Demó Elküldve Február1, 2006 Elküldve Február1, 2006 Háát pedig én esk. hogy vinném a hátsó hidat, mint az őrült! :D Szal akkor így utólag megkövetem magam, mentségemre szóljon, hogy sok rosszpéldával taliztam már.Szal még1X sorry! :) Ha mondta,hogy megkapod,ha még meglesz neki jövö héten,akkor oda is fogja neked adni.Még sokminden megvan neki a géphez, úgyhogy lehet még válogatni. Neked milyen A Corsád van amit el fogsz adni?
gsi.tamás Elküldve Február1, 2006 Elküldve Február1, 2006 pölö! csak csörögj elötte tökikém :) Lehet vasárnap lesz belölle valami. Attól függ mikor érünk vissza szombaton Venezia-ból. Ha értelems időben akkor szombat. De úgyis csörgök.
aztec Elküldve Február1, 2006 Elküldve Február1, 2006 Lehet vasárnap lesz belölle valami. Attól függ mikor érünk vissza szombaton Venezia-ból. Ha értelems időben akkor szombat. De úgyis csörgök. Jól one padawan gyere! Nálunk meg ma derült ki h ismerős csinálta Anti karos szériáját :)
warwolf Elküldve Február1, 2006 Elküldve Február1, 2006 Ha mondta,hogy megkapod,ha még meglesz neki jövö héten,akkor oda is fogja neked adni.Még sokminden megvan neki a géphez, úgyhogy lehet még válogatni. Neked milyen A Corsád van amit el fogsz adni? 89-es. 1.2S, OHV mocis, és a gatyám is ráköltöttem, hogy olyan legyen, amilyennek én szeretném, hogy legyen.Aztán volt egy GSi-m, óccsért, elkezdtem rendbehozni, de máshogy alakult, és el kellett adnom.Ez a sors vár a Corsára is.Pedig nagyon szeretem.Végül marad a legrégebbi szerzemény, ami az első volt a sorban. A géppark legfiatalabb tagja, és "családi verda" funkciót tölt be.Építgetem, szépítgetem tovább, ahogy a pénzügyi keret erre lehetőséget ad.
Laci4 Elküldve Február2, 2006 Elküldve Február2, 2006 Múltkor kiirta, hogy Oelmangel (olajfolyás?) de nem is folyik. Még csak nem is csepeg. Lehet nem szereti, ha csekkolom a szintet? Mangel=hiány! :) Szal csekkold csak azt a szintet. nekem ha a két jek között kb 3/4 alá megy, már szokta ezt kiabálni..
iqbéla Elküldve Február2, 2006 Elküldve Február2, 2006 Mangel=hiány! :) Szal csekkold csak azt a szintet. nekem ha a két jek között kb 3/4 alá megy, már szokta ezt kiabálni.. Nekem nem. Bacca meg. Vahj mit lehet ezzel tenni?
warwolf Elküldve Február2, 2006 Elküldve Február2, 2006 Mangel=hiány! :) Szal csekkold csak azt a szintet. nekem ha a két jek között kb 3/4 alá megy, már szokta ezt kiabálni.. Ezt nekem is kiírta olykor, pedig még a nívó szerint bőven a szinten volt.
Tápiószecső Elküldve Február2, 2006 Elküldve Február2, 2006 Háát pedig én esk. hogy vinném a hátsó hidat, mint az őrült! :D Szal akkor így utólag megkövetem magam, mentségemre szóljon, hogy sok rosszpéldával taliztam már.Szal még1X sorry! :) Ha esetleg mégsem akkor szeretnék 2-dik lenni a sorban. ;)
mélykék76 Elküldve Február2, 2006 Elküldve Február2, 2006 Nekem nem. Bacca meg. Vahj mit lehet ezzel tenni? Gondolom, van jeladója, ami be tudja adni a kulcsot.
PetiGSI Elküldve Február2, 2006 Elküldve Február2, 2006 Én meg sosem várom meg,hogy 3/4-eden legyen :D Ahogy picit alább esik már töltök is utánna. :)
Albert Elküldve Február2, 2006 Elküldve Február2, 2006 Egyszer azt irta ki, hogy motoroel standen, egyszer meg hogy oelmangel. Aszittem a standen jelenti azt hogy szint, és ezt kevesli. Mindenesetre a mangel tényleg hiány, megnéztem sztakin. Szal töltök bele picit, de szerintem nem kéne a min és a max között félúton (amikor elvileg a legjobb neki) pofáznia... De azt hogy kijelezte, hogy nem ég a hátsó lámpa, az nagyon tetszett! Öcsi közölte, hogy a Ladája jobb, mert nem ír ki ilyeneket :)
mélykék76 Elküldve Február2, 2006 Elküldve Február2, 2006 Egyszer azt irta ki, hogy motoroel standen, egyszer meg hogy oelmangel. Aszittem a standen jelenti azt hogy szint, és ezt kevesli. Mindenesetre a mangel tényleg hiány, megnéztem sztakin. Szal töltök bele picit, de szerintem nem kéne a min és a max között félúton (amikor elvileg a legjobb neki) pofáznia... De azt hogy kijelezte, hogy nem ég a hátsó lámpa, az nagyon tetszett! Öcsi közölte, hogy a Ladája jobb, mert nem ír ki ilyeneket :) A standen-t már komolyabb hiánynál írja. Tán ha min alatt van akkor.
PetiGSI Elküldve Február2, 2006 Elküldve Február2, 2006 Egyszer azt irta ki, hogy motoroel standen, egyszer meg hogy oelmangel. Aszittem a standen jelenti azt hogy szint, és ezt kevesli. Mindenesetre a mangel tényleg hiány, megnéztem sztakin. Szal töltök bele picit, de szerintem nem kéne a min és a max között félúton (amikor elvileg a legjobb neki) pofáznia... De azt hogy kijelezte, hogy nem ég a hátsó lámpa, az nagyon tetszett! Öcsi közölte, hogy a Ladája jobb, mert nem ír ki ilyeneket :) Anno nekem is tetszett mert az elsőkre is szövegel ha kiégtek a lámpák de miután újrakábeleztem,reléztem az első lámpákat és 100/150W lett a telesítmény nem kis agyalás volt mire módosítottam az áramkört,hogy ne szövegeljen :D
Chaba Elküldve Február2, 2006 Elküldve Február2, 2006 Oelmangel? Hmm.. egy ideje én is kűzdök a témával és az istenért sem akarta abba hagyni. Cseréltem olajszintjeladót, kart.tömítést... végig gondoltunk mindent. Jelenleg is mondogatja de mostmár tudom mi a probléma... valószínűleg a hengerfejjel van probléma. Vagy tömítés vagy repedés. Az én esetemben sajnos mindkét folyadék szint csökken ezért a költségesebbik verzióra számítok. Sajnos ezzel is számoljatok. Ilyen Oelmangel üzenetek mellett érdemes belenézegetni a kiegyenlítő tartályba, h olajos-e(elég ha csak olaj fátyolos) vagy h kevesebb-e a vízszint. De a víz szagán is lehet érezni, hogy nem stimmel a dolog. Nekem Márciusban jön egy coscast fej és akkor megszüntetem ezt a hiba forrást, h ne is legyen többet ilyen probléma vele :D addig pedig töltögetem az olajat :) havi 0,5-1 liter... mikor mennyit használom. Persze több más oka is lehet ennek az üzenetnek(egyszerű elfáradt tömítések) csak megosztottam veletek az Én esetemet.
redline Elküldve Február2, 2006 Elküldve Február2, 2006 Pollenszűrőm szépen kiszáradt, de tele van kisebb falevélmaradványokkal. Nagy részét már kiütögettem meg kifújkáltam, de a maradékhoz sűritett levegő kell szvsz. És elég durván vizes volt (átázott) nem csak rácsöpögött valahonnan egy kicsi :) jobbulást ilyen alapszűrőt kb 1500ért, a high-end verziót meg vmi 3-4000 hufért adnak
warwolf Elküldve Február2, 2006 Elküldve Február2, 2006 Ha esetleg mégsem akkor szeretnék 2-dik lenni a sorban. :)Ha minden igaz, akkorkedden már 2db Astra Gsi fog az udvaron állni, szvsz bizti meg tudunk majd egyezni a sráccal! :D
FBalazs Elküldve Február2, 2006 Elküldve Február2, 2006 Nekem is van pár autóm, csak egyenlőre egyik sincs nálam... (Ugye, Blitz :) )
coupe Elküldve Február2, 2006 Elküldve Február2, 2006 Nekem is van pár autóm, csak egyenlőre egyik sincs nálam... (Ugye, Blitz :D ) Én ma láttam is az egyiket :) .
Demó Elküldve Február2, 2006 Elküldve Február2, 2006 Ha minden igaz, akkorkedden már 2db Astra Gsi fog az udvaron állni, szvsz bizti meg tudunk majd egyezni a sráccal! :) Hát az,hogy két gsi fog nála kedden állni,az nem biztos,mert lehet,hogy ma tényleg elviszik a régit.De a legegyszerübb,ha fölhívod.
warwolf Elküldve Február2, 2006 Elküldve Február2, 2006 Hát az,hogy két gsi fog nála kedden állni,az nem biztos,mert lehet,hogy ma tényleg elviszik a régit.De a legegyszerübb,ha fölhívod. Jövő hét keddben egyeztünk meg, és én tartom magam a dolgokhoz.Addigra letisztul a kép, és ő is többet fog tudni, hogy mi az, ami vihető, és mi az, ami nem.
iqbéla Elküldve Február2, 2006 Elküldve Február2, 2006 Oelmangel? ... de mostmár tudom mi a probléma... valószínűleg a hengerfejjel van probléma. Vagy tömítés vagy repedés. .... Csakhogy Albertnek c20ne motorja van, abban ez ritka mint a fehér holló.
warwolf Elküldve Február2, 2006 Elküldve Február2, 2006 Csakhogy Albertnek c20ne motorja van, abban ez ritka mint a fehér holló. Albert GSije az én GSim is volt.Nekem is kiírta, pedig még bőven a nívón volt.Kb. félúton.Szvsz kicsit érzékeny a jeladó.Bár az olajszivattyú esetleges gyengélkedése is megfordult a fejemben.Állítólag típusbetegség.
coupe Elküldve Február2, 2006 Elküldve Február2, 2006 Szerintetek létezik hogy oda vertem egy 323i BMW-t?legalább másfél autót kapot.És a hátuljára 323i volt ráírva.Nem hittem el és még most se pedig jobban is rajtolt.
mélykék76 Elküldve Február2, 2006 Elküldve Február2, 2006 Szerintetek létezik hogy oda vertem egy 323i BMW-t?legalább másfél autót kapot.És a hátuljára 323i volt ráírva.Nem hittem el és még most se pedig jobban is rajtolt. Ha odaverted, akkor honnan tudod mi volt a hátulján ? :) ;) :D
coupe Elküldve Február2, 2006 Elküldve Február2, 2006 Ha odaverted, akkor honnan tudod mi volt a hátulján ? :) ;) :D Mert nem mert megelőzni(vagy nem akart)én meg elfordultam a kerepesire ő meg ment tovább egyenesen és direkt lassan mentem hogy elbírjam olvasni mi van ráírva. Amúgy a polos is hülye volt nem látta be hogy hármunk közül ő a leggyengébb ;) ;) :P
Recommended Posts