Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Az mi, hogy 35-ös kormány? Mert nekem van itthon egy perpillanat felesleges (igaz elég sz@r) kormányom, hátha az 35-ös........

átmérő

csak megnézném, mert nekem a 32es kitakar egy kicsit a műszerekből

Elküldve

Redi téged meg értsen meg akinek 6 gsije one... :(

Wolfi maj' szójjá mikor jön a fuvar, mert ma is külön behoztam a cuccost és ha nem kell akkor járok cégessel :wink:

Elküldve

Hali!

Szerintetek érdemes üvegszálas koptatót venni az első lökösre (szerintem Reiger utánzat)? Az ára kb. 25E lenne.

Attól félek, hogy könnyen fog törni patkaráálásoknál.

Ha tudnátok valami infót adni arról is, hogy hol lehet kapni készen emberi áron azt nagyon megköszönném.

Előre is THX.

Elküldve
Wolfi jobb oldalra csak csukló kell v belső ft? Vagy az defaultból 1ben one?

Nekem a jobb oldali féltengely 1ben van.Tehát nem a toldott, ha jól okoskodom,viszont a belső csukló rész iszonyat nagyot lóg.Tehát elvileg az is cserélhető, de mint már említettem, horrorisztikus áron.Bár ez relatív ugye.Szal nekem aránytalanul sok a külső csukló árához mérten, ami ugye 1/4e.

Elküldve
Szerintetek érdemes üvegszálas koptatót venni az első lökösre (szerintem Reiger utánzat)? Az ára kb. 25E lenne.

koptatóról vagy lököstoldatról beszélünk??

a koptató az van gyárilag a lökös alján (illetve már akién van :( ilyen gumiizé

a toldat az más -> nevében is benne van megtoldod a lökös hosszát előre/lefelé

én szerettem/szeretnék ilyet mert jól tud kinézni de félek akkor már nagyon lent lenne...igy is ha nincs parkolóm a lakótelep mögött akkor át kell mennem egy felhajtón ahol éppenhogy nem ér le az autó :?

Elküldve

vonószem takarót honnan tuok szerezni skacok?

ugyanis történt h 2 hete komppal mentem és csak eltört a lökös mintha kicsit leért volna :( majd Lhagytam a takarót....

Elküldve
vonószem takarót honnan tuok szerezni skacok?

ha esetleg gyártatsz műanyagossal (és nem horror árban van) akkor rendelj egyet nekem is :D

bár még hétvégén megvolt, de kell a backup :( :D

sztem simán el tudnád passzolni a többit is ha csináltatsz párat....

Elküldve
Valami toldatot én is fel fogok rakni, és akkor már csak 2 cm lesz az aszfalttól... :-)

ne tedd baz nekem most offolodott a lökösöm

Redi: úgyis mejek műanyagoshoz, akkor megkérdem!

Elküldve

koptatóról vagy lököstoldatról beszélünk??

a koptató az van gyárilag a lökös alján (illetve már akién van :( ilyen gumiizé

a toldat az más -> nevében is benne van megtoldod a lökös hosszát előre/lefelé

én szerettem/szeretnék ilyet mert jól tud kinézni de félek akkor már nagyon lent lenne...igy is ha nincs parkolóm a lakótelep mögött akkor át kell mennem egy felhajtón ahol éppenhogy nem ér le az autó :?

ok ok igazad van a koptatóval kapcsolatban, akkor úgy fejezem ki magam, hogy első löki toldat pl. ilyenre gondoltam.

Ez 25 papír :roll: :roll: :roll:

Elküldve

loree a szobortemetőnél azaz a statue parknál :( van 1 műanyagos csóka egész jól dolgozik ő 15be osztogatta ezt a rieger féle toldatot....

ha kell a kontaktja meg tuom keresni :wink:

Elküldve

Lóri, pls vedd le a képet sokkal kissebbre!! (lásd szabályzat! -> 640x480 max)

ez toldat és nem néz ki rosszul.....de padkára felállás sztem vagy felejtős, vagy marad a tolatós verzió :(

ja, és az autó üvölt egy morcosításért :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.