uhuhu Elküldve Június22, 2004 Elküldve Június22, 2004 Csekkoljátok ezt : http://www.vatera.hu/item/view/real.php?cod=812651 Kicsit szakadt, de olcsó :roll: ha egy kicsit tvábbolvastál volna, akkor láttad volna, hogy vezérmüszijszakadása van a motornak. ezért ennyi...
mélykék76 Elküldve Június22, 2004 Elküldve Június22, 2004 ha egy kicsit tvábbolvastál volna, akkor láttad volna, hogy vezérmüszijszakadása van a motornak. ezért ennyi... Írtam, hogy egy kicsit szakadt :wink:
redline Elküldve Június22, 2004 Elküldve Június22, 2004 Csekkoljátok ezt : http://www.vatera.hu/item/view/real.php?cod=812651 Kicsit szakadt, de olcsó :roll: ezt bazze.... :evil: :evil: :evil: biztos megvette vmi büdös, szemét, szarosgumicsizmás, tirpák magyar hitelre egymillijóé' és jol szarráharcolta, semmi pénzébe nme volt amikor meg visszavették tőle röhögött a markába...és gondolom ugyanezt csinálja egy másik kocsival..... :evil: :evil: :evil: az ilyennek a férfinemiszervát kéne jól elverni vietnámi müanyagpapuccsal... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ja! és ez nem olcsó! ha most 400K-ért elvinné vki kb még ugyanennyit (also hangon!) rá kell költeni ha jóérzésű ember utcára akarja vinni.. barbárok maradtunk bazze.....csak a lovat cseréltük le.... :) :)
opel16v Elküldve Június22, 2004 Elküldve Június22, 2004 "barbárok maradtunk bazze.....csak a lovat cseréltük le.... " Ez nagyon találó... :)
gsi16v.pizoman Elküldve Június23, 2004 Elküldve Június23, 2004 Pontosabban "egy ékszíj szakadt", ha jól látom a szervóé, http://www.vatera.hu/images/langs/hu/cobra...98/DSCF0100.JPG de kövezzetek meg ha nem!!!Egy bizonyos Omegatd licitje a nyerő eddig!!Nem tudom nem e az omegaklubból!!Ha eladásra veszi, akkor stip-stop kell a balos tükör :)
aztec Elküldve Június23, 2004 Elküldve Június23, 2004 Nekem meg stip-stop az ülések... És tegnap életem első nagy gsitulaj csodálkozása megvolt... helyszín: hungária-kerepesi sarok, ídőpont 17:30 körül megjelenik piros gsi, valami olyan ótvar, mint ez a vaterán és benne 5 vendégmunkás (szétszolízott - na jó nem, inkább gyári) és azt a feelinget adta, mikor a lepukkant zsigában mennek el mellettem. A szívem szakad szegény astra láttán, a kollegáim meg vihogtak, hogy milyen autó is ez a gsi....
oszinet Elküldve Június23, 2004 Elküldve Június23, 2004 sziasztok! Kéne egy kis segítség. Van egy 93-as astra gsi-m és szeretnék rá motorháztető toldást vagy morcosítást. Ez lehet a motorháztető hosszabítása vagy a hűtőmaszkra műanyag toldás. Nem tudom melyik a jobb és árban melyik kedvezőbb? Ha tudto valakit aki ilyet csinálja vagy esetleg egy helyet ahol a műanyagot be lehet szerezni, akkor szóljatok légyszi! Köszi: Oszi
Balázs Elküldve Június23, 2004 Elküldve Június23, 2004 És tegnap életem első nagy gsitulaj csodálkozása megvolt... helyszín: hungária-kerepesi sarok, ídőpont 17:30 körül megjelenik piros gsi, valami olyan ótvar, mint ez a vaterán és benne 5 vendégmunkás (szétszolízott - na jó nem, inkább gyári) és azt a feelinget adta, mikor a lepukkant zsigában mennek el mellettem. A szívem szakad szegény astra láttán, a kollegáim meg vihogtak, hogy milyen autó is ez a gsi.... hali.! sajna nekem is volt már ilyen tapasztalatom,mostanában egyre több brazilt látok astrával és a fiatalabak persze hogy a gsi-t hajtják UH. lenne ezen kivül még 1 kérdésem föteng.szimering csre + karteltömités csere 30ezerért?? Nagyon átvertek mert én ugy érzem. :)
aztec Elküldve Június25, 2004 Elküldve Június25, 2004 De akkor is ez a legkeményebb, ennek a kocsinak mi köze egy gsihez, azt nem tudom... csak azt, hogy újpesten nem tudták eladni hónapokon keresztül 799e hufért és 1 másik kereskedésben már 1.1 :shock: :) http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?q1...creenwidth=1024
pjoc Elküldve Június25, 2004 Elküldve Június25, 2004 [quote=" lenne ezen kivül még 1 kérdésem föteng.szimering csre + karteltömités csere 30ezerért?? Nagyon átvertek mert én ugy érzem. :)
GPont Elküldve Június25, 2004 Elküldve Június25, 2004 De akkor is ez a legkeményebb, ennek a kocsinak mi köze egy gsihez, azt nem tudom... csak azt, hogy újpesten nem tudták eladni hónapokon keresztül 799e hufért és 1 másik kereskedésben már 1.1 :shock: :) http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?q1...creenwidth=1024 Ha jól tévedek, ezt az autót ismerem! Azóta a boldog tulaj már szétszedette a motort, mert harangoztak benne a dugók. Ha ez tényleg az a kocsi - nagyon úgy néz ki - akkor elég hulladék. Rommá volt törve, és nagyon gagyin csinálták meg. És az ember mégis beleköltözött...
aztec Elküldve Június25, 2004 Elküldve Június25, 2004 és ráadásul inkább f astra mint ######tra dzsieszáj :wink:
GPont Elküldve Június25, 2004 Elküldve Június25, 2004 és ráadásul inkább f astra mint ######tra dzsieszáj :wink: Aki ilyet megvesz, annak aztán mondhatod...
PetiGSI Elküldve Június30, 2004 Elküldve Június30, 2004 Miért is szeretem az Astra Gsi-t? Lehetne irományom címe de igazából semmi különös csak leírnék egy kis autós történetet ami pár órája tőrtént velem. Helyszín 2/a Bp. felé vezető szakasz. Sződligetnél ráfordulok a 2/a-ra megyek elöttem egy toyota halad picit lassan.....gondolom megelőzöm.Előzés befejeztével látom a visszapillantóban,hogy jön egy fekete merci....elég tempósan.(vmi 2ajtós a típusát nem tom).Gondoltam magamban nem tartom fel meghajtom a gépet:) (max megelőz)Berakom 2-esbe 80-nál és elkezdem tolni neki.Merci mögöttem kb. fél majd 1 autó hossz :) Egészen 210-ig mentem természetesen mögöttem a merci 1 autóhosszal :) Beértünk egy autósort (közel Shell kúthoz) lassítás 80-90-re majd ott megelőztem gyorsan (röptében) 1 autót :o Mercis 1 autóval lemaradva.Ettől a kis "incidenstől" elvesztette a fejét és emelkedőn felfelé elkezdte előzni az autósort:) Emelkedő tetején megjelent egy teherautó és hajszál híjján majdnem frontálisan ütközött :D Oda-vissza haladó autók félkerékkel a leálló sávokon,hogy szerencsétlen "kamikaze" elférjen :) Sajnáltam volna ha baleset tőrténik.Most így utólag levonva a konzekvencia : ASTRA GSI-nem rossz autó (főleg ha az ár/teljesítmény) arányt nézzük. Ui: Sajnos videó nem készült de kiváncsi lettem volna a mercis fejére mekkora mikor egy "ócska opelt" nem tud megelőzni a bazidrága "sport" autójával :twisted:
PetiGSI Elküldve Június30, 2004 Elküldve Június30, 2004 Ha jól tévedek, ezt az autót ismerem! Azóta a boldog tulaj már szétszedette a motort, mert harangoztak benne a dugók. Ha ez tényleg az a kocsi - nagyon úgy néz ki - akkor elég hulladék. Rommá volt törve, és nagyon gagyin csinálták meg. És az ember mégis beleköltözött... Annó én is megnéztem ezt a járművet :) Amiket észrevettem akkor : beűltem és tetőkárpit a fejemet súrólta (lógott) ,tekerős ablakemelők , fura kipuffogó :wink: Műszerfal fekete mintázata (km óra sérült volt). Fa váltó gomb :) Érdekes hangok járó motornál. Első sárvédők csavarjain látszott a csavarozás nyoma ,enyhe illeszkedési hibák elől.......... 950000Ft-volt újpesten a fóti útnál lévő kereskedésben. Végül is nem vettem meg...........
aztec Elküldve Június30, 2004 Elküldve Június30, 2004 előtte meg 799e volt :wink: na ez a nem mind1 :x
iqbéla Elküldve Június30, 2004 Elküldve Június30, 2004 Asztakurva! Ezt a kék gsit még árulják!?!?!?!???!! Már akkor árulták, amikor én kerestem a kocsimat (2003.XI), el is mentem megnézni, (régi?)fóti úti kereskedő azzal fogadott, hogy 1.1M az ára, de el nem adja, még ha vinném sem, mert nem akarja, hogy utána a nyakára járjak, hogy ekkora szemetet adott... Erősködtem, hogy azér nézzük meg, megnéztük, brrrrr... Pl. a váltóban nem voltak állások, hanem mint kés a vajban, úgy mászott... Mondjuk a színe tetszett..
redline Elküldve Július11, 2004 Elküldve Július11, 2004 lesz GSi tali főként a carystyling-on szerveződik :arrow: infók ha ráértek nézzetek ki valszeg jó lesz (miért is ne lenne?)
iqbéla Elküldve Július11, 2004 Elküldve Július11, 2004 Ha lesz gsi tali, valaki informáljon már légyszi, nekem nem jön le a kársztájlingponthu, biztos a 4.0 explorerem miatt... Köszi
redline Elküldve Július11, 2004 Elküldve Július11, 2004 Ha lesz gsi tali, valaki informáljon már légyszi, nekem nem jön le a kársztájlingponthu, biztos a 4.0 explorerem miatt... lehet kellene már frissíteni... carstyling-on ezt irjak: "GSI találkozót szervezünk Augusztus 14.-én 15:00 -kor a törökbálinti CORA parkoló hátsó részében, az M0-ás és a Cora épületet közötti parkolószakaszon! Várunk szeretettel mindenféle GSI típusjelzésű OPEL-t, és az az után érdeklődőket!"
hemi Elküldve Július13, 2004 Szerző Elküldve Július13, 2004 A portál eseménynaptárában is benne van..
aztec Elküldve Július15, 2004 Elküldve Július15, 2004 ez nem húzos 1 kicsit :shock: :?: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?q1...creenwidth=1024
Recommended Posts