Atommanó Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Itt a bontós száma! Amúgy püben küldtem, úgyhogy nehezen találták volna meg... :blink: 06-70-943-5080 Most hívott a fényező, hogy akár vihetitek is a lökösöket, mert eltolódott nekik egy nagy meló, és így lenne rá ideje! Vélemény? Hogy én milyen vicces vagyok...:-) :) De most már ez van... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Hol van helyileg a fényező? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Eddig Újpesten voltak a régi Húsgyár területén, most 2 utcával arréb mentek... Itt a száma: Bandi 06-20-323-6857 De úgy csináljátok hogy mennék én is mert komálok vele dumcsizni...nagy arc csávó! Ja és tessék mondani, hogy már velem megbeszélte...:-) Hívta már valaki a bontót? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Eddig Újpesten voltak a régi Húsgyár területén, most 2 utcával arréb mentek... Itt a száma: Bandi 06-20-323-6857 De úgy csináljátok hogy mennék én is mert komálok vele dumcsizni...nagy arc csávó! Ja és tessék mondani, hogy már velem megbeszélte...:-) Hívta már valaki a bontót? :blink: És te mikor nem dolgozol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Most hívott a fényező, hogy akár vihetitek is a lökösöket, mert eltolódott nekik egy nagy meló, és így lenne rá ideje! Vélemény? 12e forintból kell megélnem február 2-ig, úgyhogy én inkább utána fényeztetnék. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 és szépek az ülések nincsenek kiszakadva ára? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Ma még dolgozom, utána FK-zom néha...de alapjában véve most majdnem 2 hétig nem szállodázok csak majd 3-at éjszaka, de az nem befolyásol semmit....-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 ára? Nem tudom nem kérdeztem meg de itt a bontó száma:06-70-335-0186 Ma még dolgozom, utána FK-zom néha...de alapjában véve most majdnem 2 hétig nem szállodázok csak majd 3-at éjszaka, de az nem befolyásol semmit....-) Most beszéltem a müanyagossal a lusta G@ci nem dolgozik a héten meg amúgy se csinálta volna meg ingyen úgyhogy lehet megveszem a ködlámpát is és akkor nem kell a műagyagos amúgy se akartam kivágatni a közepét a rendszám miatt.Szerintem holnap vagy csütörtökön mehetünk is hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 És akkor hogy fog hűlni az a cooler? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 És akkor hogy fog hűlni az a cooler? :blink: Az olajhütöre gondolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Inter...:-) Hát jövőre újrafényezteted a kivágás miatt? :blink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Inter...:-) Hát jövőre újrafényezteted a kivágás miatt? :blink: :D Így már értem. :) de nem valószínű hogy ez a veszély fenyegetne hogy c20let kerül a caravanba :) .De ha mégis akkor ez legyen a legkisebb bajom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Nem tudom nem kérdeztem meg de itt a bontó száma:06-70-335-0186 ó, hát én ahhoz nagyon lusta vagyok, meg telefonálni sem szeretek :blink: szóval ha esetleg mész, vagy beszélsz vele, kérdezz már rá, pls köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 ó, hát én ahhoz nagyon lusta vagyok, meg telefonálni sem szeretek :lol: szóval ha esetleg mész, vagy beszélsz vele, kérdezz már rá, pls köszi :D te aki egész nap telefonál? :blink: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 te aki egész nap telefonál? :blink: :) :) pont ezért nem szeretek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 héé ha mentek vki taxizzon már el engem is...rákérdeznék személyesen szemtől szemben, mint férfi a férfival hogy mennyiért fényezne egy full autót Hogy én milyen vicces vagyok...:-) :blink: nemvagyaz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 héé ha mentek vki taxizzon már el engem is...rákérdeznék személyesen szemtől szemben, mint férfi a férfival hogy mennyiért fényezne egy full autót nemvagyaz :) Felhívtad a bontót? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Enyim blokkolt keményen, de nem vártam meg hogy lesz-e ABS vagy nem, hanem visszaengedtem. El tudok képzelni összefüggést a hosszú úton kigyulladó ABS lámpa és a nem működő ABS között... Majd meglátjuk. Tesztelni kell Egyszerű, ha folamatosan pilácsol akkor nincs ABS. És ha műxik, akkor úgy taposd a féket, mint Norbi véste : mint a vadállat :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Találkoztam Coupeval és dumáltunk egy órát. Meg költöttem megint egy valag pénzt felesleges dolgokra. Mostmár én is izgulhatok, hogy lelopják-e vonószem takarómat. :) Ezuton köszi még1x a segítséget. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Találkoztam Coupeval és dumáltunk egy órát. Meg költöttem megint egy valag pénzt felesleges dolgokra. Mostmár én is izgulhatok, hogy lelopják-e vonószem takarómat. :) Ezuton köszi még1x a segítséget. :blink: Nincs mit máskor is szívesen :) :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Nincs mit máskor is szívesen :blink: :) :) Holnap is számítok Rád! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Kerekek nélkül érdekes az autó :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 nincsennek kicsit elkopva a hátsó tárcsáid? vagy csak a képen látszik ilyen hüén? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 De az a végét járja................. Majd a kuplunggal együtt cserélem csak a vacak idő miatt várok a szereléssel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 nincsennek kicsit elkopva a hátsó tárcsáid? vagy csak a képen látszik ilyen hüén? :blink: nahát Norbi....megérte az a drága szemüveg az árát :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts