Tom Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 Én ezen egy percet se csodálkozom. :rolleyes: :blink: De szerintem te se. Hát nem mondom hogy meglepett. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 Hát nem mondom hogy meglepett. :rolleyes: Viszont tényleg nagyon jól megy az 1.4 :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 ...még... :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 ...még... :rolleyes: :blink: De az csak jó mert akkor jöhet a c20xe ;) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 De az csak jó mert akkor jöhet a c20xe :rolleyes: :blink: ;) Látom én már semmi újat nem tudok mondani. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 Látom én már semmi újat nem tudok mondani. :rolleyes: Nem volt nehéz kitalálni :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 Látom én már semmi újat nem tudok mondani. :rolleyes: A www.bobn1.hu -n éppen 65e.-ért adnak egy ilyen motort.Asszem így írják........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 éreztem h vmi nem stimmel :rolleyes: http://swed1.uw.hu/Pix/club.JPG Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 A www.bobn1.hu -n éppen 65e.-ért adnak egy ilyen motort.Asszem így írják........ Hát szerintem a motor lesz a legkevesebb. Viszont csak kipróbálható indítható, meghalgatható, megtapogatható példány kell. Ha nincs ilyen, akkor meg felejtős a projekt. Kevés megkímélt c20xe van, de nem sürget az idő. :rolleyes: éreztem h vmi nem stimmel ;) http://swed1.uw.hu/Pix/club.JPG Na milyen érzés? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 ugyanolyan sok munkám van nem múlt el sajnos doktor úr :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
WaseK Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 ugyanolyan sok munkám van nem múlt el sajnos doktor úr :blink: ;) Akkor ez hatástalan maradt. Vonjuk vissza, igyuk el :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 Hát szerintem a motor lesz a legkevesebb. Viszont csak kipróbálható indítható, meghalgatható, megtapogatható példány kell. Ha nincs ilyen, akkor meg felejtős a projekt. Kevés megkímélt c20xe van, de nem sürget az idő. ;) Sztem egy megnézést, meg ilyesmit mindenféleképpen megér.Asszem egy Kadetban volt korábban.Lehet, hogy még benne is van. Mind1, te tudod.Én már szövögetem a terveimet, hogy mit is akarok a Corsám orrába tenni, hamár úgy döntött a vezetőség, hogy nem adhatom el.Bár egy kicsit nehezményezi, hogy át akarom építeni olyanra, amivel haladni is lehet! :blink: Dehát "csak" 115LE-t szeretnék!Az nem olyan nagy kérés! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 Sztem egy megnézést, meg ilyesmit mindenféleképpen megér.Asszem egy Kadetban volt korábban.Lehet, hogy még benne is van. Mind1, te tudod.Én már szövögetem a terveimet, hogy mit is akarok a Corsám orrába tenni, hamár úgy döntött a vezetőség, hogy nem adhatom el.Bár egy kicsit nehezményezi, hogy át akarom építeni olyanra, amivel haladni is lehet! :blink: Dehát "csak" 115LE-t szeretnék!Az nem olyan nagy kérés! :rolleyes: Csak most még nincsen keret rá. Nyáron lesz aktuális a projekt, addigra meg el is döntöm hogy mit is szeretnék valójában, meg mire is van lehetőség. Úgy néz ki hogy suli mellett fogok dolgozni, és lehet hogy inkább először meg kéne venni a szüleimtől valami kedvezményes áron a gépet egy év alatt részletekben, mint szétbarmolni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 és lehet hogy inkább először meg kéne venni a szüleimtől valami kedvezményes áron a gépet egy év alatt részletekben, mint szétbarmolni. :rolleyes: francokat! barmold szét, olcsóbban kapod meg :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 francokat! barmold szét, olcsóbban kapod meg :rolleyes: Most hogy mondod. :blink: Remélem ők is veszik majd a lapot. ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 A bob-os 65ezres moci szvsz már nem van meg, mert már szeptemberben voltunk ott lerabolni mindent arról a Kadettról. Mifi(merthogy igy hivják a srácot) csak a működő motorja miatt hozta be az autót, de tény hogy az előző tulaj (vagy "amőba" ahogy Wolfi mondaná) szart az olajcserére meg a hidegen nem nyomom nekire :blink: De bizti lesz jó C20XE előbbutóbb :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 De bizti lesz jó C20XE előbbutóbb :rolleyes: Én is így látom. Bár napról-napra kisebb az esély, de szeritnem megéri várni. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 Én is így látom. Bár napról-napra kisebb az esély, de szeritnem megéri várni. :rolleyes: Néhány év, és a spórolt péézből vehetsz egy újat, csekély 1.25M-ért! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 Néhány év, és a spórolt péézből vehetsz egy újat, csekély 1.25M-ért! :rolleyes: Annyiért akkor már OPC turbót lehet majd kapni. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 Annyiért akkor már OPC turbót lehet majd kapni. :rolleyes: Megkímélt, gondos első hölgy tulajtól, sérülésmentesen.Csak a torka véres kissé! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 na látom nem csak én töröm a buksimat mocicserén :rolleyes: bár nekem még távoli terv a dolog :S kéne egy z18xe... kivi lennék hogy a c20xe belemegy-é az orrába... gazdaságilag totálisan hülyeség lenne, mert amennyiből belemászik a másik moci abból kapok egy GSI Corsát ..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 na látom nem csak én töröm a buksimat mocicserén :rolleyes: bár nekem még távoli terv a dolog :S kéne egy z18xe... kivi lennék hogy a c20xe belemegy-é az orrába... gazdaságilag totálisan hülyeség lenne, mert amennyiből belemászik a másik moci abból kapok egy GSI Corsát .....Hát, B Corsát biztosan.De C-t? Bár múltkor Soniquoe linkelt be képet asszem XE mocis C Corsáról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 Albert sömösöm megkaptad? SRY csak hirtelen eszembejutott és az smsek között (A) Te voltál az első géjesis :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 Hát, B Corsát biztosan.De C-t? Bár múltkor Soniquoe linkelt be képet asszem XE mocis C Corsáról. LET van. asszem hollandiában hekkelték össze, van komplett építő kit... csak sok lovetta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 A használtautón volt fent még a 7végén is egy Corsa C GSI Z18XE mocival, bontásra.De most nem találom. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts