gsi.tamás Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 Tesó én ezen az autón már csak állagot örzök és nem tuningolok! Mert ha rácsozni akarok át kell alakítani a lököst! Vagy hogyan gondoltad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 Szilveszterkor jól berúgok, és mire kijózanodok már kész is lesz...:-) Te szoktál inni alkoholt? :blink: Antialkoholista vagyok!! Antíí alkoholista vagyok!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 Tesó én ezen az autón már csak állagot örzök és nem tuningolok! Mert ha rácsozni akarok át kell alakítani a lököst! Vagy hogyan gondoltad? nézd meg Stock16v cartárs avatarját, érteni fogo mire gondolok persze, hogy lökösvágás (opcióként szárnyak) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 nézd meg Stock16v cartárs avatarját, érteni fogo mire gondolok persze, hogy lökösvágás (opcióként szárnyak) Na el innen a szárnyaiddal megyek megnézem de akkor sem fejlesztek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 Na el innen a szárnyaiddal megyek megnézem de akkor sem fejlesztek! Redi ilyet kap a születésnapjára :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 Redi ilyet kap a születésnapjára :blink: szerintem ez csúnya. erre az autóra nem pászol egy szárny se! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 Hohó!! :blink: :) :) Esse?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Hohó!! :blink: :) :lol: Esse?? http://img.tar.hu/adobodo/img/18508807.gif :D hát... inkább a letisztult dolgokat szeretem, csak semmi csicsa + feltünés mondjuk egy ilyenre gondolok: remélem a gép tulaja nem haragszik meg, hogy mindenhol "hirdetem" a gépét :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Andris, ezé banolnak a cartársak :blink: :) (Bár tény hogy nem csúnya) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Én pl nem látom a képet...:-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Én pl nem látom a képet...:-( Egy kombi piros bömbi van a képen. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Én pl nem látom a képet...:-( piros 3as BMW touring...90es évek közepe...:) és nagyon szépek a gyári felnik :blink: szóval képzeld el :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Ma este csúszkálós projekt...:-) :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Ma este csúszkálós projekt...:-) :-) hely ? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Bárhol ahol hóóóóó van...:-) Lehet, hogy Lurdy, aztán majd kikötünk valahol... Tali valamikor 9 körül... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Csinálsz kéziféket az autómra? Akkor megyek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 ballábfék... ...vagy mint tavaly a Felvonulásin...:-) 100 feletti tempó, és akkor lehet csak kormánnyal is keresztben menni...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Bárhol ahol hóóóóó van...:-) Lehet, hogy Lurdy, aztán majd kikötünk valahol... Tali valamikor 9 körül... jól hangzik....de te is cabrioval csapatsz ? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Avval hát...:-) Nyitott tető havazás...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Redi ilyet kap a születésnapjára :) http://www.bodykits.uk.com/images/products...ilers_small.jpg ez nagyon nem szép....és nem is áll neki jól sajnos a gsi-re nem lehet szép szárnyat tenni, ehez a kasztniformához nem illik....de ha lenne egy tigrám.... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Bárhol ahol hóóóóó van...:-) Lehet, hogy Lurdy, aztán majd kikötünk valahol... Tali valamikor 9 körül... Én nem bírom ki olyan sokáig. Elmegyek délben. Csak nemtom hogy hová... Sissi előtt keresztbe tudom rakni? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Én nem bírom ki olyan sokáig. Elmegyek délben. Csak nemtom hogy hová... Sissi előtt keresztbe tudom rakni? :) kikanyarodtam reggel a hungáriára és pont 2 piros közé sikerült menni, ergo 1 db jármű nem volt párszáz méteren belül és enyém volt a 3 sáv :blink: :) ott lehetett játszadozni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 nézd meg Stock16v cartárs avatarját, érteni fogo mire gondolok persze, hogy lökösvágás (opcióként szárnyak) Elképzelhető hogy ezzel nagyon nem mondok újat,de az avataromban ez nem egy gsi lökös átalakítva,hanem a Car Line cég frontlököse,ami most 199euro az ebay-en,és nekem az 1ik legszebb front amit astra f-re lehet rakni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Ma este csúszkálós projekt...:-) :-) az első hónál kimentünk kedvesemmel pólushoz ott sok idiot tolta ezé nem álltunk be... köbö negyed órán belül meg is volt az eredmény az 1ik épeszű felcsavarta a családi vágen az 1ik baszott nagy villanyoszlopra :) Wolfi cartárs mailben jó ha küldöm a címet és persze téháiksz :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Én is késtem reggel 20 percet...:-) Kérdezte a kollegám, hogy a hó miatt? Mondtam hogy igen...:-) Elmentem reggel szűz havat avatni...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts