Tom Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Sziget? Az miért jó? Vagy gyorsulni akarsz? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Az miért jó? Vagy gyorsulni akarsz? :blink: Akkor mondj Te jobbat, én meg odamegyek...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Sziget? Sokan lesznek ott is. Ha nem akarjátok összetörni az autót, sose parkoljatok külső ivre és ne bizzatok benne, hogy a másik is tud vezetni :blink: Volt egy Corsás ismerősöm (Devil), neki is hajógyárin törték a kocsiját, mert rossz helyre parkolt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Hidd el járunk oda eleget...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Hidd el járunk oda eleget...:-) Nem okoskodni akartam, csak láttam már elég sok szomorú srácot hasonló ügyek miatt :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Akkor mondj Te jobbat, én meg odamegyek...:-) Én sem tudok semmit, ezért is kérdeztem. De ott biztos lesznek rendőrök. Mindegy, majd focin kitalálunk valamit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 pénzen múlik pajti má' mondtam köbö tavasszal derül ki addig oldottam meg a dolgot ideiglenesen.... mindenesetre majd most kap new fényt ahol azóta javítgattam és műanyagossal megcsináltatom a lököst és kipuffoshoz is viszem és majd jól meglátom mi lészen a későbbiekben :) dehülyevagyok itt olvasom, hogy nem mozog a vas, erre 1 óra mulva ujpesten "jéééé a Gergő kocsija" és intek neki....erre egy bézbólsapkás, szakállas csávó zavartan visszaint :blink: :) (mentségemre legyen mondva ugyanolyan fekete, hátsó ablaktörlőtlen, ugyanolyan lámpás verdája volt mint neked) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Én sem tudok semmit, ezért is kérdeztem. De ott biztos lesznek rendőrök. Mindegy, majd focin kitalálunk valamit. nem úgy volt h lurdy ? Aztec ! köszi a printet már megoldottuk :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Mi a Mátyásföldin leszünk 9magasságában,felveszem Albertet,jön Orshe faterja is csúszni a kombi G vel :) Szerintem is nagyon jó a GSI, csak,hogy ne legyek nagyon OFF :blink: :) :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Mindegy, majd focin kitalálunk valamit. Hát focin akkor mégsem... Viszont akkor szeritnem menjetek előbb, mert ahogy elnézem így már csak rám várnátok, nekem meg dolgom van még este. Szóval majd foci után becsatlakozom egy órára. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Nem tudom, még mikor végzek szal lehet, hogy Te előbb...:-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Nem tudom, még mikor végzek szal lehet, hogy Te előbb...:-( Ennyire durva késés lesz? Na akkor majd hívlak ha végeztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 ÁÁÁÁ nem is vagyok ideges miatta....dehogy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 ÁÁÁÁ nem is vagyok ideges miatta....dehogy... ha nem vagy ideges azjó mer az idegelés árt meg amugy is lóférfinemiszerv Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Jó idő van, aki ma még kimozdul otthonról ötöcködjön jólv fel. Két fagyott jegesmedvét láttam alig fél órája :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 ....És nálad? :).... Alkoholt csak akkor iszom ha van valami buláj. ....Olyan sincs,hogy leszokik csak nem iszik. :D Translate plííz!!! :blink: :) Az a cigaretta :lol: Mit is ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 (opeltomi @ 2005 Dec 30, 07:30 PM) ....És nálad? .... Alkoholt csak akkor iszom ha van valami buláj. ....Olyan sincs,hogy leszokik csak nem iszik. Translate plííz!!! Az a cigaretta Mit is ? Te má készvagy Pifta? :blink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 kELLEMES ÉS HAVAS céhúsziksze BUÉK :blink: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 te hülye vagy, bazz :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 te hülye vagy, bazz :blink: hülye voltam me azt hittem nem lesz éccaka hóvihar ami befúj :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Kedves Cartársak! Mivel holnap már nem leszek beszámítható állapotban, vagy nem érem föl a számítógépasztalt, ezúton szeretnék mindenkinek sikerekben gazdag Boldog Új Évet Kívánni. Ettől alább ne adjátok. :blink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 kELLEMES ÉS HAVAS céhúsziksze BUÉK :blink: :) :) http://swed1.uw.hu/Pix/DSCF2601.jpg NA EZ A C20XE HIDEG. Így semmiképp se hajtsd, mert hengerfejes lesz :lol: Hóban csúszkáláshoz annyit, hogy ma apám omegáját keresztbe tettem nemegyszer. De a hungária körúton is :D. Hopp balra, hopp jobbra. Csak kukucskáltak a többi autósok :o. Hátsókerék rúlz. levetem a képet linkre mert képpel NEM idézünk hozzászólást opeltomi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December31, 2005 Megoszt Elküldve December31, 2005 Voltunk tegnap Racceval "mathiasföldön" csúszkálni. Király volt. Én nem voltam és még nem is vagyok hajlandó ebben a sós kulában kiállni a dzsieszájjal a garageból. Ha nem sóznák az utakat, mennék. Remélem 3-ára jobban lesznek az utak, mert akkor viszont igyisugyis mennem kell melózni :blink: Tom, hogy ezt a honlapos topikba kéne irni, de jó rég lett foglalkozva a gsi.opelclub.hu-val ahogy elnéztem... :) Ha januárban végre össze tudom rakni a számítógépemet, akkor fel fogom ajánlani a segitségemet - már amennyire értek hozzá. Nehogymá egy éves képek legyenek fent :lol: Meg úgy láttam többen is hiányoznak a szexió tagok közül :) Jó szilveszteri bulit mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December31, 2005 Megoszt Elküldve December31, 2005 tegnap mi is mókáztunk egy jót...és szerencsére a felnimnek nem lett komoly baja mert nem engedett le reggelre :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December31, 2005 Megoszt Elküldve December31, 2005 tegnap mi is mókáztunk egy jót...és szerencsére a felnimnek nem lett komoly baja mert nem engedett le reggelre :blink: És hol vannak a fényképek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts