redline Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 nemmondod Alberto :) GRAT érte! Este van 1-2 elintézni valóóóm de utána tutto h mejek ki éjn is! Wolfi bá mé adta el? Na mingyá fel is hivom.... mer a mackómintás gyerekülés hüén néz ki a hátsó ülésen :blink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Csúszkálás eltolva 22:30-ra...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Nem tud valaki jó kis napközbeni csúszkálós helyet? Gondolom a szokott platzokk ilyenkor televannak parkoló autókkal... Városligeti Műjégpálya!! :blink: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Köszönöm a fogadtatást :blink: Miután körbeástam az autót (ez két és fél órát jelent), beinditottam. Szépen indul, szépen jár. Beinditottam a hátsó fűtőszálat. Sajna csak a két felső, meg kettő majdnem alul műxik. Első ablaktörlő: csak addig töröl, amig be van kapcsolva, azaz nem az igazi. Ráadásul valahogy lóg az egész szerkezet, hekkelés lesz. Plussz a jobb még úgy be tud fordulni, hogy nem a gumi megy az ablakon, hanem az őt tartó vas :) Fűtés ######a, de sajna egyes fokozaton a venti sok idő után elkezd idegesitően és hangosan ciceregni. Megyek vele kaja után egy kört aztán eldöntöm hogy a sok esti invitből melyik lesz. DE NEM FOGOK FOROGNI! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Csúszkálás eltolva 22:30-ra...:-) nemáááá miérT ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Mert elötte foci van...:-) Mi van lövik a pizsit? :-) Amúgy is minden pénteken ilyenkor talizunk...racsing rulez...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Mert elötte foci van...:-) Mi van lövik a pizsit? :-) Amúgy is minden pénteken ilyenkor talizunk...racsing rulez...:-) a te korodban vigyáznék a mozgással :blink::):) :) azé mert 23 kor dolgom van :lol: más : Nem tud vki nyomtatni nekem 160 oldalt ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 De igen! :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Én mennék szívesen de nincs kézifékem :blink: meg ha este kiállok a parkóloból nem tudok visszaállni akkora hó van bent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Ne legyetek már ilyen pudingok...:-) Lehet kézi nélkül is ügyeskedni, már írtam...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Ne legyetek már ilyen pudingok...:-) Lehet kézi nélkül is ügyeskedni, már írtam...:-) A kézi még egy dolog de most is csak ugy tudtam beállni a parkóloba hogy 2 oldalt nem állt senki. Amúgy hol lesz a találka? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Hát majd valahol... Ahol jó palaccccot találunk...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 nemáááá miérT ? Hátha addígra megtanulsz vezetni. :blink: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 ....Antialkoholista.... Annyira azért nem súlyos a helyzet Antinál :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Én mennék szívesen de nincs kézifékem :) meg ha este kiállok a parkóloból nem tudok visszaállni akkora hó van bent. Té véttéd még bálázská muslincacsapdáját ugye? Mert akkor téged láttalak kora du a fogarasin :blink: 160 oldal printet én bevállalom ha kell de csak 7főn tuok.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Annyira azért nem súlyos a helyzet Antinál :lol: És nálad? :) Olyan sincs,hogy leszokik csak nem iszik. :D muslincacsapdáját Translate plííz!!! :blink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 citrom vagyis sárga Tomi báááácsi :blink: sokat járunk mostanság egonba ha leszek megpingellek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 citrom vagyis sárga Tomi báááácsi :) sokat járunk mostanság egonba ha leszek megpingellek :) Hámmán ideje lesz. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Té véttéd még bálázská muslincacsapdáját ugye? Mert akkor téged láttalak kora du a fogarasin :blink: 160 oldal printet én bevállalom ha kell de csak 7főn tuok.... Igen én vettem meg,és jártam a fogarasi úton valszeg én voltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Baeg!! :blink: Azért nem értettem mert azt hittem FBalázsról beszélsz :) . Azt kellett volna írnod,hogy az Antiszociális Balázska akkor tudtam volna :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Kijelölünk valami találkahelyet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Azt kellett volna írnod,hogy az Antiszociális Balázska akkor tudtam volna :blink: :) bekaphatod :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Kijelölünk valami találkahelyet? Sziget? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 bekaphatod :lol: :) Jéé te is ittvagy? :blink: Emberek között? :) Na jóó maradhatsz. :D Megyek én. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Sziget? Szokásos?Nekem jó fél11 kor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts