Atommanó Elküldve December27, 2005 Elküldve December27, 2005 A tréleres egész úton a visszapillantót bambulta...:-) " De gyönyörű" Hát amikor meg elkezdett mindenhol keresztben menni a hóban...hát mondom ez királyság...beszarik a moci, majd ráborul egy tréleres szar...de aztán nem lett gond...amúgy a csávónak is GSI-je van :blink:
warwolf Elküldve December27, 2005 Elküldve December27, 2005 ...amúgy a csávónak is GSI-je van :blink: Legalább a részidővel nem volt gond!
Atommanó Elküldve December27, 2005 Elküldve December27, 2005 Tom azért kicsit lemaradt mögöttünk...:-) :-) Azt mondta, hogy nem olyan sürgős, hogy a kipuffom rajta legyen a kocsiján...legalább is a tetőn...:-)
Tom Elküldve December27, 2005 Elküldve December27, 2005 A tréleres egész úton a visszapillantót bambulta...:-) " De gyönyörű" Hát igen, végig mögöttetek voltam... :blink:
Gelko Elküldve December27, 2005 Elküldve December27, 2005 az nem volt semmi h pont ekkor hívtam Antit...háttérzaj volt,kérdeztem h vezet-e mire mondja h nem és elmondja a sztorit... a poén h totál nyugodt volt :) irigylem az idegeit :blink:
Atommanó Elküldve December27, 2005 Elküldve December27, 2005 Igen Gelko már a tréleren hívott, de Balázska és Hernád tomi abban a pillanatban hívott tök egyszerre amikor a krach beütött...:-) Hát az idegeim... szarok bele...megvan az új moci...ha nem lenne ideges lennék, de így ... :blink:
redline Elküldve December27, 2005 Elküldve December27, 2005 nah faxa.....ez az év is jól végződik :blink: akkor most mi lesz a régi mocival? marad az eladás projekt? már ami maradt belőle? nincs szerencséd ezzel az autóval ombre....vegyél egy vr6-os golfot :) :) tényleg....otthon mit szóltak ehhez?
iqbéla Elküldve December27, 2005 Elküldve December27, 2005 nah faxa.....ez az év is jól végződik :blink: akkor most mi lesz a régi mocival? marad az eladás projekt? már ami maradt belőle? nincs szerencséd ezzel az autóval ombre....vegyél egy vr6-os golfot :) :) tényleg....otthon mit szóltak ehhez? Hombre, nem ombre! GSI16V jelet hogy lehet kultúráltan leszedni? Az komoly, hogy fújom kicsit hajszárítóval és utána lejön mint főtthús a csontról? Mert akkor laza napsütésben is lejönne a fekete autóról... Adjatok tanácsot... Atommanónak meg soxerencsét kívánok.
Atommanó Elküldve December28, 2005 Elküldve December28, 2005 Majd ha szétszedtük megnézzük mi maradt egyben, és aminek nem lett baja, azt megy eladósorba... VR6 nem kőőőő... :blink:
FBalazs Elküldve December28, 2005 Elküldve December28, 2005 Mint amikor az embernek a körmeit szaggatják le.Nem szeretném megtapasztalni! :) Na ja... A Kadettre sem kellett visszarakni az első lökhárítót a trélerezés után :) Felállásnál is kapott, meg lefelé is... ez van. @VR6: Hernád Mester gondolkozik ilyen vonalon, neki mondjátok :blink:
redline Elküldve December28, 2005 Elküldve December28, 2005 Nehogy feltedd mert kitagadlak! "mosolyogni, itt repül a kismadáááár" :blink: :)
warwolf Elküldve December28, 2005 Elküldve December28, 2005 "mosolyogni, itt repül a kismadáááár" :blink: :) Ez a kép sem mostanság készült! :) De sztem Tomi a GSi16V feliratra gondolt! :lol:
Laci4 Elküldve December28, 2005 Elküldve December28, 2005 Peti, nem te vontattál egy kopott bordó kombit kb 1 órája?? Mint fentebb olvashattad, be van ragasztva a vonszem takarója.. :) Meg pödrő ha nem élethalál kérdés, nem vontat :blink:
PetiGSI Elküldve December28, 2005 Elküldve December28, 2005 Anti! Mennyi km. volt a tuning C20XE-ben? Okos emberek azt mondják jó ha kibírja a moci tuningolva a 30000Km-t. Itt van egy ami a papír forma szerint hozta a ~32000Km-t és annyi :blink: Nekünk a csúda ~170lovas C20XE az autópályán állt be szép látvány lehettünk :) http://gsi16v.uw.hu/temp/c20xe.jpg Motor darabokra hullva ,kocsi eladva!
Laci4 Elküldve December28, 2005 Elküldve December28, 2005 Laca paripája mii? :blink: nem is mutiztad a képet.. van több is? De azért mákotok is volt, h nem borúltatok :) Ha akkor beállt, moci gondolom satuzta kapásból a kerekeket.. amig ki nem nyomta Laci... mondjuk hazahúzni se volt egyszerű móka :) de azért tetszett.... Szegény laci full szervó bélkül már kevésbé élvezte :lol:
PetiGSI Elküldve December28, 2005 Elküldve December28, 2005 190-nél "robbant" szét a motor :) De szerencsére a lendületünk miatt hamar szétszakadt minden :) Így a működésképtelen fémhalmazzal lazán gurultunk még. Ez nekem elég volt arra,hogy rájöjjek : C20XE-t még véletlenül sem tunigolok :blink:
Stock16v Elküldve December28, 2005 Elküldve December28, 2005 Hát srácok elérkezett a c20xe vége... Tommal állunk a pirosnál, lassan egyesben elindultunk, 2-3000-nél húzom a kettest, majd egy 5 mp múlva mintha satuztunk volna egyet, beállt a moci... Eltört a vezérműtengely fogaskereke....darabokra... :) Még senki nem hallott ilyenről... :blink: s Na mindegy konstatáltuk a problémát, trélerre dobtuk, és már Budaörsön várja az újévi mocit... :) Anti sajnálom én is a történteket,és remélem az új moci kárpótol majd mindezekért! :lol:
Atommanó Elküldve December28, 2005 Elküldve December28, 2005 Kárpótolt az már előre....-) Ha most annyi pénzem lenne mint amennyi nincs, biztos megint nekiállnék c20xet tuningolni, csak kicsit más síkon... :blink: Nekem cakli pakli 12.000 km-t bírt ki, de az ami eltört semmi köze a tuninghoz...szal bárkivel előfordulhat bármikor, bár még senki nem hallot ilyenről...és ne is halljunk... Ezt a 3 hetet meg csak kihúzom majd valahogy...Szilveszterkor jól berúgok, és mire kijózanodok már kész is lesz...:-)
warwolf Elküldve December28, 2005 Elküldve December28, 2005 ..Szilveszterkor jól berúgok, és mire kijózanodok már kész is lesz...:-) Na ez lesz aztán a szééép agymosás! :blink: :) :)
Atommanó Elküldve December28, 2005 Elküldve December28, 2005 Na ez lesz aztán a szééép agymosás! :lol: :D :o Milyen c20xe? :blink: :) :) B) B) B)
warwolf Elküldve December28, 2005 Elküldve December28, 2005 Milyen c20xe? :blink: :) :) :lol: :D :o Én ilyet nem mondtam! B)
redline Elküldve December29, 2005 Elküldve December29, 2005 Na ez lesz aztán a szééép agymosás! :blink: :) :) döglött madárnak nem kell kalitka.... :D :o :lol:
gsi.tamás Elküldve December29, 2005 Elküldve December29, 2005 Megkérdeztem a vonószem takaró árát! Mit mondjak tényleg megéri lopni a rohadéknak. 14000.- a kisker ára + kb 3000.- a fényezés. Ilyenkor megfordul az ember fejében, hogy szerezzen magának ingyé csak én épp nem akarok a senkiháziak közé tartozni! Majd veszek és nem lessz feltéve.
redline Elküldve December29, 2005 Elküldve December29, 2005 Megkérdeztem a vonószem takaró árát! Mit mondjak tényleg megéri lopni a rohadéknak. 14000.- a kisker ára + kb 3000.- a fényezés. Ilyenkor megfordul az ember fejében, hogy szerezzen magának ingyé csak én épp nem akarok a senkiháziak közé tartozni! Majd veszek és nem lessz feltéve. vagy ugy vágatni a lököst, hogy arra a részre rács kerüljön....vontatásnál azt meg ki lehet szedni és annak vmi 3000 ft métere
Recommended Posts