bazs Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 nekem a havi számlám 100 és 150e között van az jó, nem? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 nálunk csak 1 dbig one ingyé... volt csináltam zsínórban pár 100Ksat onnantól kezde hello kaptam 50% kedvezményt :( nem értették meg h szívügyben nincs telszámla :roll: :D Mert te nem a szavak embere vagy, hanem a tetteké!Ugye? :mrgreen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 nekem a havi számlám 100 és 150e között van az jó, nem? :( s képzeld el ugyanezt shimán megcsináltam minden meló nélkül :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Megjelent a Tuning&Stereo benne Hernád Tomi Gsi-je és a Szemesi tali! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 s képzeld el ugyanezt shimán megcsináltam minden meló nélkül :( hát ebben nekem sincs benne meló :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 akor Te nyertél :( nekem ez kivét volt amúgyolyan havi 25-30ban megszokott állni a párszáz sms+csacsogás.... Tomi kössszönöm az infót :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 szerinted kit nem hívok vissza? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Megjelent a Tuning&Stereo benne Hernád Tomi Gsi-je és a Szemesi tali! Ja csak szarok a képek... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október13, 2005 Megoszt Elküldve Október13, 2005 na m1ek és ma jól megszerzem az újságot :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október13, 2005 Megoszt Elküldve Október13, 2005 Én már ki is olvastam :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október13, 2005 Megoszt Elküldve Október13, 2005 jó one na nem lehet az embör mindenből up2date :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október13, 2005 Megoszt Elküldve Október13, 2005 Bevallom én is csak azért, mert bevartzsebű GSi-s vok, és kedden voltam a ferenciek terén, ott ismerem az újságosokat, ők meg engem, és mondták h jött új T&S, és már adták is.. mondom ide vele, megnézem. És ma reggelre meg vissza kellett adnom, úgyhogy iziben végigolvastam.. Mi van a kühlmiterbigyuluszoddal? megnézted már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október13, 2005 Megoszt Elküldve Október13, 2005 még nein. illetve mindig Lfelejtem lehúzni. De most pl nem jelez h hiba lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október13, 2005 Megoszt Elküldve Október13, 2005 Érdekes hátsólámpák! :( Amolyan nem kimondottan GSI lámpa! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Október13, 2005 Megoszt Elküldve Október13, 2005 akor Te nyertél :( nekem ez kivét volt amúgyolyan havi 25-30ban megszokott állni a párszáz sms+csacsogás.... Tomi kössszönöm az infót :wink: Kijött a múlt havi telefonszámlám (privát!) 2db borítékban - itt már gyanús volt a dolog. Laza 16 oldalas számlarészletezés, összesen 28 óra kimenő hívás és 3x db SMS, pár MMS, és némi roaming... Ez megállt csekély 30 kemény magyar forintból... Kíváncsi lennék, ezek után milyen lett a céges :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október13, 2005 Megoszt Elküldve Október13, 2005 igen érdekes mond6ni :( amúgy nekem sem volt az előző thök egyforma árnyalatú, ezt is csak akkor vettem észre mikor Tomi(MOMC) mutatta h az övén furán áll... Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Október13, 2005 Megoszt Elküldve Október13, 2005 Érdekes hátsólámpák! :( Amolyan nem kimondottan GSI lámpa! Ez nekem magas! Mi van ezen a fotón a lámpákkal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október13, 2005 Megoszt Elküldve Október13, 2005 Ez nekem magas! Mi van ezen a fotón a lámpákkal? A fent említett fotón nem gyári GSI hátsó lámpák vannak, hanem shíma Astra F lámpávelek!Teccikérteni! :mrgreen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október14, 2005 Megoszt Elküldve Október14, 2005 Wolfi bátyyó maj' üzeneteld el nekem emberünk számát plz mert hirtelen nincs meg hál'god sim kártya és telócserének. S akkor hívom és du/este mejek a cuccokért :wink: A 12ben benne van a cartárs cucca is or not? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október14, 2005 Megoszt Elküldve Október14, 2005 Nos hát igen. :oops: :oops: S, most persze, hogy nem találom sehol az elérhetőséget ne mán.Bent a melóhelyen megvan persze, de oda csak kb. olyan dél körül megyek.Kitart addig? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október14, 2005 Megoszt Elküldve Október14, 2005 persze, ráérsz, mint mondtam 4ig tutti dolgozom. Amit nem mondtam még: tegnap este sikeresen vizsgázott a vasam minden gond nélkül. Megdícsérték műszaki állapotát ami kicsi szívemnek nagyon jól esett. No meg a brigád aki vizsgáztatott jól meg is sasolta :( A hibákat amiket otóklubban hozzámvágtak megnézettem velük és minden rendben volt: nem volt 30%os fékerőeltérés a hátsó féken, a lengőkarcsuklóm mind2 hibátlan állapotú volt amit a klubban azonnal cseréltetni akartak.... stb sorolhatnám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október14, 2005 Megoszt Elküldve Október14, 2005 Na, beszerváltam a hátsó oldalüveget, amiket Tomiék szépen kultúráltan lefóliáztak.Hááát, pöpec lett!Nem túl sötét, de diszkréten árnyékol! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október14, 2005 Megoszt Elküldve Október14, 2005 Wolfi akkor 7főn mejek a cuccosért, most fogom hívni emberünket :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október14, 2005 Megoszt Elküldve Október14, 2005 Wolfi akkor 7főn mejek a cuccosért, most fogom hívni emberünket :wink: Oksa vezérem! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október14, 2005 Megoszt Elküldve Október14, 2005 most éppen autóhekkelés céges parkolóban utána a városban fel s alá vrum vrummmmm :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts