coupe Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Lehet egy olyat nemszeretni? :wink: :DEzek után lehet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Jó csak ne felejtsd el, hogy a GSI ugyanennyibe lenne...és akkor az 13 éves vs 3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Jó csak ne felejtsd el, hogy a GSI ugyanennyibe lenne...és akkor az 13 éves vs 3tudom nehéz döntés én is törtem a fejem hogy vegyek valami fiatal autót és fizessek hitelt vagy veszek egy olyat amit ki tudok fizetni.Az biztos hogy az opc-be csak be kell ülni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 tudom nehéz döntés én is törtem a fejem hogy vegyek valami fiatal autót és fizessek hitelt vagy veszek egy olyat amit ki tudok fizetni.Az biztos hogy az opc-be csak be kell ülni. Ugyanannyiba van a 3 éves opc, mint a 13 éves gsi? Nane...... Mert akkor azonnal adom el a kocsit és rohanok venni 2 éves opc-t :P Szerintem ne vegyen az ember olyan autót, amit nem tud kp kifzetni. Főleg, ha számára a csilivili új autó nem létszükséglet. Ha nincs annyi pénze, vegyen A omegát. Az olcsó, jó, megbízható, nagy, erős, kényelmes, nem éppen divatos, de használod és nyugodtan alszol. És az igen nagy szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Újraindult a partsnet áruház: LENGÉSCSILLAPÍTÓ HÁTSÓ DELPHI D2252823/1 (3-4-5 ajtós gk, kivéve Caravan) Fogyasztói ár : 7560 Ft Eladási ár : 7 560 Ft Megjegyzés : OLAJ TÖLTÉSŰ HÁTSÓ LENGÉSCSILLAPÍTÓ. ASTRA-F TÍPUSNÁL CARAVAN GÉPKOCSIKBEN NEM ALKALMAZHATÓ! GSI KIVITELŰ GÉPKOCSIKBAN NEM ALKALMAZHATÓ! Az alábbi típusú autókba használható alkatrész: Opel Ascona-C 13N, 13S . . . Opel Astra F C20XE . . . Opel Vectra-A C20LET Érdekes egy katalógus. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Ugyanannyiba van a 3 éves opc, mint a 13 éves gsi? Nane...... Mert akkor azonnal adom el a kocsit és rohanok venni 2 éves opc-t :P Szerintem ne vegyen az ember olyan autót, amit nem tud kp kifzetni. Főleg, ha számára a csilivili új autó nem létszükséglet. Ha nincs annyi pénze, vegyen A omegát. Az olcsó, jó, megbízható, nagy, erős, kényelmes, nem éppen divatos, de használod és nyugodtan alszol. És az igen nagy szó.Gsi astra+turbo motor+lakatolás+fényezés+aproságok=opc astra Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Coupe már jól látja a dolgokat... :-) Így gondoltam én is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Voltam ma megnéztem a fekete OPC-t! Tudjátok, hogy ez a vágyam de el is ment a kedvem tölle.(ettöl az autótol) A tények: - Eleje puffos volt! A klímahütőn és a narancsos fényezésen látható ill. a jobb első sárédőt egy picit nem a helyére tették. Kb 5mm. Na meg ezek ugye xenon fényszorósak ebben pedig sima H7-es volt. - Nem dohányzó autó! (ez volt a hirdetésben) Akkor miért van kiégetve a vezető oldali ajtón a kárpit? - Hátul is puffos volt! Bal hátsó sárvédő, csomagtér ajtó fele fújva volt. A bal hátsó kerékjáratban látható az alvázvédő bejavítás! A pótkerék tartón is látszik ahol kiegyengették ill. érdekes az Opel álltal soha nem használt kátránylapot égettek rá. Viszont beindítottam pici melegítés és utána a lefújó szelep teszt volt! Libabörös lettem. Menni nem lehetett vele mert rendszáma az nincs! Szóval öszhatásra jó de a hátrányokat nézve drága olyan max 3 mill az reális lenne érte csak épp 3,2 alá nem mennek és akkor nem fizetnek semmit. (üzembehelyezés, átírás stb... azt is írták a hirdetésben) Persze ne várjon az ember ennél a kategoriánál sérülésmentest itthon mert ugye hozzánk most még ezekböl a nagyon törött verziók kerülnek be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Tisztára mint a GSI-k...ezek is ott fognak tartani 10-en évesen... :-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Srácok!A C20NE technikai leírását hol lelem?A Calibrainfon voltam, de részletesebb kellene! Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Viszont beindítottam pici melegítés és utána a lefújó szelep teszt volt! Libabörös lettem. Menni nem lehetett vele mert rendszáma az nincs! Wake up Neo... this is Magyaroszág. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Srácok!A C20NE technikai leírását hol lelem?A Calibrainfon voltam, de részletesebb kellene! ITT találtam róla infót, de itt is még a vízpumpa feszíti a vez.műszíjat.Szal akkor v.mi dixnóság lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 ITT találtam róla infót, de itt is még a vízpumpa feszíti a vez.műszíjat.Szal akkor v.mi dixnóság lesz. Szerintem rossz helyen kérdezel :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Gondoltam hátha látott már v.ki az itteniek közül is ilyet! :P De úgy tűnik, te voltál a kulcsember!Még1X thx az infót! :mrgreen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Wake up Neo... this is Magyaroszág. http://www.a5.hu/cikkek/52/12918.shtml pá-pá jó kis svájci GSI/OPC :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Wake up Neo... this is Magyaroszág. Miért is ébredjek fel? Tudom hol élek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 http://www.a5.hu/cikkek/52/12918.shtml pá-pá jó kis svájci GSI/OPC :P :D Max nem lessz ennyire a béka segge alatt a GSI-k ára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Max nem lessz ennyire a béka segge alatt a GSI-k ára. Ahogy ismerem az itthoni helyzetet, addig még tizenödször fog változni az álláspont ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Annó a GSI is ott volt amikor én vettem... :-( Az én időmben is.. bár az lehet még elötted volt.. (de már akkor is volt megoldás...) nekem pl. egy nevesincs banknál van a kölcsön.. legalábbis én még soha nem hallottam róluk... Viszont elég húzós is a részlet.. 1milla 5 évre casco nélkül 28xxx vegyük 29nek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Voltam ma megnéztem a fekete OPC-t! Tudjátok, hogy ez a vágyam de el is ment a kedvem tölle.(ettöl az autótol) A tények: - Eleje puffos volt! A klímahütőn és a narancsos fényezésen látható ill. a jobb első sárédőt egy picit nem a helyére tették. Kb 5mm. Na meg ezek ugye xenon fényszorósak ebben pedig sima H7-es volt...... Asszem Én Gsi. Tomit tuti vinném magammal autót sassolni.. nem semmi miket tud észreveni..!! Ez amúgy amit SXP linkelt? A fóti úti kereskedés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Max nem lessz ennyire a béka segge alatt a GSI-k ára. 15évesen 1milla körül mennek a GSIk. szerintem jól tartja az árát, sajna :D mikor a széria astra 5-600at ér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 Srácok!A C20NE technikai leírását hol lelem?A Calibrainfon voltam, de részletesebb kellene!Wolfi! Most lehet hogy hüeséget kérdezek. Az A Vectrába nem azt rakták??? Mert akkor nekem inglisül van. :roll: Csak még sosem kellett, mert az enyémben 1.6-os van, így a 2 literest sosem olvasgattam, ezért még arra sem emléxem tisztán melyik az a 8V SOHC motor amit taglal a könyvem. :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 az volt a vectrában és az asconában is Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 http://totalcar.hu/tesztek/opelopc05/ Mikor lesz OPC-m ?! Azt hiszem kellene keresni egy jó munkahelyet :P Vagy bankot rabolni? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 Lassan át lehetne nevezni a topicot... OPC Club Hungary... :-) Majd 10 év múlva... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts