoltam.A lakatolás sem 20péénz, mert ott erősen elemet kell cserélni, aztán ott az első lökös, ki tudja, hogy kapott-e a híd a csattanáskor, lásd. Adobodo esetét, szal ezu a gép piszokul nem ér ennyit.Aztán ott van még a fényezés+ kellene alá normális kerék is, mert amik alatta vannak, amolyan bontószökevény kerekek.Amúgy a motorban az a 240e. is erősen kérdéses, lévén import a gyöngyöm. De lesz ez még olcsóbb is.Ha el akarják adni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 A Z18XE biztos tuti lenne a Corsába! :blink: Szerintem nagyon jó kis motor! ;) Hány kiló a Corsa C? annyi értelmét látnám a dolognak hogy ebben a kocsiban nincsen se klíma se semi más sallang :rolleyes: forgalmi szerint 935 kg az enyém, manual ablakemelővel, no klíma, 3 ajtós kasztni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 az automnak nincs humorérzéke :blink: a multkor a légtömegmérö gyilkolással jelezte, hogy nem tetszik neki a pudvaláda, most meg a középdobról szakadt le a katalizátor....eloszor csak gondolom elengedett a heggesztés, de a Csömöri 2/3átol Janoig már huztam a katalizátort a földön :rolleyes: figyelnem kell arr mit beszélek mert megharaxik ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 az automnak nincs humorérzéke :blink: a multkor a légtömegmérö gyilkolással jelezte, hogy nem tetszik neki a pudvaláda, most meg a középdobról szakadt le a katalizátor....eloszor csak gondolom elengedett a heggesztés, de a Csömöri 2/3átol Janoig már huztam a katalizátort a földön :rolleyes: figyelnem kell arr mit beszélek mert megharaxik ;) Minden gépnek lelke van! Bármilyen hihetetlen, még a GSi-knek is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 az automnak nincs humorérzéke :blink: a multkor a légtömegmérö gyilkolással jelezte, hogy nem tetszik neki a pudvaláda, most meg a középdobról szakadt le a katalizátor....eloszor csak gondolom elengedett a heggesztés, de a Csömöri 2/3átol Janoig már huztam a katalizátort a földön :rolleyes: figyelnem kell arr mit beszélek mert megharaxik ;) Kivetetted vagy megcsináltatod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Egy csövet egyszerűbb betenni, mint egy katalizátort :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Ilyesmie gondoltam.A lakatolás sem 20péénz, mert ott erősen elemet kell cserélni, aztán ott az első lökös, ki tudja, hogy kapott-e a híd a csattanáskor, lásd. Adobodo esetét, szal ezu a gép piszokul nem ér ennyit.Aztán ott van még a fényezés+ kellene alá normális kerék is, mert amik alatta vannak, amolyan bontószökevény kerekek.Amúgy a motorban az a 240e. is erősen kérdéses, lévén import a gyöngyöm. De lesz ez még olcsóbb is.Ha el akarják adni. Nem dohányzó LOL, de az autó úgy néz ki mint apudva :rolleyes: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Kivetetted vagy megcsináltatod? maga a kat. sértetlen (havas uton nem nagyon ütődött semmihez :rolleyes: ) egyenlőre vissza lett rakva, meg lett erősítve...majd kitaláliom mileszhogylesz ($$$) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 maga a kat. sértetlen (havas uton nem nagyon ütődött semmihez :rolleyes: ) egyenlőre vissza lett rakva, meg lett erősítve...majd kitaláliom mileszhogylesz ($$$) És mi a helyzet az üléssel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 És mi a helyzet az üléssel? jól néznek ki a falnak támasztva :rolleyes: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Minden 3ajtós kolléga figyelmébe: Nem tudom ti hogy vagytok, de az én autóm hátulja istentelenül gyűjti a mocskot. A hátsó ablaktörlő meg csak ugrált rajta, és csak az alsó egyhatodát törölte nagy ímmelámmal. Próbálkoztam már minden hülyeséggel, feszegettem, tisztítgattam, stb. Most rájöttem, hogy a lapátot kell megfordítani. Mármint úgy a függőleges tengelye körül, hogy azért a gumi törölje az ablakot........... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Nem lesz mára lökősöm (ellenben holnapra igen :rolleyes: ), úgyhogy jöhet mindenki Lurdyhoz nyugodtan, nem kell szerelni. :blink: Antinak meg leadtam a cuccát a Bandinál. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Nem lesz mára lökősöm (ellenben holnapra igen ;) ), úgyhogy jöhet mindenki Lurdyhoz nyugodtan, nem kell szerelni. :D Antinak meg leadtam a cuccát a Bandinál. ;) Nem száradt meg a festék? :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Nem lesz mára lökősöm (ellenben holnapra igen :rolleyes: Tom! Miért nem teszel egy Dbilast arra az X14XEL-re, Chippel, meg ilyenekkel?Akkor már nem is kellene neked C20XE, meg ilyenek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Tom! Miért nem teszel egy Dbilast arra az X14XEL-re, Chippel, meg ilyenekkel?Akkor már nem is kellene neked C20XE, meg ilyenek! Mert arra a motorra már nincs értelme pénz áldozni :rolleyes: (gondolom én) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Nem száradt meg a festék? :rolleyes: :blink: Nem is fújta meg.;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Nem is fújta meg.:rolleyes: Miért?nekem is egy nap alatt csinálta meg de jó lett. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Tom! Miért nem teszel egy Dbilast arra az X14XEL-re, Chippel, meg ilyenekkel?Akkor már nem is kellene neked C20XE, meg ilyenek! Ja csak 300 körül állna meg és lehet hogy egy hetet bírna ki. ;) Abból meg bőven benne van az xe, csak normális állapotút kell választani. És nem ugyan az a 130 paci lesz. :blink: De még nem biztos semmi sem, úgyhogy... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Ja csak 300 körül állna meg és lehet hogy egy hetet bírna ki. ;) Abból meg bőven benne van az xe, csak normális állapotút kell választani. És nem ugyan az a 130 paci lesz. :blink: De még nem biztos semmi sem, úgyhogy... :rolleyes: Az is megoldás lehet ha keresünk egy kuka motort ami kap egy teljes generált.Így biztos hogy hosszútávon is megbizható lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Az is megoldás lehet ha keresünk egy kuka motort ami kap egy teljes generált.Így biztos hogy hosszútávon is megbizható lesz. A lökős már le van csiszolva, csak fújni kell. Mocival meg lehet hogy tényleg így járok jobban. De előbb a pénz legyen meg, aztán majd kitáláljuk, hogy mi a jó megoldás. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Az is megoldás lehet ha keresünk egy kuka motort ami kap egy teljes generált.Így biztos hogy hosszútávon is megbizható lesz. Ezt megcáfolnám sajnos... ;) :blink: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Nem is fújta meg.:rolleyes: ehehe nekem már a fényezönél van a kocsim :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts