mooby Elküldve Június10, 2004 Elküldve Június10, 2004 Mooby! Komolyan nem. Tudom, hülyének tartasz, de az ember nem cseréli el a gyerekét másikra csak azért mert az jobban néz ki, vagy okosabb... :) Már egyek vagyunk. :) Lacee! Pl. egy Turbós épített Uno... De asszem nem is sorolom, mert abszolútban vagy 40 autó volt mögöttem. :) nem fikázni szertnék itt senkit!de komolyan a sok autobol ez a legjobb?GSI astra?ha Te mondod elhiszem!és tán veszek eggyet!de azt mondták nálam okosabbak hogy 93 elöttit vegyek!az meg öregecske.. :wink: én azzal a corvetevel nöttem össze mert imádtam,de odacsaptam keményen!soha nem láttam olyan szép vasat mint az volt...persze ebben a kategoriában...
Atommanó Elküldve Június10, 2004 Elküldve Június10, 2004 Én tudom igazolni! Ott voltam! Nagyon szépen ment a Gabi, Misu, Astra TRIÓ!!! Üdv.: Atommanó
mélykék76 Elküldve Június10, 2004 Elküldve Június10, 2004 ....ralyban hol vannak a német vasak?(bmw,opel)???? de a pözso,és a szaros ford is jol muzsikál!.... Minden gyártó hosszas mérlegelés után, marketing szempontokat figyelembevéve, számára elönyös katagóriát választ és ott "versenyeztet" :) Vagy összejön, vagy nem. Ha már a BMW-t említetted, azért az F1-ben - igaz motorszállítóként - nem gyengén nyomják :wink:
mooby Elküldve Június10, 2004 Elküldve Június10, 2004 Minden gyártó hosszas mérlegelés után, marketing szempontokat figyelembevéve, számára elönyös katagóriát választ és ott "versenyeztet" :) Vagy összejön, vagy nem. Ha már a BMW-t említetted, azért az F1-ben - igaz motorszállítóként - nem gyengén nyomják :wink: ezt ne mondtad volna!azt is az digok vezetik.... :idea:
manta Elküldve Június10, 2004 Elküldve Június10, 2004 .... de az ember nem cseréli el a gyerekét másikra csak azért mert az jobban néz ki, vagy okosabb... :) .... :) szívemből szóltál testvér 8) vót már mantád is? :shock:
mélykék76 Elküldve Június10, 2004 Elküldve Június10, 2004 igen szerintem is szarok a ferarik,lamborginik,vagy a bugattik! :) de ültem alfa spiderben.(ujban)nagyon szar az is! 8) Akik olasz autóval rendelkeznek, azokat biztos nem a "híres megbízhatóságuk" fogta meg a jelenlegi gépsárkányukban :wink: Csak úgy közbevetőleg : mely cég is a Lamborgini, Bugatti jelenlegi tulajdonosa ? :)
mooby Elküldve Június10, 2004 Elküldve Június10, 2004 Akik olasz autóval rendelkeznek, azokat biztos nem a "híres megbízhatóságuk" fogta meg a jelenlegi gépsárkányukban :wink: Csak úgy közbevetőleg : mely cég is a Lamborgini, Bugatti jelenlegi tulajdonosa ? :) tényleg mikor volt utoljára motorhibája a ferrarinak?és a mercinek?BMW-nek a forma 1-ben? 8)
mélykék76 Elküldve Június10, 2004 Elküldve Június10, 2004 Én tudom igazolni! Ott voltam! Nagyon szépen ment a Gabi, Misu, Astra TRIÓ!!! Most Sityu volt a navigátor :)
mélykék76 Elküldve Június10, 2004 Elküldve Június10, 2004 ezt ne mondtad volna!azt is az digok vezetik.... :idea: Jelenleg :) Ez egy "vetésforgó" most nekik meg jól. Pár éve nem ágaskodott annyira az a csikó :wink:
mooby Elküldve Június10, 2004 Elküldve Június10, 2004 bár nekem ágaskodna a csiko ugy mint most nekik!:)(5 éve hiba nélkül :) )
mélykék76 Elküldve Június10, 2004 Elküldve Június10, 2004 Ez az utcai autós vonala eszmecserénknek, nem az F1-es a :) Nem válaszoltál a kérdésemre :roll:
Lacee Elküldve Június10, 2004 Elküldve Június10, 2004 f1 ben merci évek ota elfüstöl....amugy Mooby a kérdést elöbb Gabinak szántam de ha már mondtad akkor mutass képet arrol az eströl.... Gabi neked meg drakula!! háj all
mooby Elküldve Június10, 2004 Elküldve Június10, 2004 f1 ben merci évek ota elfüstöl....amugy Mooby a kérdést elöbb Gabinak szántam de ha már mondtad akkor mutass képet arrol az eströl.... Gabi neked meg drakula!! háj allaz esésröl nincsen csak a vasrol.de csak mailban tudom küldeni
mélykék76 Elküldve Június10, 2004 Elküldve Június10, 2004 (5 éve hiba nélkül :) ) Ez azért tulzás :) Maradjunk annyiban, hogy a győzelemre legopimálisabb "elegyet" sikerült összehozniuk :wink:
mooby Elküldve Június10, 2004 Elküldve Június10, 2004 Ez azért tulzás :) Maradjunk annyiban, hogy a győzelemre legopimálisabb "elegyet" sikerült összehozniuk :wink: mond azt hogy az sem menne ugy ha nem német vezeti! 8)
mélykék76 Elküldve Június10, 2004 Elküldve Június10, 2004 mi is volt a kérdés? :) mely cég is a Lamborgini, Bugatti jelenlegi tulajdonosa ? :)
mooby Elküldve Június10, 2004 Elküldve Június10, 2004 mely cég is a Lamborgini, Bugatti jelenlegi tulajdonosa ? :) na mond a választ!nem a kurucok ugye!? :)
mélykék76 Elküldve Június10, 2004 Elküldve Június10, 2004 mond azt hogy az sem menne ugy ha nem német vezeti! 8) Jól látod te a lényeget, csak néha jóóóól titkolod :)
mooby Elküldve Június10, 2004 Elküldve Június10, 2004 Jól látod te a lényeget, csak néha jóóóól titkolod :) ja Ö is elköltözött az öshonbol!sok volt neki a teknikábol? :)
mélykék76 Elküldve Június10, 2004 Elküldve Június10, 2004 na mond a választ!nem a kurucok ugye!? :) VW-csoport :) Tehát ha jó a minősége ezen autóknak, az elsősorban nem Giovanni-nak köszönhető :) De ne off-oljuk szét szegény GSI topicot
mooby Elküldve Június10, 2004 Elküldve Június10, 2004 VW-csoport :) Tehát ha jó a minősége ezen autóknak, az elsősorban nem Giovanni-nak köszönhető :D De ne off-oljuk szét szegény GSI topicot ez nem lehet igaz!!! :o de a fauvé az szar vagy mit mondtatok!:)tönkreteszik azokat a jo vasakat!nem nyitunk egy mooby vita forumot? :)
mélykék76 Elküldve Június10, 2004 Elküldve Június10, 2004 ez nem lehet igaz!!! :) de a fauvé az szar vagy mit mondtatok!:)tönkreteszik azokat a jo vasakat!nem nyitunk egy mooby vita forumot? :) Az "Egyeb csevegés" kiváló táptalaj lehet a gondolataid kinyilatkoztatására :wink:
mooby Elküldve Június10, 2004 Elküldve Június10, 2004 Az "Egyeb csevegés" kiváló táptalaj lehet a gondolataid kinyilatkoztatására :wink: na de ha valaki megnyilvánulásával gondomvan nem mondhatom hogy ha nem tetszikeredj a forumomrol! :)
mélykék76 Elküldve Június10, 2004 Elküldve Június10, 2004 na de ha valaki megnyilvánulásával gondomvan nem mondhatom hogy ha nem tetszikeredj a forumomrol! :) Akkor majd szépen kigyomlálásra kerülnek az offtopic jellegű hozzászolásaid, az arra hivatott személy által :)
Recommended Posts