coupe Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Ok! Szerintem felesleges az egész géptetőt kevlárból megcsinálni elég csak a felületék bevonatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 06-70-335-0186 De lehet, hogy kéne az egész lökös... Ezt este beszéljük meg focin, ha nem késő. Esetleg én megvenném a régi lökősödet (jó áron, persze :blink: ), mert úgyis az passzol a kipuffhoz, neked, meg akkor nem kéne szenvedni a kivágás miatt. Nos? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Ezt este beszéljük meg focin, ha nem késő. Esetleg én megvenném a régi lökősödet (jó áron, persze :blink: ), mert úgyis az passzol a kipuffhoz, neked, meg akkor nem kéne szenvedni a kivágás miatt. Nos? :) Ezt mi már Sonique-kal jól kitaláltuk...:-) Csak fényeztetni kéne...:-( mindkettőnknek... és én ebből sehogy sem jövök ki jól, max ha 35-ért veszed meg a lököst...:-) és így már Te sem...:-) Akkor inkább vedd meg azt! ...és elég vonószemet cserélni...:-) Na???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Ezt mi már Sonique-kal jól kitaláltuk...:-) Csak fényeztetni kéne...:-( mindkettőnknek... és én ebből sehogy sem jövök ki jól, max ha 35-ért veszed meg a lököst...:-) és így már Te sem...:-) Akkor inkább vedd meg azt! ...és elég vonószemet cserélni...:-) Na???? Hát igen, ez a fényezés tényleg rohadt szívás. :blink: Egy valag pénz a semmire... A másik GSi milyen szinű? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Kék... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Hát 20-22őt megér az a Gsi hátsó lökös. Csak nemtom hogy odaadják-e ennyiért... Fényezés mennyi lehet kb.? 15? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Hát 20-22őt megér az a Gsi hátsó lökös. Csak nemtom hogy odaadják-e ennyiért... Fényezés mennyi lehet kb.? 15? ha tudsz 15-ért jó fényezöt szólj nekem is.Szerintem alkudni kell a lökösre és 20ért oda adják(reméljük) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 ha tudsz 15-ért jó fényezöt szólj nekem is.Szerintem alkudni kell a lökösre és 20ért oda adják(reméljük) A fényező sajnos kérdés volt. Nemtom mennyibe fáj egy ilyen buli. Ma mész a bontó felé? Ha 20ért el tudod hozni, akkor este elugrom hozzád és kifizetem, meg vendégem vagy egy sörre. :blink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Szeirntem 15-ért a fényezőm megfújja, ha kettőt odavisztek neki...holnap megkérdezem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 5ig van nyitva a bontó tehát holnap.Elöre ne fizesd ki majd ha megvan de tényleg csak akkor hozom el ha már este nem lesz a kocsimba. Anti!Az jó lenne ha 15ért megfújná.Az aki a kocsidat fényezte? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Igen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Igen! Reméljük tud egyszínűre is fújni, nem csak félbe. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Reméljük tud egyszínűre is fújni, nem csak félbe. :blink: Egyszínű festék kell hozzá :) Grafitszürkét tudok akciósan 10 kilót húszezeré az elég lenne rá. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Muti már egy színkódot, mer lehet, hogy kell az asszonynak...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Muti már egy színkódot, mer lehet, hogy kell az asszonynak...:-) Tessék: 151 :blink: (ez asszem a zopel szürke) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Egy ilyen főútra való kikanyarodáskor picit nagyobb gázt nyomtam mint kellett volna - ááá nem pörgött a kerék :) Köszi Wolfi a püt :blink: Vigyázok :lol: Tudom, TE nem vagy egy csapatós típus.Én sem az voltam, de a GSi elvette kicsit az eszem.Vannak apróbb technikai dolgok még vele, de a lényegi részek ki vannak cserézve.Szinte újakra.Asszem egyedül a bal első féltengely az, ami echte bontott Vectra féltengely. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Tudom, TE nem vagy egy csapatós típus.Én sem az voltam, de a GSi elvette kicsit az eszem.Vannak apróbb technikai dolgok még vele, de a lényegi részek ki vannak cserézve.Szinte újakra.Asszem egyedül a bal első féltengely az, ami echte bontott Vectra féltengely. :) Foltokban még megvan az eszem. Néha egész barátságos adatokat tud kiirni a bc pillanatnyi fogyira. Ablaktörlővel mahinálnom kell sajna, hazafelé is idegesitett. Mondjuk jobb lenne ha nem esne :blink: ABS check control lámpa kigyulladt a Cora mellett, francba. Azzal mit tennél a helyemben? Hazafelé is kátyútól kátyúig tartott az út, csak most még sötét volt plusszba. Remélem tavaszra lesz vmi az utakkal, mert választások után 3 évig megint nem nyúlnak hozzájuk tuti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Én sem az voltam, de a GSi elvette kicsit az eszem döglött madárnak nem kell kalitka.... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 ABS check control lámpa kigyulladt a Cora mellett, francba. Azzal mit tennél a helyemben? Levenném a bal első kereket, és megnézném, hogy mi a fax baja van a jeladónak, mert v.melyik első jeladó csinálja a fesztivált.Szerintem.A szerelő srácok mondták, hogy egy kicsit beleért a féltengelyen lévő "ricnikbe" a jeladó, de alakítottak rajta, és most már O.K. Nekem nem is volt vele gondom. döglött madárnak nem kell kalitka.... :blink: Amíg megvolt a kalitka, király volt nagyon ám! :) De fog még sütni a nap, csak egy kicsit most másra kell a pééz. Egy ideig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Levenném a bal első kereket, és megnézném, hogy mi a fax baja van a jeladónak, mert v.melyik első jeladó csinálja a fesztivált.Szerintem.A szerelő srácok mondták, hogy egy kicsit beleért a féltengelyen lévő "ricnikbe" a jeladó, de alakítottak rajta, és most már O.K. Nekem nem is volt vele gondom. Amíg megvolt a kalitka, király volt nagyon ám! :blink: De fog még sütni a nap, csak egy kicsit most másra kell a pééz. Egy ideig. Kell venni 1 bontottat. Nekem is némileg ledarálta az egyik féltengelyt a jeladó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Jó úgyis ki akartam menni garázsba megsimogatni a betonborotválót. Meg rendet rakok körülötte, mert kupi van. Csak ne lenne ilyen trágya idő :blink: Megnézem hol vannak az emelési pontok, hogy néz ki az emelője, szóval ismerkedő estet tartok. Lehet a kerékcsavarokat lecserélem, mert itthon vannak sokkal szebbek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Lehet a kerékcsavarokat lecserélem, mert itthon vannak sokkal szebbek. Arra már én is eljuttoam elméleti síkon, de a gyakorlati megvalósítás elmaradt.Úgy akartam, hogy ha majd kap rendes alukerekeket, akkor kap hozzá rendes csavarokat is. Az emelője teljesen széria, és a küszöbök alatt vannak ott, ahol a küszöbspoilerek meg vannak jelölve.Mármint az emelési pontok. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Muti már egy színkódot, mer lehet, hogy kell az asszonynak...:-) Menj el Aztec-hez és nézd meg. Ugyanaz mint amit ő kért nyáron. :blink: Amúgy :ZU1 a szinkódja nálunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Amúgy :ZU1 a szinkódja nálunk. Ez a régi Fürge szürke? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Ez a régi Fürge szürke? :blink: Az új fürgéket is azzal festették az elején. Aztecnél van belőle. :) Emlékszel te is jöttél érte Antival. :) Minnyá keresek valami hasonló színt. Pont ilyen mint a sógornőm autója. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts