mooby Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 Akkor majd szépen kigyomlálásra kerülnek az offtopic jellegű hozzászolásaid, az arra hivatott személy által :) na de olyat mondhatok hogy TE nem heteroszexuális!? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 Hali! remélem nem gond hogy véleményt formálok az elöbbiekkel kapcsolatban, én azt gondolom ,hogy ha más közegben nö fel az ember( 1 gazdagabban )akkor nem hiszem hogy pont gsi-t vesz.De nekem ez álmaim autoja volt nem tudom megmagyarázzni miert. végre sikerült megvennem 1 astrát igaz nem gsi hanem 3a c20ne de mára olyan függöség alakult ki bennem iránta hogy néha még én is megijedek. Azt gondolom ez életérzés 1 fajta feeling vagy kultusz( ez a legjobb szo rá) :) Akinek ez volt az álma annak mondhat akárki bármit ez is marad. Bocsi hogy közbe szoltam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 érdekes nekem ez az 1 autóm.... lehet hogy túl fiatal vagyok..??? :roll: vannak vele gondjaim, de még sosem jutott eszembe, hogy eladjam azért hogy másikat vegyek (nagyon a szívemhez nőtt) :) mondjuk lakásvásárlás miatt már felmerült az eladása, de csak mint legvégső lépés.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 mielőtt megvettem gondolkodtam még a punto gt-n, a honda crx-en, kadetton és calin,de ez lett a választottam... 8) :) :) és nem bántam meg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 Amikor kijött a C20XE motor, évekig a legjobb 2.016v motor volt mindenféle teszten. A mostaniak is inkább csak környezetbarátabbak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 "Amikor kijött a C20XE motor, évekig a legjobb 2.016v motor volt mindenféle teszten." Ja, az én tesztemen most is a legkellemesebb :) :) :) Vele vetekszik a C20NE :o :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június11, 2004 Megoszt Elküldve Június11, 2004 Manta! Nem volt még Mantám, de ismerem a feelingjét, köszönet a Mantás Klub egyes elhivatott tagjainak. :) Tüzi Mantája volt eddig a legnagyobb élményem a hátsókerekesek közül. :) Mooby! Látom szereted életben tartani a vitákat. :) Szerintem a F1-ből bármiféle vonatkoztatást kreálni a valós életbe technikai szinten nem reális. Ugyanis ott az vezet, aki éppen nagyságrendekkel a legtöbbet öli a fejlesztésbe. Jelenleg a Ferrarinak a legpúposabb a zsebe. De nemrégen pl. a Renault volt ugyanebben a helyzetben. Sőt, a Mercinek is volt fénykora. :o Egyébként az Opelt Vauxhall-ként keresd a sportban, és máris megtalálod neves túrabajnokságok és gyorsasági versenyek élbolyában. (Rallye-ban a Juniorok között a Super1600-os Corsa egész szépen jön fel) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június11, 2004 Megoszt Elküldve Június11, 2004 Balázs! Az láccik,hogy szívből szóltál és megnyugtatlak nem vagy 1edül :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június11, 2004 Megoszt Elküldve Június11, 2004 De ne off-oljuk szét szegény GSI topicot Épp kérni akartam az Urakat, hogy próbáljanak a topikhoz érdemlegesen is hozzászólni. A másik márka másik tipusa pro és kontra részhez ott van a KONKURENCIA topik pl.... szal a GSi jo! mondom ezt ugy hogy nekem még nem volt (és úgytűnik nem is lesz :?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június11, 2004 Megoszt Elküldve Június11, 2004 lesz Red :wink: kitartássss :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június11, 2004 Megoszt Elküldve Június11, 2004 opel 16v attol függ mit értünk élboj alatt!:) a Toyotában van a forma1 ben messze a legnagyobb lé... Szeretem az opelomat,ezzel nincs is baj,azt mondtam hogy el tudok képzelni más márkát is a seggem alatt! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június11, 2004 Megoszt Elküldve Június11, 2004 Én sem azt mondtam hogy egész életemben csak Opel van alattam. De ezt szeretem a legjobban. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június11, 2004 Megoszt Elküldve Június11, 2004 Én sem azt mondtam hogy egész életemben csak Opel van alattam. De ezt szeretem a legjobban. :) nem mondtam hogy Én utálom,mert nem igy van!csak nemiszervmegtelésem van a pénzköltéstöl.most olat csinál hogy gondol 1-et,és nem indul.pörgeti a motort és semmi!ha meg löksz rajta akkor megy...persze nem mindig csinálja csak néha!(eddig kétszer csinálta.ma másodszor)és ilyenkor be tudnám rugni a sarokba!tudod mint a hülye gyerekem!minden szart megkap,de nem elég neki.mindig megcsináltatom ha a legkissebb nyüg is van vele.és tessék!azért gondoltam hogy veszek valami uj vasat amire 1 darabig nem kell költeni! kell valakinek egy gyári blau magno? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június11, 2004 Megoszt Elküldve Június11, 2004 Off mester a javából! magnó :arrow: adok - veszek nem indul :arrow: ált műsz prob Valaki adjon jogot és kimoderálom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június11, 2004 Megoszt Elküldve Június11, 2004 Off mester a javából! magnó :arrow: adok - veszek nem indul :arrow: ált műsz prob Valaki adjon jogot és kimoderálom :) :) szét ütöttem azt a szart,de kijött!:) :wink: ma már nem züllünk ugy látom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június11, 2004 Megoszt Elküldve Június11, 2004 mi biztos nem, de a motor,gumik biztos :) :wink: írtam a csevegésbe :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június11, 2004 Megoszt Elküldve Június11, 2004 mi biztos nem, de a motor,gumik biztos :) :wink: írtam a csevegésbe :idea: nem tudom hogy merjek e elindulni mert szarakodik az ac-m.. :) és néha lökni kell rajta hogy induljon!de semmi pánik már megrendeltem az ujjat!aztán majd csak kiderül hogy nem az a baja! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június22, 2004 Megoszt Elküldve Június22, 2004 naaa ez nagyon érdekes! gsi tekerős ablakkal meg legfapadosabb f astra kormánnyal???? :shock: :shock: :shock: ez viszont akár egy igen jó vétel is lehet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június22, 2004 Megoszt Elküldve Június22, 2004 Red! Lehet, hogy sima ######trából építeték... mindenesetre érdekes... Mellesleg naon sok gsi nyócVét építettek manuális ablakkal :idea: a másik gsi az fenn van mióta carstylingon és ment a vita, hogy ültetve van-e vagy sem :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június22, 2004 Megoszt Elküldve Június22, 2004 Az első az kicsit el van szállva árban... :) 8v-ben asszem adtak ki ilyen full-fapadost. :) A második ismerős, asszem a carstyling-on is fent van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június22, 2004 Megoszt Elküldve Június22, 2004 Az első az kicsit el van szállva árban... :) 8v-ben asszem adtak ki ilyen full-fapadost. :) A második ismerős, asszem a carstyling-on is fent van. ugyanazt írtul le Gabi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június22, 2004 Megoszt Elküldve Június22, 2004 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június22, 2004 Megoszt Elküldve Június22, 2004 ugyanazt írtul le Gabi :) vazzeg az enyím autóm meg hárommilliót ér ehez képest :o 93-as autó 1.6 M ért??? vicces gyermek :D és hogy hogynem csak 96 ezer km van benne. az enyémbe meg csak huzezer ! bíbíbííííí Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június22, 2004 Megoszt Elküldve Június22, 2004 Csekkoljátok ezt : http://www.vatera.hu/item/view/real.php?cod=812651 Kicsit szakadt, de olcsó :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június22, 2004 Megoszt Elküldve Június22, 2004 Erre rá kellene dobni párszázat, hogy frankó legyen... Egy autószerelő-karosszériás-fényező emberke jól jár vele. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts