mooby Elküldve Június10, 2004 Elküldve Június10, 2004 Akkor majd szépen kigyomlálásra kerülnek az offtopic jellegű hozzászolásaid, az arra hivatott személy által :) na de olyat mondhatok hogy TE nem heteroszexuális!? :)
Balázs Elküldve Június10, 2004 Elküldve Június10, 2004 Hali! remélem nem gond hogy véleményt formálok az elöbbiekkel kapcsolatban, én azt gondolom ,hogy ha más közegben nö fel az ember( 1 gazdagabban )akkor nem hiszem hogy pont gsi-t vesz.De nekem ez álmaim autoja volt nem tudom megmagyarázzni miert. végre sikerült megvennem 1 astrát igaz nem gsi hanem 3a c20ne de mára olyan függöség alakult ki bennem iránta hogy néha még én is megijedek. Azt gondolom ez életérzés 1 fajta feeling vagy kultusz( ez a legjobb szo rá) :) Akinek ez volt az álma annak mondhat akárki bármit ez is marad. Bocsi hogy közbe szoltam :)
Kess Elküldve Június10, 2004 Elküldve Június10, 2004 érdekes nekem ez az 1 autóm.... lehet hogy túl fiatal vagyok..??? :roll: vannak vele gondjaim, de még sosem jutott eszembe, hogy eladjam azért hogy másikat vegyek (nagyon a szívemhez nőtt) :) mondjuk lakásvásárlás miatt már felmerült az eladása, de csak mint legvégső lépés....
Kess Elküldve Június10, 2004 Elküldve Június10, 2004 mielőtt megvettem gondolkodtam még a punto gt-n, a honda crx-en, kadetton és calin,de ez lett a választottam... 8) :) :) és nem bántam meg :)
Vktr Elküldve Június10, 2004 Elküldve Június10, 2004 Amikor kijött a C20XE motor, évekig a legjobb 2.016v motor volt mindenféle teszten. A mostaniak is inkább csak környezetbarátabbak...
iqbéla Elküldve Június10, 2004 Elküldve Június10, 2004 "Amikor kijött a C20XE motor, évekig a legjobb 2.016v motor volt mindenféle teszten." Ja, az én tesztemen most is a legkellemesebb :) :) :) Vele vetekszik a C20NE :o :D :P
opel16v Elküldve Június11, 2004 Elküldve Június11, 2004 Manta! Nem volt még Mantám, de ismerem a feelingjét, köszönet a Mantás Klub egyes elhivatott tagjainak. :) Tüzi Mantája volt eddig a legnagyobb élményem a hátsókerekesek közül. :) Mooby! Látom szereted életben tartani a vitákat. :) Szerintem a F1-ből bármiféle vonatkoztatást kreálni a valós életbe technikai szinten nem reális. Ugyanis ott az vezet, aki éppen nagyságrendekkel a legtöbbet öli a fejlesztésbe. Jelenleg a Ferrarinak a legpúposabb a zsebe. De nemrégen pl. a Renault volt ugyanebben a helyzetben. Sőt, a Mercinek is volt fénykora. :o Egyébként az Opelt Vauxhall-ként keresd a sportban, és máris megtalálod neves túrabajnokságok és gyorsasági versenyek élbolyában. (Rallye-ban a Juniorok között a Super1600-os Corsa egész szépen jön fel)
aztec Elküldve Június11, 2004 Elküldve Június11, 2004 Balázs! Az láccik,hogy szívből szóltál és megnyugtatlak nem vagy 1edül :) :)
redline Elküldve Június11, 2004 Elküldve Június11, 2004 De ne off-oljuk szét szegény GSI topicot Épp kérni akartam az Urakat, hogy próbáljanak a topikhoz érdemlegesen is hozzászólni. A másik márka másik tipusa pro és kontra részhez ott van a KONKURENCIA topik pl.... szal a GSi jo! mondom ezt ugy hogy nekem még nem volt (és úgytűnik nem is lesz :?)
mooby Elküldve Június11, 2004 Elküldve Június11, 2004 opel 16v attol függ mit értünk élboj alatt!:) a Toyotában van a forma1 ben messze a legnagyobb lé... Szeretem az opelomat,ezzel nincs is baj,azt mondtam hogy el tudok képzelni más márkát is a seggem alatt! :wink:
opel16v Elküldve Június11, 2004 Elküldve Június11, 2004 Én sem azt mondtam hogy egész életemben csak Opel van alattam. De ezt szeretem a legjobban. :)
mooby Elküldve Június11, 2004 Elküldve Június11, 2004 Én sem azt mondtam hogy egész életemben csak Opel van alattam. De ezt szeretem a legjobban. :) nem mondtam hogy Én utálom,mert nem igy van!csak nemiszervmegtelésem van a pénzköltéstöl.most olat csinál hogy gondol 1-et,és nem indul.pörgeti a motort és semmi!ha meg löksz rajta akkor megy...persze nem mindig csinálja csak néha!(eddig kétszer csinálta.ma másodszor)és ilyenkor be tudnám rugni a sarokba!tudod mint a hülye gyerekem!minden szart megkap,de nem elég neki.mindig megcsináltatom ha a legkissebb nyüg is van vele.és tessék!azért gondoltam hogy veszek valami uj vasat amire 1 darabig nem kell költeni! kell valakinek egy gyári blau magno?
aztec Elküldve Június11, 2004 Elküldve Június11, 2004 Off mester a javából! magnó :arrow: adok - veszek nem indul :arrow: ált műsz prob Valaki adjon jogot és kimoderálom :)
mooby Elküldve Június11, 2004 Elküldve Június11, 2004 Off mester a javából! magnó :arrow: adok - veszek nem indul :arrow: ált műsz prob Valaki adjon jogot és kimoderálom :) :) szét ütöttem azt a szart,de kijött!:) :wink: ma már nem züllünk ugy látom!
aztec Elküldve Június11, 2004 Elküldve Június11, 2004 mi biztos nem, de a motor,gumik biztos :) :wink: írtam a csevegésbe :idea:
mooby Elküldve Június11, 2004 Elküldve Június11, 2004 mi biztos nem, de a motor,gumik biztos :) :wink: írtam a csevegésbe :idea: nem tudom hogy merjek e elindulni mert szarakodik az ac-m.. :) és néha lökni kell rajta hogy induljon!de semmi pánik már megrendeltem az ujjat!aztán majd csak kiderül hogy nem az a baja! :wink:
redline Elküldve Június22, 2004 Elküldve Június22, 2004 naaa ez nagyon érdekes! gsi tekerős ablakkal meg legfapadosabb f astra kormánnyal???? :shock: :shock: :shock: ez viszont akár egy igen jó vétel is lehet!
aztec Elküldve Június22, 2004 Elküldve Június22, 2004 Red! Lehet, hogy sima ######trából építeték... mindenesetre érdekes... Mellesleg naon sok gsi nyócVét építettek manuális ablakkal :idea: a másik gsi az fenn van mióta carstylingon és ment a vita, hogy ültetve van-e vagy sem :roll:
opel16v Elküldve Június22, 2004 Elküldve Június22, 2004 Az első az kicsit el van szállva árban... :) 8v-ben asszem adtak ki ilyen full-fapadost. :) A második ismerős, asszem a carstyling-on is fent van.
aztec Elküldve Június22, 2004 Elküldve Június22, 2004 Az első az kicsit el van szállva árban... :) 8v-ben asszem adtak ki ilyen full-fapadost. :) A második ismerős, asszem a carstyling-on is fent van. ugyanazt írtul le Gabi :)
uhuhu Elküldve Június22, 2004 Elküldve Június22, 2004 ugyanazt írtul le Gabi :) vazzeg az enyím autóm meg hárommilliót ér ehez képest :o 93-as autó 1.6 M ért??? vicces gyermek :D és hogy hogynem csak 96 ezer km van benne. az enyémbe meg csak huzezer ! bíbíbííííí
mélykék76 Elküldve Június22, 2004 Elküldve Június22, 2004 Csekkoljátok ezt : http://www.vatera.hu/item/view/real.php?cod=812651 Kicsit szakadt, de olcsó :roll:
opel16v Elküldve Június22, 2004 Elküldve Június22, 2004 Erre rá kellene dobni párszázat, hogy frankó legyen... Egy autószerelő-karosszériás-fényező emberke jól jár vele. :)
Recommended Posts