warwolf Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 Alááááá? :D Mithittél???? :) ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 Alááááá? :) Tőlem akár fölé is nyomhatod :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 Alááááá? :D Jól hangzik... :) Laci4 help pliz! ;) Én kicsit brutálisabb módszert választottam,és bevallom, azóta nem néztem meg a szüröt, h beázik-e.. Mindenesetre nem párásodik veszettűl.. Amit itt sokan megcsináltak, hogy azt a kis gumicsikot emelték finoman fel, illetve nyomtak alá anyagot, ami a műanyag csik élén van, és elvileg az üvegre símúlna.... a képsorozatt után, én is megcsináltam ezt.. igaz, sajna csak fehér uhh. minek is hivják.. trutyim volt.. igy eleinte elég furán nézett ki.. mostanra már bekoszolódott ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 Én kicsit brutálisabb módszert választottam,és bevallom, azóta nem néztem meg a szüröt, h beázik-e.. Mindenesetre nem párásodik veszettűl.. befenyítetted késsel? :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 Én kicsit brutálisabb módszert választottam,és bevallom, azóta nem néztem meg a szüröt, h beázik-e.. Mindenesetre nem párásodik veszettűl.. Amit itt sokan megcsináltak, hogy azt a kis gumicsikot emelték finoman fel, illetve nyomtak alá anyagot, ami a műanyag csik élén van, és elvileg az üvegre símúlna.... a képsorozatt után, én is megcsináltam ezt.. igaz, sajna csak fehér uhh. minek is hivják.. trutyim volt.. igy eleinte elég furán nézett ki.. mostanra már bekoszolódott ;) Köszönöm szépen, ennyit ér a dokumentáció, sokat segitettél. Azért nyáron könnyebb a helyzet :) Hétvégén hátha normális idő lesz, megpróbálom megcsinálni. Haver találta, érdekes Kíváncsi vagyok mennyiből lehetne rendbehozni azt a motort... Viszont az oldala nagyon csúnya :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Hihetetlen hogy minden reggelre van 1 kaland... Csomádra beérve jött messze szemben egy EVO6 tempóval, de Veresegyház felől kifordult elé egy kisteher. EVO nem bírt megállni hiába a satufék, és szépen kezdett átsodródni a szembesávba. Mivel láttam már a sebségéből és a gyökér kamionosból hogy itt gáz lesz, le is lassítottam, és valóban egymással szemben álltunk meg kb 2 méterrel. Végén már csak azért aggódtam hogy nehogy becsússzon az árokba, mert annak teljesen a peremén állt meg a hátsó kereke. Vettünk egy levegőt, visszatolattam picit hogy elférjen, megköszönte, és elindult a kamionos után. Nem tudom az él-e még :) Necces volt rendesen, remeg is még a lábam..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Hihetetlen hogy minden reggelre van 1 kaland... Csomádra beérve jött messze szemben egy EVO6 tempóval, de Veresegyház felől kifordult elé egy kisteher. EVO nem bírt megállni hiába a satufék, és szépen kezdett átsodródni a szembesávba. Mivel láttam már a sebségéből és a gyökér kamionosból hogy itt gáz lesz, le is lassítottam, és valóban egymással szemben álltunk meg kb 2 méterrel. Végén már csak azért aggódtam hogy nehogy becsússzon az árokba, mert annak teljesen a peremén állt meg a hátsó kereke. Vettünk egy levegőt, visszatolattam picit hogy elférjen, megköszönte, és elindult a kamionos után. Nem tudom az él-e még :D Necces volt rendesen, remeg is még a lábam..... Látod a GSi mindentől megvéd. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Albert veled mindig történik vmi..nem lehet h otthonülős munkát kéne keresned ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Albert veled mindig történik vmi..nem lehet h otthonülős munkát kéne keresned ? :D ;) ;) :P Lehet De akkor hogy tennék bele 500 kilométert a kocsiba hetente? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 ;) ;) :P Lehet De akkor hogy tennék bele 500 kilométert a kocsiba hetente? :) Majd én gondját viselem ilyen téren. :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Majd én gondját viselem ilyen téren. :) :D ;) Akinek az 1,4-es tizenhárom litert eszik? Na nee ;) :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Nekem mai élmény: 1. volánbusz rámhúzza a kormányt sávváltáskor, tükörbe nézni luxus. Nyomom a dudát, meg a féket (mögöttem lévő majdnem belém jön), mire buszos észreveszi magát. 2. Kisteherautó ugyanez, vált sávot, tükör luxus. 3. Lassítanak előttem, lassítok én is. Mögöttem lévőt látom a tükörbe, hogy lefelé nézeget, keres valamit, jön tovább ezerrel. Leszállok a fékről, mivel még férek kicsit az előttem lévőig. Nyomom a dudát, hátha a hátsó észreveszi magát. Észreveszi, csikorgó kerekekkel ... éppen megáll.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 3. Lassítanak előttem, lassítok én is. Mögöttem lévőt látom a tükörbe, hogy lefelé nézeget, keres valamit, jön tovább ezerrel. Leszállok a fékről, mivel még férek kicsit az előttem lévőig. Nyomom a dudát, hátha a hátsó észreveszi magát. Észreveszi, csikorgó kerekekkel ... éppen megáll.... Na ilyenkor szoktam én hátrafordulni, és feltenni a: NORMÁLIS VAGY BAZZEG?- kérdést, és xarok rá, hogy milyen és mekkor majom van a volán mögött.Kicsit érzékenyen érint az ilyen hátulról jövős elbambulós, mióta rommá törtek alattunk egy kisteherrel egy Ladát.Kb. az a bizonyos lepel erőteljesen ott volt alattunk akkor. CSak a szerencsén múlott.Szal ezért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Nekem mai élmény: 1. volánbusz rámhúzza a kormányt sávváltáskor, tükörbe nézni luxus. Nyomom a dudát, meg a féket (mögöttem lévő majdnem belém jön), mire buszos észreveszi magát. 2. Kisteherautó ugyanez, vált sávot, tükör luxus. 3. Lassítanak előttem, lassítok én is. Mögöttem lévőt látom a tükörbe, hogy lefelé nézeget, keres valamit, jön tovább ezerrel. Leszállok a fékről, mivel még férek kicsit az előttem lévőig. Nyomom a dudát, hátha a hátsó észreveszi magát. Észreveszi, csikorgó kerekekkel ... éppen megáll.... Ez egy eredményes nap. Üldögélek itthon a szobámban, ablak nyitva. Tanulok, (hogy mi nincs a világon?), távolból hosszú csikorgós fékezés, majd csattanás. Majd mégegy csattanás...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Nekem is eredményes volt. Én tegnap tanultam, ma meg kib@sztak a vizsgáról :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Nekem is eredményes volt. Én tegnap tanultam, ma meg kib@sztak a vizsgáról :) Engem meg holnap fognak, egyet se félj....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Ez egy eredményes nap. Üldögélek itthon a szobámban, ablak nyitva. Tanulok, (hogy mi nincs a világon?), távolból hosszú csikorgós fékezés, majd csattanás. Majd mégegy csattanás...... nem nézted meg mi csattant? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Absz. nem vagyok internet függő és gsi függő. ;) Ha a plafonra nézek akkor is gsi :) ;) Érdekes1 Érdekes2 Inkább megyek és alszom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 Absz. nem vagyok internet függő és gsi függő. ;) Ha a plafonra nézek akkor is gsi :) ;) Érdekes1 Érdekes2 Inkább megyek és alszom. :D :P ;) ;) , Tegnap Redi odadta a hátsó vonószem takaróját, mert műanyagos Peti belelkesedett hogy csinál nekünk anyagárban annyit amennyit akarunk. Szal mennyi legyen az annyi, és esetleg megkérdezzem-e az "ellenséges ördögös klubot" is? Én megkérdezném őket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 miért lenne ellenséges? sztem nincs itt semmi ellenségeskedés..peace van meg virágos nadrág mind hippik vagyunk :) btw, köszönet a részvevőknek eljutott hozzám a gsi16v felirat...thx 4 all :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 Akkor megkérdeztem őket. Nekünk hány darab kellene? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 Mennyi lesz egy darab kb.? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 Erre járt Peti, beugrott hozzám. Odaadtam neki az etalont. Már látta múltkor is, és megint elmondta: ha ilyen fogyóeszköz ez az izé, akkor olyan "szerszámot" vesz le róla, amiből több darabot is ki lehet venni. Az a két műanyag pöcök lesz csak gond, ahhoz majd valamit kitalál. Aszonta olyan 2000-2500 forintra fog kijönni egy darab. Mivel hétvégén ő sem dolgozik, aszonta hétfő előtt nem áll neki, de asszem ennyi idő kell nekünk is minimum hogy kitaláljuk hány darab kell. Szóval KINEK KELL MÉG ILYEN BIGYÓ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 Nekem csak azért nem kell, mert nincs ilyenem :) de sztem akinek van, és nincs felragasztva úgy mint Petyának, hogy max. az egész lökössel lehetne csak vinni, annak ez bagóért van.. szal márcsak tarcsiba is megérné... neeem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 Erre járt Peti, beugrott hozzám. Odaadtam neki az etalont. Már látta múltkor is, és megint elmondta: ha ilyen fogyóeszköz ez az izé, akkor olyan "szerszámot" vesz le róla, amiből több darabot is ki lehet venni. Az a két műanyag pöcök lesz csak gond, ahhoz majd valamit kitalál. Aszonta olyan 2000-2500 forintra fog kijönni egy darab. Mivel hétvégén ő sem dolgozik, aszonta hétfő előtt nem áll neki, de asszem ennyi idő kell nekünk is minimum hogy kitaláljuk hány darab kell. Szóval KINEK KELL MÉG ILYEN BIGYÓ? Nekem nincs "nagy" löghárítóm hátul mert az én gsi-m olyan mint a Lacié,de vettem nyáron egy lököst hátra amiből hiányzik a vonószem takaró. Tehát ha kivitelezhető a dolog nekem kellene 1db. Ha valami oknál fogva én nem férnék bele a keretbe,az sem baj,nem fogom a szívemre venni. :) Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts