redline Elküldve Január10, 2006 Elküldve Január10, 2006 aztec írta: ez komoly :o :blink: :) ezt hol találtad.....de régen is volt.... :) mit szerettem volna....aztán nézd meg mi lett.....3 ajtós, nagy hiba nincs a kasztnival és nagy a mocival sem...szóval azt kell mondjam még egyszer sem futott át rajtam, hogy "b+ nem kellett volna megvenni" szóval eddig majdnem felhőtlen az ojjé :lol: :D
aztec Elküldve Január10, 2006 Elküldve Január10, 2006 hát ezt beza az első oldalán a gsi topiknak :) de nagyon komolyat mosolyogtam rajta tegnap este :blink:
PetiGSI Elküldve Január10, 2006 Elküldve Január10, 2006 Tuning cuccosok ha érdekel valakit: http://www.mathijssentechnics.nl/ :blink:
bazs Elküldve Január10, 2006 Elküldve Január10, 2006 a németek szerint (corsa-a.de)nem a legjobb és legstrapabíróbb cucc
coupe Elküldve Január10, 2006 Elküldve Január10, 2006 Tom írta: Ha ezen a héten fel tudom rakni az Anti fékjeit, akkor felőlem jövő hét elején mehet a fényezés projekt. Addig még tudsz várni? mivel azt mondtad hogy csak februárban lesz pénzed én már elvittem múlt hét csütörtökön holnap kész lesz. :blink: Legalább látod milyen lett,mielött a fényezné a tiédet.
Tom Elküldve Január10, 2006 Elküldve Január10, 2006 coupe írta: mivel azt mondtad hogy csak februárban lesz pénzed én már elvittem múlt hét csütörtökön holnap kész lesz. :blink: Legalább látod milyen lett,mielött a fényezné a tiédet. Na kíváncsi leszek rá. Az ár maradt a megbeszélt?
coupe Elküldve Január10, 2006 Elküldve Január10, 2006 Tom írta: Na kíváncsi leszek rá. Az ár maradt a megbeszélt? Maradt.
Tom Elküldve Január10, 2006 Elküldve Január10, 2006 coupe írta: Maradt. Gut. Azért majd még próbálok alkudni. :blink: Holnap mikor mész érte?
coupe Elküldve Január10, 2006 Elküldve Január10, 2006 Nagyon nagy arc a srác de szerintem nem fogsz tudni alkudni mert nincs egy vasa se.Nem tudom meddig dolgozom utána megyek érte vagy esetleg munka közbe.
coupe Elküldve Január10, 2006 Elküldve Január10, 2006 Laci4 írta: Oké zsoké.. akkor valahonnan kunyizok rá píínzt :blink: Ráérsz nekem nem sűrgös.
Atommanó Elküldve Január10, 2006 Elküldve Január10, 2006 coupe írta: Nagyon nagy arc a srác... Én mondtam... :blink:
PetiGSI Elküldve Január10, 2006 Elküldve Január10, 2006 Hi all Jókedvem van :) Kicserélődött az egész kuplung szett :lol: Nagyon zsíír lett és még hátramenetem is van csak úgy "libbennek" a fokozatok :D 1 furcsa dolog van,hogy "puhább" lett a kuplung pedál.Remélem nem gond :blink: Itt van 1-2 kép a régi és az uj cuccról : http://gsi16v.uw.hu/temp/ GSI RULEZ! :)
warwolf Elküldve Január10, 2006 Elküldve Január10, 2006 PetiGSI írta: Jókedvem van :) Itt van 1-2 kép a régi és az uj cuccról : http://gsi16v.uw.hu/temp/ GSI RULEZ! :blink: Azért ez a régi cuccos elég sokmindent elárul! :)
aztec Elküldve Január10, 2006 Elküldve Január10, 2006 PetiGSI írta: még hátramenetem is van csak úgy "libbennek" a fokozatok :) nem tuom te hogy csinálod öcsse de nekem csak 1 fokozat van hátra az R :lol: gondolom R1,R2,R3.... PetiGSI írta: 1 furcsa dolog van,hogy "puhább" lett a kuplung pedál.Remélem nem gond :blink: Te Peti néha megijesztesssz :) vezettél már más autót a gsiden kivül? mind1iknek puhább a kuplungja....
PetiGSI Elküldve Január10, 2006 Elküldve Január10, 2006 aztec írta: nem tuom te hogy csinálod öcsse de nekem csak 1 fokozat van hátra az R :lol: gondolom R1,R2,R3.... Te Peti néha megijesztesssz :) vezettél már más autót a gsiden kivül? mind1iknek puhább a kuplungja.... Jóhogy vezettem. De az uj kuplung puhább mint a régi. Fokozatok megy 5 hátra és 1 előre :) Wolfi : igen a kép sokmindent elárul...... :blink:
redline Elküldve Január10, 2006 Elküldve Január10, 2006 PetiGSI írta: 1 furcsa dolog van,hogy "puhább" lett a kuplung pedál.Remélem nem gond :blink: milyet raktál bele? de az enyém is pihi-puhi volt amikor elhoztam Blitztől, de azóta ujra markáns és nehéz...igy szeretem :) :)
PetiGSI Elküldve Január10, 2006 Elküldve Január10, 2006 redline írta: milyet raktál bele? de az enyém is pihi-puhi volt amikor elhoztam Blitztől, de azóta ujra markáns és nehéz...igy szeretem :) :) Luk volt benne Luk-ot kapott. Remélem később felkeményszik picit mert eléggé puha a pedál :blink: De a hátramenet az csodálatos :lol: (Hogy miknek tudok örülni) :D
Atommanó Elküldve Január10, 2006 Elküldve Január10, 2006 PetiGSI írta: Luk volt benne Luk-ot kapott. Remélem később felkeményszik picit mert eléggé puha a pedál :blink: De a hátramenet az csodálatos :) (Hogy miknek tudok örülni) :) Jut eszembe...nem kell valakinek kuplung szett az enyimből most került ki és még zsír nagyon jó sachs rácsa, + gyári szerekzet...
coupe Elküldve Január10, 2006 Elküldve Január10, 2006 Atommanó írta: Jut eszembe...nem kell valakinek kuplung szett az enyimből most került ki és még zsír nagyon jó sachs rácsa, + gyári szerekzet... Mi van még eladó? :blink:
Demó Elküldve Január10, 2006 Elküldve Január10, 2006 Atommanó írta: Külön foglalatos, nincs beforrasztva! Az EDS chipre 13-LE-t írnak,, ha csak az van, mi a dbilason + 8 pacit mértünk vele... Ez az EDS-Motorsport Phase 1 chipje? Ott azt írják,hogy az Astrába nem kell forrasztani, de a Vectrához be kell forrasztani! Az egyébként mindegy,hogy mi a computer betükódja és a száma?
Atommanó Elküldve Január10, 2006 Elküldve Január10, 2006 coupe írta: Mi van még eladó? :blink: Van még egy fél éves gyári hűtő, gyújtás, meg rengeteg sok kis kütyü... Demó írta: Ez az EDS-Motorsport Phase 1 chipje? Ott azt írják,hogy az Astrába nem kell forrasztani, de a Vectrához be kell forrasztani! Az egyébként mindegy,hogy mi a computer betükódja és a száma? Az hiszem nem teljesen...amelyik bepattintós abba jó...de egy kipróbálást megér ha gondolod... Nekem ha jól rémlik akkor GL betűkódos, De Sonique-éban is nagyon jól szuperált :-)
PetiGSI Elküldve Január10, 2006 Elküldve Január10, 2006 Ha sima gyári konfig-ba pakolok be "tuning" chip-et lesz teljesítmény növekedés vagy vez.mű tengelyek is kellenek hozzá?
Atommanó Elküldve Január10, 2006 Elküldve Január10, 2006 PetiGSI írta: Ha sima gyári konfig-ba pakolok be "tuning" chip-et lesz teljesítmény növekedés vagy vez.mű tengelyek is kellenek hozzá? Soniqe-ba kipróbáltuk, neki nagyon bejött, és Coupe is mondta, hogy érezhető amikor kipróbálták, de mérve nem volt...
Tom Elküldve Január10, 2006 Elküldve Január10, 2006 Atommanó írta: Soniqe-ba kipróbáltuk, neki nagyon bejött, és Coupe is mondta, hogy érezhető amikor kipróbálták... Miféle "chip" volt ez? :blink: :) :)
Atommanó Elküldve Január10, 2006 Elküldve Január10, 2006 Tom írta: Miféle "chip" volt ez? :blink: :) :) Ami az enyimben volt...EDS Motorsport... :lol:
Recommended Posts