Atommanó Elküldve November5, 2005 Megoszt Elküldve November5, 2005 Már megvan hozzá majdnem minden... :-) Szal 14-én Sonique, kövi héten pedig bekerül ez enyimbe is ha minden klappol... :-) Még chippet meg valami jópofa lefújót vadászok.. :-) A futómű, fékek, meg a kipuff is elkelt... :-) Ugye Tom:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November5, 2005 Megoszt Elküldve November5, 2005 szép az a lista lehetne válogatni :D a blokkal mi lesz? mielőtt kidobnád szólj pls :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November5, 2005 Megoszt Elküldve November5, 2005 szép az a lista lehetne válogatni :P a blokkal mi lesz? mielőtt kidobnád szólj pls :D Ültetnél bele kankalint otthon ? :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November5, 2005 Megoszt Elküldve November5, 2005 Írtam, hogy a blokkot nemszívesen adnám el, mert szarul lett felfúrva a 2-es henger... :-( De ha bevállalod, hogy felfuratod 2. túlméretre akkor valami piti összegért odaadom... :-) De tény, hogy van mit csemegézni... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November5, 2005 Megoszt Elküldve November5, 2005 és akor én ne beszéljek a titkos projektről :P :D na kiv leszek mit hoztok ki belőle :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November5, 2005 Megoszt Elküldve November5, 2005 picivel 300 ps felett lesz.. :-) EDS phase 3... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November5, 2005 Megoszt Elküldve November5, 2005 Írtam, hogy a blokkot nemszívesen adnám el, mert szarul lett felfúrva a 2-es henger... :-( De ha bevállalod, hogy felfuratod 2. túlméretre akkor valami piti összegért odaadom... :-) De tény, hogy van mit csemegézni... :-) ki mondta, hogy az autóba kell? :P :D kellene egy kép, hogyan is néz ki egy ilyen blokk letisztítva, hf meg szelepfedél meg sallangok nélkül...hátha ki lehetne vmi dizájnt találni rá/hozzá/mellé :P nem virágcserépnek kell :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November5, 2005 Megoszt Elküldve November5, 2005 és akor én ne beszéljek a titkos projektről :P :D na kiv leszek mit hoztok ki belőle :D te vmi kétkerekűre átnyergelsz, nem? gyk. pizzafuti leszel :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November5, 2005 Megoszt Elküldve November5, 2005 " eds motortsport kupak (sfi doboz helyére)" erről valami bővebb info esetleg?Gondolom a hozzá való chip nélkül nem ér semmit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November5, 2005 Megoszt Elküldve November5, 2005 te vmi kétkerekűre átnyergelsz, nem? gyk. pizzafuti leszel :P :D U R rite bro' 8) kicsivel 70ps felett lesz aztec phase 2 :D meeltte vagy gulf4 vagy még donno mi.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November5, 2005 Megoszt Elküldve November5, 2005 U R rite bro' 8) kicsivel 70ps felett lesz aztec phase 2 :D meeltte vagy gulf4 vagy még donno mi....Kell szereznem aztec szótárt mert nem értem soha amit ír :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November5, 2005 Megoszt Elküldve November5, 2005 na most ezen mi nem volt érthető :?: de komolyan! kezdek 2ségbe pottyani ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November5, 2005 Megoszt Elküldve November5, 2005 " eds motortsport kupak (sfi doboz helyére)" erről valami bővebb info esetleg?Gondolom a hozzá való chip nélkül nem ér semmit? Asszem garantált 5 le, és ennek eléréséhez nem kell csipsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November5, 2005 Megoszt Elküldve November5, 2005 Azt értem hogy golf4 de még nem tudod meg motor 70ps felett ha minden igaz, de "U R rite bro' " erre nem tudok rájönni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November5, 2005 Megoszt Elküldve November5, 2005 Asszem garantált 5 le, és ennek eléréséhez nem kell csipsz.És ezt csak simán be kell rakni az sfi doboz helyére? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November5, 2005 Megoszt Elküldve November5, 2005 Nem ez nem chippes dolog! Soniquenak is van ő annó mérte evvel meg nélküle! Kereken + 5 LE volt (amúgy ennyit is ígérnek rá!) Ez csak direktebbé teszi a szívóoldalt, és jobb hangja lesz... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November5, 2005 Megoszt Elküldve November5, 2005 u r rite bro= you are right brother =in inglis annyit tesz igazad van báttya :wink: Anti tavasszal akor végre tudjuk folytatni amit tavaly nyáron elkezdtünk :wink: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November5, 2005 Megoszt Elküldve November5, 2005 Tudod, hogy én nem vagyok semmi rossznak az elrontója... :-) Amúgy kell még egy hátsó vonószemtakaró, mert egy kipuffos lesz... és durrogni sem fog... :-( De majd fog sziszegni... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November5, 2005 Megoszt Elküldve November5, 2005 végre végre ez a nyár iszonyat fos volt racsinge szpjéből :P de maaaajd RE :lol. hol hagytuk abba 6:2nél :?: :D http://carstyling.hu/pic/usercar/2049/3.jpg?1129510236 faken php ha kj van a mondanivalban akkor nem jeleníti + a kapet. fds :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November5, 2005 Megoszt Elküldve November5, 2005 u r rite bro= you are right brother =in inglis annyit tesz igazad van báttya :wink: :oops: Kérek elnézést :oops: kicsit törtem rajta a fejem és én is valami ilyesmire gondoltam. Anti köszi az infot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November5, 2005 Megoszt Elküldve November5, 2005 http://carstyling.hu/pic/usercar/2049/3.jpg?1129510236 Ájj de jó is volt... :-) Mondjuk tegnap sem volt rossz, miközben Piiista a Trasporteren hasalt, én dumcsiztam a pékekkel, hogy mekkora is a felni a vason, meg hogy megy, milyen moci... Őt meg szétkapták rendesen... Tőlem még a jogsit is elfeljtették elkérni... :-) :-) Ja és én a Cabrióval voltam... A dumcsi közben meg megjelent Sonique a kék fekete pattogóssal, nem csendben rendszám nélkül... :-) és megállt mellettünk... :-) Kicsit leizzadtam, mert két bírság egy este nem esett volna túl jól... :-) A rendőr igen határozott és bunkó módon továbbküldte, majdnem hogy takarodjon már, nem mondom mégegyszer, majd visszafordult és az angel eyes áráról érdeklődött... :-) Azátn átnézték a verdát, és továbbengedtek... éntőlem aki vezetett, azt sem kérdezték hogy ki fia borja... Piiistában viszont láttak valami fantáziát... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November5, 2005 Megoszt Elküldve November5, 2005 van ez így! hiányzik is rendesen... mostanában nekem is volt 1-2 sztorim :P lehet előbb visszakapom a jogsim mint gondoltam!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November5, 2005 Megoszt Elküldve November5, 2005 Kicsit leizzadtam, mert két bírság egy este nem esett volna túl jól... :-) akkor mégsem úsztad meg olyan könnyen? vagy azt máshol gyüjtötted? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve November5, 2005 Megoszt Elküldve November5, 2005 opc turbo, gtc....gyülnek a friss performance vasak a klubban....állat :D Jamm... Azon vagyunk :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November5, 2005 Megoszt Elküldve November5, 2005 akkor mégsem úsztad meg olyan könnyen? vagy azt máshol gyüjtötted? :P Nem a két bírság az úgy jött volna össze, hogy én voltam a Cabrióval, és Sonique meg használja az enyimet mert csak ma este lesz kész az övé... :-) De megúsztuk, csak Piiistát átöltöztették... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts