bazs Elküldve Február5, 2006 Megoszt Elküldve Február5, 2006 vagy alapjárati motor Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február5, 2006 Megoszt Elküldve Február5, 2006 Á Á tesókák! Anno SXP javallatára kiszedtem mind2t jeladót... ugye 1ik megyen 2da tacho 1k meg comp... és tisztítás meg minden és azóta is jó. Jónak tünik.... Alapjárati moci már nem 1x volt beteg, de helyre lett rakva! Az volt amire gyanakodtam, ugyanis a nagy melegen nem indulok játszásban 1x árulkodott a kis betyár, pár napja 1x 3 hengerrel indult. Ekkor lett 1 számú gyanúsított a gyújtás csak nem tudtam melyik részre... és persze a gyertya volt, most jöttünk vissza büntetőköreinkből :) Anti most volt itt Lali meg nővérkém úgy néz ki jöv 7en ő csinálja a mocitetőm, utána fény meg riasztócsé és minden helyreáll.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Február5, 2006 Megoszt Elküldve Február5, 2006 na mivan veled ombre ??? mivan a kocsiddal ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február5, 2006 Megoszt Elküldve Február5, 2006 élek virulok :) mostmár a gsi is... néked mikor lesz járós a vas? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Február5, 2006 Megoszt Elküldve Február5, 2006 megy az most is csak kicsit ki van könnyitve :) a fényezés kb 2 hétmulva kész Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február5, 2006 Megoszt Elküldve Február5, 2006 jól one! ha vmikor leszel @home és one 3time plz call me és átugrom mert an 1-2 kvessön :) ki pro hol fogja fényelni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Február5, 2006 Megoszt Elküldve Február5, 2006 "jól one! ha vmikor leszel @home és one 3time plz call me és átugrom mert an 1-2 kvessön" Lassan tényleg tolmács kell....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február5, 2006 Megoszt Elküldve Február5, 2006 SXP érti joe gyerek tudom éjn és itt most ez a lényeg! Mind1 majd +próbálok hosszan leirni mindent csak úgy meg gecc sok karakter+db nő inda fórum+soxor jobban átm1 a hangulata a mondanivalónak ha ilyen szavakkal véssük... legalábbis remélem :D :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február5, 2006 Megoszt Elküldve Február5, 2006 Racce átjött ma hekkelni. Azt a kis felületet megápolta le ahol mutatta magát a rozsda. Először megdrótkeféztem, majd megkapirgálta, és lecsiszolta szépre: Sajnos már elég mély volt a rozsda, így ez sokáig tartott. Aztán körberagasztotta, és lekente koralkiddel. De mivel nem száradt, muszáj volt segiteni a száradást: Miután megszáradt, lefújta mattfeketével - mégis ne bordó legyen mááá. Sajnos ez nem lett a lexebb, mert már nagyon sötét volt: ezt még világosban picit szépiteni kell. Leszedegedtem róla a maradék szigszalagokat, most jobb mint volt. Még korábban lekaptam a jobb ablaktörlőt, lehoztam pincébe, befogtam satuba, és egy másik fogóval addig görbitettem, amig egyenes nem lett. Igy már talán nem karcolja az ablakot a gumitartó fém. Lehet megkérdek egy szélvédőst, nincs-e valami bevált megoldása olcsóé a szélvédő alján lévő gumibigyó rögzitésére. Töltöttem bele pici olajat amit még Wolfi adott, most már nincs oelmangel meg oel stand - pedig szintben volt még az olaj bőven. Remélem nem esik a hó a héten mert most tiszta az autó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február5, 2006 Megoszt Elküldve Február5, 2006 Albert!Amikor ilyen szépeket irsz a paripáról,nekem mindig az a pillanat jut eszembe,amikor elöször megláttuk a gépet Wolfival! :D Ha jól emléxem még én szóltam neki hogy: "Nézd csak Wolfi,géesí vazee!" ;) Szal,ha akkor nem bukunk rá a verdára,ma nem lenne ilyen ótód! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 SXP érti joe gyerek tudom éjn és itt most ez a lényeg! Mind1 majd +próbálok hosszan leirni mindent csak úgy meg gecc sok karakter+db nő inda fórum+soxor jobban átm1 a hangulata a mondanivalónak ha ilyen szavakkal véssük... legalábbis remélem :D :) ;) Ehh.. én is belassúltam, mint cd olvasó karcos lemeznél.. de azért a hibajavitás müködik.. ha sokszor nehezen is.. ;) Akkor most végülis megvan a baj? a gyertyák csinálták a melegen nem indulok játékot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Albert!Amikor ilyen szépeket irsz a paripáról,nekem mindig az a pillanat jut eszembe,amikor elöször megláttuk a gépet Wolfival! :D Ha jól emléxem még én szóltam neki hogy: "Nézd csak Wolfi,géesí vazee!" ;) Szal,ha akkor nem bukunk rá a verdára,ma nem lenne ilyen ótód! :) Vágom a sztorit, de nem 100% ez a version volt meg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Köbö az volt Laci :) Legalábbis eddig shemmi hiba nem jött ki rajt' újfennt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Vágom a sztorit, de nem 100% ez a version volt meg... 8 EZ már úgyis a te vasad! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 topic iz temp down :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 topic iz temp down :) Bezzeg régen amikor még nagy élet volt és nem a mostani soseirunk a fórumba csávók voltatok.. Dehamá igy alakult: Milyen ülések vannak a gépedben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 8 EZ már úgyis a te vasad! ;) Miért érzek keserűséget a "hangodban"? :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Miért érzek keserűséget a "hangodban"? :) :D ;) Szép volt, jó volt, sztem pár év, és lesz újra.Vagy ilyesmi! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Dehamá igy alakult: Milyen ülések vannak a gépedben? Köszönöm kérdésed cartárs :) GSITomi féle gyári recarok figyelnek most benne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 GSITomi féle gyári recarok figyelnek most benne! Fúúú de kafa :D :) Én ülésem eléggé szét van sajna, szal ha már majd itt tartok nekem is fog kelleni valami.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Hm... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 a biznisz, mi Anti? :D Most fogok Lalival beszélni, csak éppen szolgálatban van és ilyenkor döcögös a dolog... Elvileg ő csinázza nekem a mocitetőm, mert kicsit megnyomtam.... Szted ha Bandival fényeztetném csomtartó+mocitető+1 sárvédő+orr belül azt mennyibe vállalná be köbö? Nem forint végösszegre gondolok, csak nagyjából... Meg a másik kérdés! Tört már vkinek a kartervédő füle le e? :) de szép mondat volt! Mert nekem igen és nem tudom érdemes e javítatni mert úgyis ott fog megest elpattani... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 a biznisz, mi Anti? :D Most fogok Lalival beszélni, csak éppen szolgálatban van és ilyenkor döcögös a dolog... Elvileg ő csinázza nekem a mocitetőm, mert kicsit megnyomtam.... Szted ha Bandival fényeztetném csomtartó+mocitető+1 sárvédő+orr belül azt mennyibe vállalná be köbö? Nem forint végösszegre gondolok, csak nagyjából... Meg a másik kérdés! Tört már vkinek a kartervédő füle le e? :) de szép mondat volt! Mert nekem igen és nem tudom érdemes e javítatni mert úgyis ott fog megest elpattani... Hát talán ő ezt jobban meg tudná mondani... ;) Úgy kalklulálj, hogy egy gsi lököst 17-ért csinál... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Az korrekt :) dBilasért köbö mennyit vársz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 800 EUR felett... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts