Sonique Gsi 16V Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 hat ahogy érzed amiket felsoroltal csak az öniditobol vennek bontottat vagy generatorbol pl hidrotökével semmi baj sincs ami bontott nem ugy egy vizcsövel vagy egy lambdaszondával Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Béla sztem mákod van a bontott cuccokkal, vagy van vmi misztikus kezed....mind1 ha lesz vmi bontanivaló autó mindenhez nyulj hozzá amit meg akarok venni :P :D Én sem szivesen vennék ki-tudja-mennyire-leharcolt motoralkatrészt. Egyszerű a trükk: nem kockáztatós helyre kell venni. Ha meg mégsem jó a 5ezres lambdaszonda, akkor 1. fejéhez vágod aki eladta, 2. még mindig elmehetsz megvenni tíz tonna pénzért az újat. Mondom, vezérműcuccokat én is csak gyárit újat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Valamit meg lehet venni bontóba és valamit csak kizárólag újonnan Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 hat ahogy érzed amiket felsoroltal csak az öniditobol vennek bontottat vagy generatorbol pl hidrotökével semmi baj sincs ami bontott nem ugy egy vizcsövel vagy egy lambdaszondával Előbb még azt írtad, hogy motoralkatrészből nem vennél bontottat. Hidrotőkét most akkor mégis? A baj az, hogy a hidrotőke bontva sem olcsó, kibe rakogatni sem olcsó. Ezért én a bontott hidrotőkét kerülném (ahogy amúgy kerülik is). Persze ha jó áron van ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 SXP, te magad szerelgeted, nem? Mert én nem, és így nekem szerelési költség is van, ami pl. a hidrotőkével való kísérletezést igencsak más fénybe helyezi... Nem mind1, hogy kicserélem magamnak, vagy még munkadíjat is reszkírozok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Béla de ne felejtsd el te más műfaj vagy itt :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Béla de ne felejtsd el te más műfaj vagy itt :wink: nem is tudtam h Béla más :roll: :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Nekem itt 60-ba egy új szettről azt mondták 60-70 és még az nem gyári, a sachs-ról azt mondták 100 körül. jól átvertek :P a sachs szett minden kedvezmény nélkül 70, az olaszok olyan 30-40 körül vannak ;-) és nem csak pesten, de vidéken is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 nem is tudtam h Béla más :roll: :P :D :D naaaaaa nem így értettem :idea: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 Előbb még azt írtad, hogy motoralkatrészből nem vennél bontottat. Hidrotőkét most akkor mégis? A baj az, hogy a hidrotőke bontva sem olcsó, kibe rakogatni sem olcsó. Ezért én a bontott hidrotőkét kerülném (ahogy amúgy kerülik is). Persze ha jó áron van ... Nem tudom miért nem érted... :-) Szal van neki a kocsiban egy c20xe, de vett egy c20let-et, tehát adott 2 szett használt hidrotőke... Viszon vásárolt egy szett vadi új tőkét, és ez fog belekerülni a c20let-be... Magyarul felszabadul egy szett használt tőke, tehát Soniqie nem vett semmilyen használt hidrot... ..Ha így sem érted, megadnám a Csernyus számát... :-) :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 :P ha jön ma ár küdddöm Anti :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 Várom köszi...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 Hűha, én vagyok a másság megtestesítője itt? Akkor legközelebbi találkozóig rózsaszínre festem a kocsit. És felülök a sebváltóra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 tudod mi a szomorú? h a fele brigád meg sem lepődne4 :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 Bazzzzeg... :-) :-) :-) Aztec, ma nagyon osztod a lapokat... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 Bazzzzeg... :-) :-) :-) Aztec, ma nagyon osztod a lapokat... :-) miért is :?: :idea: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 jól átvertek :P a sachs szett minden kedvezmény nélkül 70, az olaszok olyan 30-40 körül vannak ;-) és nem csak pesten, de vidéken is! Norbi mennyiért is hoztam a Sachs szettet neked? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 ....legközelebbi találkozóig.... Szerintem mindegy, mert úgyis elfelejted, vagy nem veszed észre mikor lesz a következő tali :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 Van eladó 15db használt hidrótőkém fullba kipucolva ha valakit érdekel 5000Ft a szett :P 16.-ik az kukában landolt :D :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 Garit vállalsz rá??? :-) :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 Szerintem mindegy, mert úgyis elfelejted, vagy nem veszed észre mikor lesz a következő tali :P :D Ha már mindenki engem bánt, akkor inkább elmegyek zh-t írni. :evil: Az csak a jó szórakozás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 Szeretnéd? :-) :-) :-) Szakmámból kifolyólag ismerek erre alkalmas emberi egyednek nevezett figurákat... minden csak pénz kérdése... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 Szeretnéd? :-) :-) :-) Szakmámból kifolyólag ismerek erre alkalmas emberi egyednek nevezett figurákat... minden csak pénz kérdése... :-) Az öreg rutinos :D Béjla ha véletlenül jönnél este akkor hozzál magaddal temperát :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 hát izé......végülis miért ne?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 Mit miért... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts