Albert Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 GSi tesókák míg itt kattogtok és gyártjátok az elméleteiteket, addig éjn felhívtam a jóembört. Amit most fogok mondani előre kihangsúlyozom az én személyes véleményem!!!!! +36 30/6778094 Hívjátok fel baszki én kurvanéni rég röhögtem ennyit! De ez halál komoly! Emberünk állítása szerint azé' adja L me' kell a "szharos taraktorra a pééénz" - ez full szó szerint és neki van két kadetttya amúgy is. Mellesleg a másikat is elaggya ha akarjuk. Emberünk 1xű mint az 1x1. Állítása szerint fájin otó és gázrugós és 5000Wos mély van benne ami szétnyom mindent! De emellé van 1 stilusa is. Tényleg hívjátok fel, én azt hittem kandi telefon vagy mi, de nem dis iz dah real world. Pár perc beszélgetés után (persze volt előjáték, nem akartam 1ből rámenni) tereltem a vízet a forró kása felé. Mijjen motor van beeeeneee kérdésemre a köv választ kaptam "hát kérem szépen sport." De mondom mitől 200 ló és itt már tudtam nem szakmai választ fogok kapni. Emberünk sejtése szerint kálibra motor van benne, mire említettem neki a nyers valóságot hogy a képen széria moci van benne már nem tudott nyilatkozni. Akit érdekel szombaton megtekintheti a gépet csak fel kell hivni mert nincs benne akksi. Hehe, ez qrva jó :) Ha vége a munkaidőnek és lépett a főnök, lehet felhivjuk a srácot kihangositva. Fel kéne venni dikktafonra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Hehe, ez qrva jó :) Ha vége a munkaidőnek és lépett a főnök, lehet felhivjuk a srácot kihangositva. Fel kéne venni dikktafonra ;) Vegyétek fel !!!!!! Hallani szeretném ;) Persze én is felhívhatnám de nem vagyok egy profi speaker :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 viccen kivül TEST IT e-s-k +éri az élmény miatt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Vegyétek fel !!!!!! Hallani szeretném :D Persze én is felhívhatnám de nem vagyok egy profi speaker :) Télleg Albert vegyétek már fel lécci lécci lécci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Imádom az ijen vad"vidékijeket"........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 ha nem jönne össze nektek, szóljatok max holnap újra hívom és felveszem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 ha nem jönne össze nektek, szóljatok max holnap újra hívom és felveszem :) De télleg vedd fel..... az a baj h én már kicsöngéskor szét röhögném magam uh nem tudnék beszélni...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Vegyétek fel !!!!!! Hallani szeretném ;) Persze én is felhívhatnám de nem vagyok egy profi speaker ;) Hát én meg elröhögném magam, ha megnézném addig úgyse jönnénk el a haverjaimmal míg ki nincs fikázva az ürge, mert ahhoz nagyon értenek főleg 4-5 sör után. Tavaly haverom akart venni egy astra gsi-t, elmentünk megnézni. Eső ránézésre jól nézett ki és c20xe-s motor volt benne. Kipróbáltuk de az enyémhez képest trágyául ment, és már 2-ben 90-nél tiltott :) (enyém 115 nél csinál ileyet). Akkor átült az enyémbe és ment egy kört, és kivirült a nagy D betü az arcán. Megkérdezte, hogy lehet ez, a válaszom ennyi volt? a tied egy sz@r. Az ára 150-el volt több mint egy jó gsi-é, ja és a klíma csövek hátul voltak a csomi tartóba amire azt mondta csak fell kell rakni. Én meg erre és ki fogja feltölteni? A másik pedig hogy trötött volt az eleje és sima 1.4-es rugók voltak benne, na az szép volt. A lényeg az ebben, hogy az eladásnál miért kell hazudni? Jólvan toom mindennap fel kel egy bolond és vannak nem hozzáértők, de ha olyat fog ki aki ért is hozzá egy kicsit akkor nagyon beég :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Hehe, ez qrva jó :D Ha vége a munkaidőnek és lépett a főnök, lehet felhivjuk a srácot kihangositva. Fel kéne venni dikktafonra ;) :) nemkellgecineklenni..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 :) nemkellgecineklenni..... Jaja.... mivan, ha netán az internetet olvasgatva eljut ide is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Jaja.... mivan, ha netán az internetet olvasgatva eljut ide is! ;) Traktorból ír mi? :) :D ;) MTZ gsi rulez Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Traktorból ír mi? :) :D ;) MTZ gsi rulez őőő... a hirdetés is mintha az interneten lett volna... vagy tévedek? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Ezért írtam, h én véleményem és nem szeretném ha esteleg a klub vagy nagyobb tömeg kapná érte a gellert, ha meglátja emberünk... de tényleg nem mindennapi beszélgetés volt, ezért publikáltam a fejleményeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Ezért írtam, h én véleményem és nem szeretném ha esteleg a klub vagy nagyobb tömeg kapná érte a gellert, ha meglátja emberünk... de tényleg nem mindennapi beszélgetés volt, ezért publikáltam a fejleményeket. Sztem az 500W-os láda adja a +Le-ket, mert a hangnyomás miatt erősebben gyorsul. 30e.é' megveszem, mondtammá' :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Wolfi a szomorú ami tény, hogy direkt írtam 5000 Wattot, mert az eladó annyit mondott :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Wolfi a szomorú ami tény, hogy direkt írtam 5000 Wattot, mert az eladó annyit mondott :)Jah' hogy 5000Watt?Akko' nemkee'. :D ;) De elég gáz, hogy némelyek nem tudják, hogy mit vettek anno. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 rég röhögtem ilyen jót :) plíz rögzítse vki ha felhívja még 1x :D:D:D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 :) nemkellgecineklenni..... ha vki ilyeneket hazudozik akkor akövetkezményekről csak ő tehet..... amit nem tudok biztosan azt nem mondom/írom le.... ENNYI szerintem....... :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 ha vki ilyeneket hazudozik akkor akövetkezményekről csak ő tehet..... amit nem tudok biztosan azt nem mondom/írom le.... ENNYI szerintem....... :) :D ;) és nem is beszéltünk még a 9.800.000es calibráról...de ez a gsi topic ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 azmekkora... és komolyan is gondolja a srác :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 hol van ilyen cartársak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 kavics ki ez a csóka? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Petikeeeee a nyomi miskolci calis srác :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Tegnap ültem az autómban... ;) ...amíg legurult a trélerről... :D Megvolt a költözködés, most 3 hét megint semmi... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Tegnap ültem az autómban... ;) ...amíg legurult a trélerről... :D Megvolt a költözködés, most 3 hét megint semmi... :) Ilyenkor mivel jársz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Ilyenkor mivel jársz? Ezt nem kellett volna megkérdezni... :) :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts