PetiGSI Elküldve November8, 2005 Elküldve November8, 2005 10 év mulva a gsi már épp veterán kocsi lesz
Andris22 Elküldve November8, 2005 Elküldve November8, 2005 http://totalcar.hu/tesztek/opelopc05/ Mikor lesz OPC-m ?! Azt hiszem kellene keresni egy jó munkahelyet :P Vagy bankot rabolni? :roll: "Érdekes, hogy nincs a műszerek között vízhőfokmérő. A GM motorfejlesztő mérnöke szerint azért, mert ezek a motorok már nem károsodnak olyan nagy mértékben, ha hidegen forgatják őket, és az sem olyan nagy baj, ha egy erőltetett menet után leállítják a motort, anélkül, hogy a turbó lehűlne. Ezeket a motorokat 150-160 ezer kilométerre tervezték, a használat jellegétől függetlenül. Természetesen ő is azt javasolta, hogy kicsit azért járassuk az autót, mielőtt elkezdjük rugdosni. Vicces." hmm. sikerült kijátszani a fizikai törvényeit az OPCnek? :roll: mostmár tudom miért 140-150ezer km-re van az összes GSInek is visszatekerve az órája. eddig nem tudtam miért ez a büvös szám :twisted:
PetiGSI Elküldve November8, 2005 Elküldve November8, 2005 Első hack az lesz már látom,hogy a Vectra-ból fogják majd a müszerfalat átrakni az astrába vagy külön víz hőmérő lesz beépítve az astraba. :P
PetiGSI Elküldve November8, 2005 Elküldve November8, 2005 vagy sok hengerfej hibás kocsi lesz eladó :P
gsi.tamás Elküldve November8, 2005 Elküldve November8, 2005 Asszem Én Gsi. Tomit tuti vinném magammal autót sassolni.. nem semmi miket tud észreveni..!! Ez amúgy amit SXP linkelt? A fóti úti kereskedés? Igen
FBalazs Elküldve November8, 2005 Elküldve November8, 2005 Még szerencse, hogy 2 év garanciában nincs a futásteljesítmény korlátozva :twisted: Kadettba ment kb. 60e január-október közt...
iqbéla Elküldve November8, 2005 Elküldve November8, 2005 Ezeket a motorokat 150-160 ezer kilométerre tervezték, a használat jellegétől függetlenül. IGEN!?!?!?! Ezt nem hiszem. Mert akkor megveszem inkább a használt gsi-t egymillióért 1x évesen ráköltögetek, és lazán járok vele amiíg akarok... Vagy veszek turbósvectrát, az még jó játék lehet :D
mélykék76 Elküldve November8, 2005 Elküldve November8, 2005 ....IGEN!?!?!?! Ezt nem hiszem. Mert akkor megveszem inkább a használt gsi-t egymillióért 1x évesen ráköltögetek, és lazán járok vele amiíg akarok.... Pedig úúúúúúúúúúúúúúúúúgy vártam mikor veszel OPC-t :P
iqbéla Elküldve November8, 2005 Elküldve November8, 2005 Csakazérti veszek ópécét, hogy irígy légy :P 8)
iqbéla Elküldve November8, 2005 Elküldve November8, 2005 Nem tudja valaki, mennyi a gsi16v gyári adata 0-100kmh gyorsulásra?
mélykék76 Elküldve November8, 2005 Elküldve November8, 2005 Csakazérti veszek ópécét, hogy irígy légy :D 8) Na akkor hajrá :D Igazándiból nekem telejesen mindegy, hogy milyen kocsit kensz fel a szalagkorlátra :P
uhuhu Elküldve November8, 2005 Elküldve November8, 2005 én ma találkoztam SXP vel. megtekintettük a járgányát. hááátttt..... én nem lennék boldog autótulaj... :| sajnálom az SXP-t. én biztosan rágyujtottam volna a házát a srácra, ha egy rossz szót is mondana... :P
loree_gsi16v Elküldve November8, 2005 Elküldve November8, 2005 Nem tudja valaki, mennyi a gsi16v gyári adata 0-100kmh gyorsulásra? 7.7 sec 8)
Laci4 Elküldve November8, 2005 Elküldve November8, 2005 Pedig úúúúúúúúúúúúúúúúúgy vártam mikor veszel OPC-t :P Kövezzetek meg, lehet túl maradi vok, de nekem vhogy nem jön be ez az OPC annyira.. nem tetszik.. lehet h jó meg minden, de igy képeken nem fogott meg.. 8)
mélykék76 Elküldve November8, 2005 Elküldve November8, 2005 Kövezzetek meg, lehet túl maradi vok, de nekem vhogy nem jön be ez az OPC annyira.. nem tetszik.. lehet h jó meg minden, de igy képeken nem fogott meg.. 8) H vagy a G OPC ? Vagy egyik sem ? :D
Mezo Elküldve November9, 2005 Elküldve November9, 2005 Nekem a G Astra úgy, ahogy van (és ezzel együtt a G Astra OPC) nem jön be. Szerintem sokkal "szürkébb", mint amilyen az F volt a maga korában... A "sima" H astra szintén nem nagy tűz, viszont a H Astra OPC, szerintem telitalálat!!! Egyébként most nézegettem az autókiállításon szerzett Opel árlistámat, GTC Astrához lehet rendelni 160.000-ért OPC csomagot (Sportosabb lökhárítók elöl-hátul, stb.), úgyhogy most nagyon matekozok... Üdv.: Mező
gsi.tamás Elküldve November9, 2005 Elküldve November9, 2005 Ha jól emlékszem 8,1-et írtak két régebbi újságban is!
gsi.tamás Elküldve November9, 2005 Elküldve November9, 2005 Kövezzetek meg, lehet túl maradi vok, de nekem vhogy nem jön be ez az OPC annyira.. nem tetszik.. lehet h jó meg minden, de igy képeken nem fogott meg.. 8) Egyenlőre nekem csak G OPC Turbó tetszik de nagyon a H-hoz még szoktatnom kell magam.
loree_gsi16v Elküldve November9, 2005 Elküldve November9, 2005 Nem 8.0? Az újságban igen, de az opelkönyvben 7.7 Én csináltam vizes úton két személlyel 8.1-t, hogy a kerék radírozta az aszfaltot :P
PetiGSI Elküldve November9, 2005 Elküldve November9, 2005 Engem meg Laci4-el ellentétben mind a G OPC mind a H OPC nagyon is mély nyomokat hagyott bennem. Szeretem az F GSI-t 1szer megadatik,hogy cseréljek nem fogok vacilálni a cserén. :roll: Szerintem meg SXP lehet,hogy jól dönt ha megteheti,hogy beujjít egy uj vasat. :roll:
Tom Elküldve November9, 2005 Elküldve November9, 2005 Szerintem meg SXP lehet,hogy jól dönt ha megteheti,hogy beujjít egy uj vasat. :roll: Hát lehet. Elég jól ki lehet árulni egy Gsi-t alkatrészenként, lehet hogy az lesz a járható út. Hátsóhíd a fékekkel stip-stopi!!! :P :D
FBalazs Elküldve November9, 2005 Elküldve November9, 2005 én ma találkoztam SXP vel. megtekintettük a járgányát. hááátttt..... én nem lennék boldog autótulaj... :| sajnálom az SXP-t. én biztosan rágyujtottam volna a házát a srácra, ha egy rossz szót is mondana... :P Közel álltunk hozzá... sztem ez is megfordult a fejünkben :twisted:
redline Elküldve November9, 2005 Elküldve November9, 2005 Hát lehet. Elég jól ki lehet árulni egy Gsi-t alkatrészenként, lehet hogy az lesz a járható út. de vajon, ha ki is árulja az eladható cuccokat, a maradék autóért -amin szemmel láthatóan sz@r munkát végzett a barbár állatja- azért mennyit kap.... bele tud e ugrani egy túrós opc-be? mert amiket itthon kapni azokat sejtem milyen állapotban vannak :? vagy kimegy németbe egyért? az sem lesz olcsóbb :? Hátsóhíd a fékekkel stip-stopi!!! :P :D ejjjj a hiéna :twisted: nekem meg az angel eye, az elektromos tetőablak, meg a biztonsági öv kell :oops:
Recommended Posts