aztec Elküldve Október19, 2005 Elküldve Október19, 2005 Andris amiket leírtál mind szép és jó csak éppen nem mérvadó. Én a helyedben inkább végigcsekkolnám a karosszéria állapotát,stb amikkel később nagyokat szívhatsz :idea: a kipuff rezonálás,km állása,stb.. sztem abszólut nem mérvadó :wink:
Andris22 Elküldve Október19, 2005 Elküldve Október19, 2005 Andris amiket leírtál mind szép és jó csak éppen nem mérvadó. Én a helyedben inkább végigcsekkolnám a karosszéria állapotát,stb amikkel később nagyokat szívhatsz :idea: a kipuff rezonálás,km állása,stb.. sztem abszólut nem mérvadó :wink: kasztni jó állapotban volt. 1-2 karc. tankbetöltő alatt rohadt. alváz nem rohadt, és nem volt szétbarmolva... de engem is az aggaszt, hogyha opeles + olcsó is, akkor mért nem csináltatta meg. ott valami simli lesz... :(
Andris22 Elküldve Október19, 2005 Elküldve Október19, 2005 Alapból én amondó vagyok hogy minden javítható... :-) - A csattogó hidrotőkéket hiába mosod ki, az ugyanúgy fog csattogni, mert a kopásra nem jó a mosás... - Hogy nem tudja milyen heng fej van rajta (Ami szerintem amúgy tök mindegy) akkor milyen opel szerelő az olyan??? - A havi 800 km még viccnek is gyengusz... :-) - Kérdés hogy az ajtók azért állnak el, mert törve volt, vagy mert nicns jól beállítva.. - Kipuffogó, vagy hozzáér valamihez, vagy elszállt benne valamelyik lamella... - alapjáratnak, sok oka lehet... - hibátlan és törésmentes GSI, nincs, tehát olyat kell keresni, ami olcsóbb és utána megcsinálgatni... vagy 95 utánit... :-) van még talonban egy GSI, amit meg fogok nézni hétvégén. azt nagyon nagyra tartja a tulaj(de melyiket nem? :( )
Atommanó Elküldve Október19, 2005 Elküldve Október19, 2005 Ha gondolod biztos van valakik a társaságból aki segítene megnézni, és esetleg más szemmel is látja valaki... Mondjuk spec nekem a hétvége nem jó... :-(
Andris22 Elküldve Október19, 2005 Elküldve Október19, 2005 Ha gondolod biztos van valakik a társaságból aki segítene megnézni, és esetleg más szemmel is látja valaki... Mondjuk spec nekem a hétvége nem jó... :-( hát ma is vittem egy ismerősöm, mivel szervizben volt az autó, egyből fel is emeltük! de az jó lenne ha segitene valaki!
Atommanó Elküldve Október19, 2005 Elküldve Október19, 2005 Hát akkor írd be, hogy, mikor, mit, hol, mennyiért :-), és valszeg jelentkezni fog valaki akinek megfelel az időpont...
aztec Elküldve Október19, 2005 Elküldve Október19, 2005 Ha gondolod biztos van valakik a társaságból aki segítene megnézni, és esetleg más szemmel is látja valaki... Mondjuk spec nekem a hétvége nem jó... :-( mint pl bazsnak mikor gsi lett véve :D mindenki oltotta a népet h mennyire n3em megy :(
Andris22 Elküldve Október19, 2005 Elküldve Október19, 2005 Hát akkor írd be, hogy, mikor, mit, hol, mennyiért :-), és valszeg jelentkezni fog valaki akinek megfelel az időpont... legközelebb, szombat délelőtt dunaújváros, piros GSI16v, naggyon megkimélve :D ... ráér valaki? kihullik a hajam, mekkora barom vagyok, hogy már megint lemegyek vidékre... :(
mélykék76 Elküldve Október19, 2005 Elküldve Október19, 2005 ....mindenki oltotta a népet h mennyire n3em megy :(.... Az az autó tényleg lusta volt :D
coupe Elküldve Október19, 2005 Elküldve Október19, 2005 Szerintem most már nem olyan lusta,és a lambda szonda csere után egész jól megy de ez igazán akkor derülne ki ha egy gsivel gyorsulnék. :(
Tom Elküldve Október19, 2005 Elküldve Október19, 2005 Szerintem most már nem olyan lusta,és a lambda szonda csere után egész jól megy de ez igazán akkor derülne ki ha egy gsivel gyorsulnék. :( Sonique szerint a régi géped majdnem úgy ment, mint egy GSi, szerinted az új géped, meg jobban, megy, mint a régi, ergo a mostani kb. pont úgy megy, mint egy GSi. :D
Tom Elküldve Október19, 2005 Elküldve Október19, 2005 Talán azért mert GSI... :-) Nyilván, csak arra akartam rávilágítani hogy nem feltétlenül lusta. :wink:
coupe Elküldve Október19, 2005 Elküldve Október19, 2005 Az biztos hogy jobban megy mint a coupe érezhető a 25le különbség :(
iqbéla Elküldve Október19, 2005 Elküldve Október19, 2005 hidegen inditottuk a motort, hidrotőke hang, ami bemelegedés után is ugyanúgy megmaradt. sajna. azt mondta, hogy ez nem számit, és hogy viszonylag olcsó megjavitani. Nagy lobogós ló######t!!!
Atommanó Elküldve Október19, 2005 Elküldve Október19, 2005 Hát ez tök jóóóóóó :-) :-) Ez tetszik... Béla! Amúgy nem te akarsz több mit egy éve hidrot cserélni??? :? -)
iqbéla Elküldve Október19, 2005 Elküldve Október19, 2005 átmérő csak megnézném, mert nekem a 32es kitakar egy kicsit a műszerekből Nem tudom hányas a kormány a kocsimban, de a gyári gsi kormány. Ha gondolod nézd meg. Ami a garázsban rohad, az egy kicsit nagyobb. Ha jól saccoltam. És 32 mi? 32 centiméter az átmérője a kormánykeréknek?
iqbéla Elküldve Október19, 2005 Elküldve Október19, 2005 Hát ez tök jóóóóóó :-) :-) Ez tetszik... Béla! Amúgy nem te akarsz több mit egy éve hidrot cserélni??? :? -) Olajcsere 95%ban megoldotta! Indítás után halkan CICCEG 4-5 sec erejéig, utána csend van. Hideg alatt azt értem, hogy kellemes meleg nyári napon beindítod reggel az autót, akkor cicceg 4-5 sec-t. Ami érdekes, h mostanában hajnalban, amikor azért szerintem van 0-5 fok, nem szól egy szót sem. Se hidegen, se melegen.
iqbéla Elküldve Október19, 2005 Elküldve Október19, 2005 Ja, mégvalami: megbízható ember állította, hogy amíg hidegen van némi hangja, de melegen nincs, addig nyugodtan használd. Meg azt is, hogy megfelelő olajjal hajtva a kocsit maguktól nem b@szódnak el.
Andris22 Elküldve Október19, 2005 Elküldve Október19, 2005 Ja, mégvalami: megbízható ember állította, hogy amíg hidegen van némi hangja, de melegen nincs, addig nyugodtan használd. Meg azt is, hogy megfelelő olajjal hajtva a kocsit maguktól nem b@szódnak el. ha már az olajnál tartunk, GSI milyen olajat szeret? nem mintha cserélnem kéne egyelőre GSIn :( :D
redline Elküldve Október19, 2005 Elküldve Október19, 2005 Ja, mégvalami: megbízható ember állította, hogy amíg hidegen van némi hangja, de melegen nincs, addig nyugodtan használd.remélem igaza lesz.... :? ha már az olajnál tartunk, GSI milyen olajat szeret? nem mintha cserélnem kéne egyelőre GSIn :( :D 10w40?
Andris22 Elküldve Október19, 2005 Elküldve Október19, 2005 10w40? :( szintetikus / félszintetikus? márka?
Recommended Posts