Atommanó Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 A tréleres egész úton a visszapillantót bambulta...:-) " De gyönyörű" Hát amikor meg elkezdett mindenhol keresztben menni a hóban...hát mondom ez királyság...beszarik a moci, majd ráborul egy tréleres szar...de aztán nem lett gond...amúgy a csávónak is GSI-je van :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 ...amúgy a csávónak is GSI-je van :blink: Legalább a részidővel nem volt gond! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 Tom azért kicsit lemaradt mögöttünk...:-) :-) Azt mondta, hogy nem olyan sürgős, hogy a kipuffom rajta legyen a kocsiján...legalább is a tetőn...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 A tréleres egész úton a visszapillantót bambulta...:-) " De gyönyörű" Hát igen, végig mögöttetek voltam... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 az nem volt semmi h pont ekkor hívtam Antit...háttérzaj volt,kérdeztem h vezet-e mire mondja h nem és elmondja a sztorit... a poén h totál nyugodt volt :) irigylem az idegeit :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 Igen Gelko már a tréleren hívott, de Balázska és Hernád tomi abban a pillanatban hívott tök egyszerre amikor a krach beütött...:-) Hát az idegeim... szarok bele...megvan az új moci...ha nem lenne ideges lennék, de így ... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 nah faxa.....ez az év is jól végződik :blink: akkor most mi lesz a régi mocival? marad az eladás projekt? már ami maradt belőle? nincs szerencséd ezzel az autóval ombre....vegyél egy vr6-os golfot :) :) tényleg....otthon mit szóltak ehhez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 nah faxa.....ez az év is jól végződik :blink: akkor most mi lesz a régi mocival? marad az eladás projekt? már ami maradt belőle? nincs szerencséd ezzel az autóval ombre....vegyél egy vr6-os golfot :) :) tényleg....otthon mit szóltak ehhez? Hombre, nem ombre! GSI16V jelet hogy lehet kultúráltan leszedni? Az komoly, hogy fújom kicsit hajszárítóval és utána lejön mint főtthús a csontról? Mert akkor laza napsütésben is lejönne a fekete autóról... Adjatok tanácsot... Atommanónak meg soxerencsét kívánok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 Majd ha szétszedtük megnézzük mi maradt egyben, és aminek nem lett baja, azt megy eladósorba... VR6 nem kőőőő... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 Mint amikor az embernek a körmeit szaggatják le.Nem szeretném megtapasztalni! :) Na ja... A Kadettre sem kellett visszarakni az első lökhárítót a trélerezés után :) Felállásnál is kapott, meg lefelé is... ez van. @VR6: Hernád Mester gondolkozik ilyen vonalon, neki mondjátok :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 Nehogy feltedd mert kitagadlak! "mosolyogni, itt repül a kismadáááár" :blink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 "mosolyogni, itt repül a kismadáááár" :blink: :) Ez a kép sem mostanság készült! :) De sztem Tomi a GSi16V feliratra gondolt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 Peti, nem te vontattál egy kopott bordó kombit kb 1 órája?? Mint fentebb olvashattad, be van ragasztva a vonszem takarója.. :) Meg pödrő ha nem élethalál kérdés, nem vontat :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 Anti! Mennyi km. volt a tuning C20XE-ben? Okos emberek azt mondják jó ha kibírja a moci tuningolva a 30000Km-t. Itt van egy ami a papír forma szerint hozta a ~32000Km-t és annyi :blink: Nekünk a csúda ~170lovas C20XE az autópályán állt be szép látvány lehettünk :) http://gsi16v.uw.hu/temp/c20xe.jpg Motor darabokra hullva ,kocsi eladva! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 Laca paripája mii? :blink: nem is mutiztad a képet.. van több is? De azért mákotok is volt, h nem borúltatok :) Ha akkor beállt, moci gondolom satuzta kapásból a kerekeket.. amig ki nem nyomta Laci... mondjuk hazahúzni se volt egyszerű móka :) de azért tetszett.... Szegény laci full szervó bélkül már kevésbé élvezte :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 190-nél "robbant" szét a motor :) De szerencsére a lendületünk miatt hamar szétszakadt minden :) Így a működésképtelen fémhalmazzal lazán gurultunk még. Ez nekem elég volt arra,hogy rájöjjek : C20XE-t még véletlenül sem tunigolok :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 Hát srácok elérkezett a c20xe vége... Tommal állunk a pirosnál, lassan egyesben elindultunk, 2-3000-nél húzom a kettest, majd egy 5 mp múlva mintha satuztunk volna egyet, beállt a moci... Eltört a vezérműtengely fogaskereke....darabokra... :) Még senki nem hallott ilyenről... :blink: s Na mindegy konstatáltuk a problémát, trélerre dobtuk, és már Budaörsön várja az újévi mocit... :) Anti sajnálom én is a történteket,és remélem az új moci kárpótol majd mindezekért! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 Kárpótolt az már előre....-) Ha most annyi pénzem lenne mint amennyi nincs, biztos megint nekiállnék c20xet tuningolni, csak kicsit más síkon... :blink: Nekem cakli pakli 12.000 km-t bírt ki, de az ami eltört semmi köze a tuninghoz...szal bárkivel előfordulhat bármikor, bár még senki nem hallot ilyenről...és ne is halljunk... Ezt a 3 hetet meg csak kihúzom majd valahogy...Szilveszterkor jól berúgok, és mire kijózanodok már kész is lesz...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 ..Szilveszterkor jól berúgok, és mire kijózanodok már kész is lesz...:-) Na ez lesz aztán a szééép agymosás! :blink: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 Na ez lesz aztán a szééép agymosás! :lol: :D :o Milyen c20xe? :blink: :) :) B) B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 Milyen c20xe? :blink: :) :) :lol: :D :o Én ilyet nem mondtam! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 Na ez lesz aztán a szééép agymosás! :blink: :) :) döglött madárnak nem kell kalitka.... :D :o :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 :blink: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 Megkérdeztem a vonószem takaró árát! Mit mondjak tényleg megéri lopni a rohadéknak. 14000.- a kisker ára + kb 3000.- a fényezés. Ilyenkor megfordul az ember fejében, hogy szerezzen magának ingyé csak én épp nem akarok a senkiháziak közé tartozni! Majd veszek és nem lessz feltéve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 Megkérdeztem a vonószem takaró árát! Mit mondjak tényleg megéri lopni a rohadéknak. 14000.- a kisker ára + kb 3000.- a fényezés. Ilyenkor megfordul az ember fejében, hogy szerezzen magának ingyé csak én épp nem akarok a senkiháziak közé tartozni! Majd veszek és nem lessz feltéve. vagy ugy vágatni a lököst, hogy arra a részre rács kerüljön....vontatásnál azt meg ki lehet szedni és annak vmi 3000 ft métere Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts