Andris22 Elküldve December23, 2005 Elküldve December23, 2005 Megosztanék egy érdekes történetet veletek hátha találkozott már valaki ilyennel. :) Valamelyik nap munka után megyek ki a kocsihoz indítom és közben matatok a kocsin.(5-10perc melegítés majd utánna idulok).Felnyitom a motorháztetőt,hogy ablakmosó folyadékot töltsek bele egyszer csak jön egy 35 körüli ######i kicsit zihlált lelkiállapotban és "nekem ugrik" :lol: Elkezdi mondani : Itt lakik az utcában és van 2 pici gyereke és megérti,hogy melegíteni kell a kocsit de amikor beindítom az autót akkor nála az ablakok és a fűtés csövek remegnek :D B) Jó lenne ha nem itt állnék(munkahelyem elött).A poén,hogy a munkahelyem parkoló részénél állok a céges kocsik közt! A tag meg az utca szemközti oldalán :o Az autótól sacc 20-25m-re lakik. Egyébként meg nem is hangos nem értem mi az ami zavarja a tagot........Kiváncsi lennék mi lenne ha Anti kocsija parkolna ott B) Azon viszont gondolkodtam,hogy beindítom a kocsit és elsétálok kb. 20m-t és meghallgatom. :blink: Így most megy a para,hogy mikor lesz tégla a szélvédőben vagy kiszúrt gumik esetleg mikor kereshetek fel egy derék fényezőt az összekarcolt kocsi miatt. B) Találkozott már valaki ilyen "hanghatással" hogy az amúgy nem hangos kipuf.20-30m re remegteti az ablakokat????????!!!! B) Vagy csak szop@tni próbálnak?! :) szerintem nem fog semmit csinálni a kocsiddal, mivel tudod hol lakik, és egy lakásban azért nagyobb kárt lehet okozni... esetleg ha valami történik a kocsival, akkor meg is várhatod a ház előtt egy számlával!
warwolf Elküldve December23, 2005 Elküldve December23, 2005 Ha meg bármilyen atrocitás érné a kocsid, legalább tudni fogod, hogy kit kell feljelenteni. :blink:
PetiGSI Elküldve December23, 2005 Elküldve December23, 2005 Remélem csak bedrogozott az ürge vagy extrém rossz napja volt mert azt nem várhajta el,hogy eltolom a kocsit a melóhelyig. Egyébként meg egész széles utca (XIV.ker Varsó utca) :blink:
iqbéla Elküldve December23, 2005 Elküldve December23, 2005 Peti, nem tudom milyen kipufogód van, de szerintem meg ne melegítsd 5-10 percig. Egyrészt tök fölösleges, nem papírból van az a motor, másrészt szerintem könnyen lehet idegesítő, habár nem ismerem milyen utca, mekkora táv, stb. Engem biztos megbaszna az ideg. Mégha az ablakok nem is rezonálnának. Én a ház elől kábé öt sec járatás után indulok el, és amikor megjövök (gyakran éjjel) azonnal kinyomom a paripát. Szomszéd gyereknek ágyú jellegű kipufogója van, ő is nagyon húzza mindig a nyakát.
Atommanó Elküldve December23, 2005 Elküldve December23, 2005 Különben sem a legjobb ha álló helyzetben alapjáraton melegítesz...el kell vele indulni szép lassan, nem kell rögtön kitaposni a belét... Engem amúgy valszeg már megpróbált volna élve elásni a fickó...mert ha a tiedtől remeg, akkor mit csinálna az enyimtől... :) :lol: :) :blink:
Atommanó Elküldve December23, 2005 Elküldve December23, 2005 én mindig melegitem az autót...... Megoszlanak a vélemények... :blink:
redline Elküldve December23, 2005 Elküldve December23, 2005 énis mindig melegítem 3-4 percet....addig meg legalább kényelmesen tudok fészkelődni, zenét állítgatni
bazs Elküldve December23, 2005 Elküldve December23, 2005 zenét állítgatni mér? nincs bekötve a memória szál? :blink:
kavics Elküldve December23, 2005 Elküldve December23, 2005 gondol-gondol mit is hallgassak :) lehet rám is mérgesek, mert amíg becsukom a garázsajtót a kocsi kint megy... (igaz ez lényegesen halkabb bármelyik gsinél :blink: )
Laci4 Elküldve December24, 2005 Elküldve December24, 2005 Háát nem tom.. halk kocsi is lehet "hangos".. csak a mély hangokra gondoljunk.. a dörmögő mély nem hangos, de mégis van hanghatása.. elképzelhető h berezonál neki az ablak.. de hogy a fűtéscső is? nah azért már dúrva lenne.. papír fűtéscsőve van? :blink: Mondjuk nekem is mondják mikor hazajöbök, h tudják h én jöttem... mondjuk én előszeretettel használom a motorféket.. :) és olyankor azért dörmög rendesen... nem hangosan.. csak macisan.. Úgyhogy pödrő sztem max ne melegítsd olyan sokáig .. 5 perc elég.. (mondjuk én könnyebben beszélek) Bevallom én se nagyon szokatam. max 1-2 perc. mig azért nem halál hideg, aztán szép nyugisan megyek(kivéve ha vmi helyzet van) amig el nem éri a víz az üzemit.. és ha lehet még utána is egy darabig, hisz az csak a víz.. (jó lenne egy olajhő is ) :)
Albert Elküldve December25, 2005 Elküldve December25, 2005 Sziasztok Egy kérésem volna... Úgy tudom, hogy az Astra GSi-ből gyártottak pár darabot C20LET motorral is, és érdekelne, hogy van-e esetleg erre valakinek bizonyítéka. Mert Autodataban nincs, és nem találom sehogysem... Köszi
loree_gsi16v Elküldve December25, 2005 Elküldve December25, 2005 Astra T200 néven futott és kevés szériába gyártották, mert nagyon melegedett. Talán Délafrikában gyártották nem toom pontosan, de majd az okosabb manusok kijavítanak :blink:
gsi.tamás Elküldve December25, 2005 Elküldve December25, 2005 Sonique írta valamikor: "Egyébként a turbos valtozat neve Astra 200T S volt meg 200I S meg 180I S meg ilyenek és egy kis érdekességet is szeretnél a turbós astrákat itthon Szentgotthárdon szerelték össze." Más Nem érdekel a Karácsony de: Valami suttyó állat kancsó paraszt lelopta a hátsó vonószem takarómat. Azt nem értem, hogy a tetű kinaivázának nincs 10 ropija (fényezéssel együtt) venni? Bezzeg tankolni arra, hogy találjon egy GSI-t arra van + szét k u r n i az autót! Ezért van elegem ebből az országból.
Andris22 Elküldve December25, 2005 Elküldve December25, 2005 Sonique írta valamikor: "Egyébként a turbos valtozat neve Astra 200T S volt meg 200I S meg 180I S meg ilyenek és egy kis érdekességet is szeretnél a turbós astrákat itthon Szentgotthárdon szerelték össze." Más Nem érdekel a Karácsony de: Valami suttyó állat kancsó paraszt lelopta a hátsó vonószem takarómat. Azt nem értem, hogy a tetű kinaivázának nincs 10 ropija (fényezéssel együtt) venni? Bezzeg tankolni arra, hogy találjon egy GSI-t arra van + szét k u r n i az autót! Ezért van elegem ebből az országból. főleg karácsonykor. hogy törne le a keze...
redline Elküldve December25, 2005 Elküldve December25, 2005 állitolag a szonik már megkérdezte a szentgotthárdiakat, hogy is volt ez a c20let mert legalizálni szeretne
Sonique Elküldve December25, 2005 Elküldve December25, 2005 hat a mocskos paraszt dogolne meg aki ilyet lop ... igen megkérdeztem szentgotthárdot és le kéne mennem személyesen mert igy nem adnak ki infot :blink:
PetiGSI Elküldve December26, 2005 Elküldve December26, 2005 http://gsi16v.uw.hu/temp/pic1.jpg http://gsi16v.uw.hu/temp/pic2.jpg :blink: Vontatószemet annó nekem is lelopták az Auchan parkolójában :) Pont akkor mikor elkészült a kocsi (sárvédő ívek és tankbeömlő) Nagynehezen tudtam csak venni egyet és azóta fullba felvan ragasztva max. letörni lehet :) Sajnos mindent lopnak ami mozdítható. Mikor leállok a kocsival fél óra mire kiszállok belőle mert mindent kiveszek és mindenféle riasztót élesítek annak reményében,hogy másnap reggel épségben viszontlássam a gsi-t. :S
Tom Elküldve December26, 2005 Elküldve December26, 2005 hat a mocskos paraszt dogolne meg aki ilyet lop ... igen megkérdeztem szentgotthárdot és le kéne mennem személyesen mert igy nem adnak ki infot :) Elkisérjelek? :) Egyébként a vonószem takaró nem tud magától kirázódni és úgy elveszni? Ennyire azért csak nem taplóak a Gsi-sek... :blink:
Albert Elküldve December26, 2005 Elküldve December26, 2005 Sonique írta valamikor: "Egyébként a turbos valtozat neve Astra 200T S volt meg 200I S meg 180I S meg ilyenek és egy kis érdekességet is szeretnél a turbós astrákat itthon Szentgotthárdon szerelték össze." Megnéztem még tegnap mobile.de -t, és ott most nem árulnak ilyet, szóval tényleg jó keveset csinálhattak belőle. Egyetlen F Astra van 200 ló felett 11000 Euróért, de az 336 lovas :) Sonique, az nem lenne semmi eredmény ha sikerülne, asszem elég sokan lennének hálásak Neked :blink:
Atommanó Elküldve December26, 2005 Elküldve December26, 2005 Azért nem nagyon van róla infó, mert holott itt gyártották a 2000 db-ot nem kapott EU-s specifikációt sem, mert ugye Dél Afrikába vitték az összeset...:-( Na ezért lesz nehéz...
mélykék76 Elküldve December26, 2005 Elküldve December26, 2005 ....van-e esetleg erre valakinek bizonyítéka.... http://www.opel-magazin.hu/index.php?optio...d=118&Itemid=77
redline Elküldve December26, 2005 Elküldve December26, 2005 Elkisérjelek? :o Egyébként a vonószem takaró nem tud magától kirázódni és úgy elveszni? Ennyire azért csak nem taplóak a Gsi-sek... :blink: jajjdehogynem :) :) hallottam én már mástól -akinek szintén lelopták-, hogy majd ő is lop egyet :lol: :D mondtam, hogy beszélni kellene vmi műanyagossal és gyártatni 5-10 darabot és ha vkinek eltűnik vagy SOS-be kell akkor lesz kéznél és nem kell bontókba rohangálni..... (hopp egy tipp a tunyingbótba B) )
Recommended Posts