Atommanó Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 Pont most írtam sms-t... :) A képekhez meg dobj egy emailt + jelszót... ;) mert így nem látjuk... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 Na elkészült az ültetés nem volt semmi szívás minden ment mint a karikacsapás.Szerintem nagyon jó lett csak még egy kicsit parázok menet közben mert nem érzem mennyire van lent az eleje.Kartelvédő meg még nincs beszereve. :) Néhány kép nem toom megnézni a képet. azt irja, csak regiszrtált felhasználóknak. nem tudnád publikussá tenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 Lassú... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 Lassú... :) ;) Javítva ;) :P ;) Még tiszta olaj a kezem azért vagyok lassú :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 Javítva :P ;) ;) Még tiszta olaj a kezem azért vagyok lassú ;) ;) nekem még mindig nem megy. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 Én látom, és tetszik is....:-) Ja meg most beszéltünk is telón.... A "lassú" meg Andrisra vonatkozott... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 http://kep.tar.hu/coupeastra/50214366/19227122#2 Azéer' lemoshattad volna! ;) Tudom, kapjam be! :D Klassz lett.A kartervédőt meg minél előbb tetesd fel rá! A tavasszal én is azt fogom tenni, mert ha Atommanónak sikerül megkapni a rugeszeimet, akkor hasonlóképpen fog kinézni az enyém is.De mogfordult a fejemben, hogy az ültetőrugókhoz lehet be kéne rakni legalább előre új, gázos normál gátlókat.Mert az olajos, ami benne van szvsz már nem áll a hivatása magaslatán.Asszem. :) Mit gondoltok erről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 http://kep.tar.hu/coupeastra/50214366/19227122#2 Azéer' lemoshattad volna! ;) Tudom, kapjam be! :D Klassz lett.A kartervédőt meg minél előbb tetesd fel rá! A tavasszal én is azt fogom tenni, mert ha Atommanónak sikerül megkapni a rugeszeimet, akkor hasonlóképpen fog kinézni az enyém is.De mogfordult a fejemben, hogy az ültetőrugókhoz lehet be kéne rakni legalább előre új, gázos normál gátlókat.Mert az olajos, ami benne van szvsz már nem áll a hivatása magaslatán.Asszem. :) Mit gondoltok erről? Mindenképpen kellenne gátlót is cserélni.Nekem az eleje 5 a hátulja 3 cm-rel került lejjebb.És nem árt valami erössebb toronyszilentett is beszerezni ha már szét van szedve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 Mindenképpen kellenne gátlót is cserélni.Nekem az eleje 5 a hátulja 3 cm-rel került lejjebb.És nem árt valami erössebb toronyszilentett is beszerezni ha már szét van szedve. Akkor azt fogom majd tenni, mert össze lesz kötve a kerekek cseréjével is, szal ha veréb, akkor legyen kib.szott kövér! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 Laci bejött a gyertyakulcsod ;) Igaz a 4es gyertya még be figyelget a kulcs végével 1ütt... most m1k és 2t veszek :D Viszont thök jó mert kiderült ngk gyertyák voltak benn.... plusz gyertyákból tiszta hülye voltam és a vectraclub oldalán elolvastam róla minden infot... azért nem mentek be kilószám a 21es kulcsok mert céhúsziksze iz 16mm :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 Kartelvédő meg még nincs beszereve. :) egyrészt az kartervédő és asszem 20 alatt megúszod a gyári fémet, ami mindenhova passzol és uhuhu párszor le is tesztelte szóval szerintem keresd meg őt ;) amúgy kib. jó lett, gratula! a hátulja 3 cm-rel került lejjebb. azt ugye tudod, hogy a gyárihoz caravanhoz képest volt benne egy 3 centis irmscher rugó hátul és a képeken nem is tűnik jelentősen alacsonyabbnak, de lehet, hogy tévedek csak annyi a lényeg, hogy lehet, hogy az irmscher 3 centis cserélted másik 3 centisre :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 lehet hogy most is 3centis van benne de igy mind a 4 rugo vadi uj és ugyan olyan márka és a rugokat ehez a gatlohoz csinaltak szoval ez igy lessz jo! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 mondtam, hogy nem jó? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 most mar az alairasodat is javithatod 0.0 literre :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január29, 2006 Megoszt Elküldve Január29, 2006 Mindenképpen kellenne gátlót is cserélni.Nekem az eleje 5 a hátulja 3 cm-rel került lejjebb.És nem árt valami erössebb toronyszilentett is beszerezni ha már szét van szedve. most akkor konkretan mi is lett beepitve? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve Január29, 2006 Megoszt Elküldve Január29, 2006 Ha jól gondolom sárga koni+rúgó szett. :) Ja, csináztam egy pár képet a óróról, de szar se látszik. A szerelő meg 3 hét múlva ér rá ;) Lehet addig veszek egy ládát :D Itt van ni, saját gyártmány Nem fikázni, még kezdő vagyok ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Január29, 2006 Megoszt Elküldve Január29, 2006 Nem fikázni, még kezdő vagyok :) OFF: Adobodo, honlapépítési jótanács. 1. Sose használd az explorer kicsinyítő funkcióját, mert így letölteni ugyanakkora sz*pás a thumbnailokat, mint a teljes képeket (lévén letölti a teljes képeket, majd előadja tizedakkorában). 2. JPG képeket feltöltés előtt batch conversion-nel futtatsd át pl. az irfanview nevű progin, és kicsit butíts a jpg minőségen - semmi változás sem fog látszani, de az eredeti kép kb. tized annyi bájt lesz, mint volt. Ezzel az oldalad állatgyors lesz, mindenki végig fogja nézegetni. Na megyek aludni Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve Január29, 2006 Megoszt Elküldve Január29, 2006 Tanács megfogadava, Jeti mester. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január29, 2006 Megoszt Elküldve Január29, 2006 egyrészt az kartervédő és asszem 20 alatt megúszod a gyári fémet, ami mindenhova passzol és uhuhu párszor le is tesztelte szóval szerintem keresd meg őt ;) amúgy kib. jó lett, gratula! azt ugye tudod, hogy a gyárihoz caravanhoz képest volt benne egy 3 centis irmscher rugó hátul és a képeken nem is tűnik jelentősen alacsonyabbnak, de lehet, hogy tévedek csak annyi a lényeg, hogy lehet, hogy az irmscher 3 centis cserélted másik 3 centisre :D Az irmscher rugó 1 centivel volt magasabb mint a weitec és sokkal puhább is.Szerintem azért nincs különbség hátul(legalábbis azért nem látszik,pedig nagyon kicsi van)mert az irmsher elég régi darab.Ma megpróbálok jobb képeket csinálni tegnap már sötét volt. most akkor konkretan mi is lett beepitve? :) Egy komplett weitec rugó és gátló garnitúra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve Január29, 2006 Megoszt Elküldve Január29, 2006 Akkor tévedtem :) Nagyon szép az autód coupe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január29, 2006 Megoszt Elküldve Január29, 2006 Akkor tévedtem :D Nagyon szép az autód coupe :P Köszi :) A sárga koni+rugó majdnem a duplájába került volna.A weitecet sikerült nagyon jó áron megvenni. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január29, 2006 Megoszt Elküldve Január29, 2006 Nagyon szép az autód coupe ;) persze, mer én szereztem neki, így zsír állapotú, csak a tuningra kell költenie :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve Január29, 2006 Megoszt Elküldve Január29, 2006 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január29, 2006 Megoszt Elküldve Január29, 2006 Az irmscher rugó 1 centivel volt magasabb mint a weitec és sokkal puhább is.Szerintem azért nincs különbség hátul(legalábbis azért nem látszik,pedig nagyon kicsi van)mert az irmsher elég régi darab. Szerintem fog még az egy picit lejebb menni. Egyébként király lett, gratula, főleg hogy sajátkezüleg készült... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Január29, 2006 Megoszt Elküldve Január29, 2006 Hát igen.Az ültetés ku..ára megdobja az autó küllemét. Ez ebben az esetben is látszik. Spéci lett Coupe! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts