loree_gsi16v Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 tipikusan ungarische hozzáállás :S ilyenkor az jut eszembe, ha árulják 2.9-ért, ők szakítanak rajta min. 400at, és mondjuk van a kocsiban némi alku ca. 100ropi akkor ők mennyiért juthattak hozzá? szerintem ha 2.6-ért viszik még úgyis szakítanának rajta.... Hi Mezo! Mi már taliztunk és ha jól toom Gödöllőn dolgozol. Gödöllőn Opel Gaál nál dolgozik a volt kasznis oktatóm ha jól toom, aki kb. már 15 éve opelszervízben dolgozik és nagyon nagyon ügyes, merem ajánlani. Petinek haívják, de ha érdekel megkérdezem, hogy ott dolgozik e még. A fényezéet is jól nyomják tudtommal, mert mi innen a 60-ból vittünk oda verdát fújatni. Tavaly volt ügyem a Hungáriával (belém tolattak egy kicsit) és elég korrektek, vagyis fizettek szó nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 A hungária normális biztosító, szokott fizetni rendesen. Mellesleg ma vezettem egy Citroen valami VTR-t. Rég nem látottt haveromé, mondtam neki hogy szép meg jó meg miegyéb, valójában említésre sem méltó teljesítményügyileg.... Ez vajon milyen formázás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 coupe irtad, hogy a rendszám miatt nem akarsz hozzányulni a lököshöz ez a megoldás nemtetszik? sztem gyönyörű :) Az eredeti elképzelésem ilyen volt csak a müanyagos barátom közölte hogy nem lesz olcsó és nekem kell a vasat kivágnom mert ő utálja.Na ez itt már megdölt :D A második ötlet pedig ez volt.meg is egyeztünk az árban majd 2 hét múlva kicsit összevesztünk mert nem dolgozott és nem csinálta meg pedig a fényező már várt.Mikor felhívott hogy kész boldog voltam a fényező is ráért de csak a ködlámpa helyét foltozta be és már nem volt kedvem vitatkozni.Ráadásul azt se gondoltam hogy a fényező a szint ennyire eltalálja.Tehát marad ez egyenlöre.Így is nézik sokan hogy mit keres caravanon gsi lökös ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 ....A második ötlet pedig ez volt.... http://cgi.ebay.de/Rieger-Infinity-1-Front...1QQcmdZViewItem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 http://cgi.ebay.de/Rieger-Infinity-1-Front...1QQcmdZViewItem :) A terv nem a toldatra vonatkozott hanem a rendszám alatti rész kihúzása egyenesre úgy hogy meg maradjon a törés.Kicsit tartok ezektől a lökhárító toldatoktól nagyon hamar törik. :D Egy körbe spoiler után 1 hónappal majdnem mindenki visszajön javítattni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 Viszont ez a maszk nekem nagyon bejövös.. ilyen van Sonique nak is, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 Viszont ez a maszk nekem nagyon bejövös.. ilyen van Sonique nak is, nem? Ühüm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 ez az egész szett egyben nagyon bejövős :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 Redi! Mi van a kocsiddal? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 Viszont ez a maszk nekem nagyon bejövös.. ilyen van Sonique nak is, nem? it'z called rieger infinity :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 Nincs hét rendőrsztori nélkül. Budaörsön éjjel, sötét területen, ahol madár sem jár, főleg nem -5 fokban, egy körforgalomhoz értem, mire hirtelen megjelent egy rendőr dzsip, kékfény fel, beálltak elém. Papírokat nézegette az egyik, másik az autóról kérdezgetett: - Mekkora? 1.8? 2.0? - 2.0 16v. Elméletileg 150 lóerő. - Nem, az 120. - De 150. - Nem, nem, akkor maguk biztos valamit módosítottak rajta, az a motor gyárilag 120 lóerő. Na most erre mi a f@szt mondjak az éjszaka közepén?!?!?! Kérdezgettek, hogy gyári-e a kipufogó, meg a lökhárító, meg meg van-e ültetve a kocsi. Mondtam nekik, hogy ez gyári gsi modell, így néz ki. Ültetve van gyárilag (is, de az enyém tovább van ültetve), és sportosabb hangú (hihi) kipuff van rajta. Na jó a végek, az már utólagos. Amúgy korrektek és udvariasak voltak, semmi izélgetés, nemsokára viszlát-viszlát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 Nincs hét rendőrsztori nélkül. Budaörsön éjjel, sötét területen, ahol madár sem jár, főleg nem -5 fokban, egy körforgalomhoz értem, mire hirtelen megjelent egy rendőr dzsip, kékfény fel, beálltak elém. Papírokat nézegette az egyik, másik az autóról kérdezgetett: - Mekkora? 1.8? 2.0? - 2.0 16v. Elméletileg 150 lóerő. - Nem, az 120. - De 150. - Nem, nem, akkor maguk biztos valamit módosítottak rajta, az a motor gyárilag 120 lóerő. Na most erre mi a f@szt mondjak az éjszaka közepén?!?!?! Kérdezgettek, hogy gyári-e a kipufogó, meg a lökhárító, meg meg van-e ültetve a kocsi. Mondtam nekik, hogy ez gyári gsi modell, így néz ki. Ültetve van gyárilag (is, de az enyém tovább van ültetve), és sportosabb hangú (hihi) kipuff van rajta. Na jó a végek, az már utólagos. Amúgy korrektek és udvariasak voltak, semmi izélgetés, nemsokára viszlát-viszlát. nem lehet hogy keverte a C20NEvel? az kb 120ló. felértékelte még párral :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 ....Na most erre mi a f@szt mondjak az éjszaka közepén?!?!?!.... Mit is, mit is ? Mondjuk azt, hogy nézzék meg milyen tel. adat szerepel a forgalmiban ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 Mit is, mit is ? Mondjuk azt, hogy nézzék meg milyen tel. adat szerepel a forgalmiban ? :D Hát igen a 110kw nem egészen 120le. De az átváltásról is lehet hogy el lehetett volna vitatkozni velük. Az icaka közepén kinek van arra ideje,meg idegzete. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 A kulcsszó, X20XEV.Az "csak" 137LE ha jól tudom. De mi a fax, köze van a rendőrnek ahhoz, hogy ? LE's az autó? :) Lenne 2 kérdésem: Mijabaj Redi vasával? :D Atommanónak miért csúszik szomorú arcal a proektje? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 A kulcsszó, X20XEV.Az "csak" 137LE ha jól tudom. De mi a fax, köze van a rendőrnek ahhoz, hogy ? LE's az autó? :) Lenne 2 kérdésem: Mijabaj Redi vasával? :D Atommanónak miért csúszik szomorú arcal a proektje? ;) Ami Redit illeti, ha minden igaz, akkor légtömegmérő, de már adom neki az enyimet... ;) Reméljük csak ennyi volt a bi-bi... Ami engem illet, a szerelő aki elkezdte megunta, befordult, bezárja a boltot, és nem csinálja meg az autómat...(jobban légyszi ne menjünk belel a témába, mert nincs kedvem, tehát kerüljük a hú miért nem verted szét a pofáját című hozzászólásokat...) Most összeszedek egy új mocit, és megyen tovább a projekt, csak hát nem kis csúszással...:-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 Most összeszedek egy új mocit, és megyen tovább a projekt, csak hát nem kis csúszással...:-( Értem.De gondolom aki csinálta volna, ott volt a témában.Hát ez pech.Egyszer volt szó itt a totalcarról belinkelt emberkével, aki turbósítással foglalkozik.Vagy ő csak Toyotákat csinál?Mert esetleg egynek jó lenne.Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 Ami engem illet, a szerelő aki elkezdte megunta, befordult, bezárja a boltot, és nem csinálja meg az autómat...(jobban légyszi ne menjünk belel a témába, mert nincs kedvem, tehát kerüljük a hú miért nem verted szét a pofáját című hozzászólásokat...) Micsoda g*ci. Teljesítmény a forgalmiban? Hát erre nem gondoltam, de örültem, hogy nem feszegetik tovább az ültetés meg kipufogó témát. Inkább csak érdeklődésből kérdezősködtek, mint genyózásból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 Micsoda g*ci. Lehet nyomós oka volt rá. Ezt kivülállóként nehéz megítélni,és talán nem is szabad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 Nyomós oka olyasmi volt, ami senki fiát nem érdekel...max csak őt...tehát nem én váltottam ezt ki belőle, nem is rám haraxik, csak az életre... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 Nyomós oka olyasmi volt, ami senki fiát nem érdekel...max csak őt...tehát nem én váltottam ezt ki belőle, nem is rám haraxik, csak az életre... :) mi lehetett az :D valaki összetörte magát az általa épitett kocsival? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 mi lehetett az :) valaki összetörte magát az általa épitett kocsival? :D Nem! Nem történt semmi ilyen szerencsére... Egyszerűen ez most így alakult, de tényleg mondom, hogy ne találgassatok, mert jobban boncolgatni a témát nem szeretném... Így döntött, én nagy nehezen elfogadtam, ő visszaadja a pénzem, és ennyi...Nem világvége történt, csak módosul egy két dolog...Ennyi... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 Nem! Nem történt semmi ilyen szerencsére... Egyszerűen ez most így alakult, de tényleg mondom, hogy ne találgassatok, mert jobban boncolgatni a témát nem szeretném... Így döntött, én nagy nehezen elfogadtam, ő visszaadja a pénzem, és ennyi...Nem világvége történt, csak módosul egy két dolog...Ennyi... :) OK Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 Ami Redit illeti, ha minden igaz, akkor légtömegmérő, de már adom neki az enyimet... ;) Reméljük csak ennyi volt a bi-bi... Mázlija van.. nekem rossz élményeim vannak a légtömegmérővel.. pontosabban drága élményem :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 Na elkészült az ültetés nem volt semmi szívás minden ment mint a karikacsapás.Szerintem nagyon jó lett csak még egy kicsit parázok menet közben mert nem érzem mennyire van lent az eleje.Kartelvédő meg még nincs beszereve. :)néhány kép Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts