Atommanó Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Vagy az asszony Cabriójával, vagy meg sem mondom... 2-es Golf... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Vagy az asszony Cabriójával, vagy meg sem mondom... 2-es Golf... 2-es góf nem olyan rossz :D Főleg ha G60-as :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 1.6, de a seggem elviszi... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Nincs hét rendőrsztori nélkül. Budaörsön éjjel, sötét területen, ahol madár sem jár, főleg nem -5 fokban, egy körforgalomhoz értem, mire hirtelen megjelent egy rendőr dzsip, kékfény fel, beálltak elém. Merre volt? Tecsó mögött esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Megvolt a költözködés, most 3 hét megint semmi... :) kivágtaka kanapéra vagy most már a házból is? ;) :D amugy tegnap érzésre +40LE-t tuningoltunk az autóba köszi ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Drága lesz ez neked... + 40 Le, az annyi is mint....á na jó 2 kiló elég lesz... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 kivágtaka kanapéra vagy most már a házból is? ;) :D amugy tegnap érzésre +40LE-t tuningoltunk az autóba köszi ;) Akkor már partiban vagy az NZ-vel? ;) kivágtaka kanapéra vagy most már a házból is? ;) ;) amugy tegnap érzésre +40LE-t tuningoltunk az autóba köszi :P Akkor már partiban vagy az NZ-vel? ;) Hopp, bocsi, beteg volt az SQL... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Hopp, bocsi, beteg volt az SQL... :) perszepersze user error volt :P Drága lesz ez neked... + 40 Le, az annyi is mint....á na jó 2 kiló elég lesz... :D mint mondtam érzésre...anno az nz-n is dobott ennyit a jano féle hátsó dob ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 kivágtaka kanapéra vagy most már a házból is? ;) :) amugy tegnap érzésre +40LE-t tuningoltunk az autóba köszi :D Kicseréltétek a légtömeg mérőt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Kicseréltük... Vagyis mi csak aszisztáltunk, Redi dolgozott... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Akkor már legalább megvan a hiba oka! Bevittem ma a féket és a toronymerevítőt.Megvan a kartervédőm is csak nem tudtam elhozni mert nincs meg a raktár kulcsa :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Akkor biztonságben vannak a cuccaim...:-) Mennyit mondott rá? Velem kapcs infó? :) Ja és köszi még1X... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Akkor biztonságben vannak a cuccaim...:-) Mennyit mondott rá? Velem kapcs infó? :) Ja és köszi még1X... ;) 12000 és vadonat új :D ;) megérte várni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Korrekt... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Korrekt... :) Csak felrakni nem akarja,de még így is jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Ha megcsinálta az enyimet megfűzzük, de addig tilos neki munkát adni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Ha megcsinálta az enyimet megfűzzük, de addig tilos neki munkát adni... :D Szerintem mikor megyek vissza a Gyuláékhoz akkor felrakatom velük.Nem bírom ki olyan sokáig :) meg amúgy is kell cserélni a lengőkar szilenteket akkor meg megint le kell szedni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 És lesz új szilented? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 És lesz új szilented? Muszáj mert a mostani szerinte szétment attól hogy lelazult a csavar.Azt is mondta hogy az új nem fogja szétverni a tornyot.Hiszek neki.Sajnálom azt a pénzt de ez van ebből is tanultam valamit.Az biztos hogy mégegyszer nem én fogom szétszedni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Mi van puding vagy? :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Mi van puding vagy? :) :D ;) Nem csak nincs kedvem mégegyszer végig csinálni hogy utána megint szilentet kelljen cserélni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Pedig most már megvan a tapasztalat... :D Na jó pont én mondom, akinek már a slusszkulcstól is hányingerem van néha... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Pedig most már megvan a tapasztalat... ;) Na jó pont én mondom, akinek már a slusszkulcstól is hányingerem van néha... :) Nem olyankor szoktál inkább bizsergést érezni a jobb talpadban? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Pedig most már megvan a tapasztalat... :D Na jó pont én mondom, akinek már a slusszkulcstól is hányingerem van néha... :) Az igaz. De nem tudom úgy lehúzni a gátló szárán a csavart ahogy a szerelő igen és ez a szilent viszont elég drága ahhoz hogy kisérletezgessek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 légkulcs rulez... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts