meriva1.8 Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 minden csak hozzáértés és konfigolás kérdése 8) Npasi, máshonnan tudsz .avi-t tölteni? Nem lehet, hogy arra szűrnek? Persze, sok helyről tudok letölteni vidiót, azokból is, ami itt a fórumon van fellinkelve. Alapból az ilyen uw-s site-okat dobja le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 nah nekem csak ennyire fújt ki ha el one törve -nekem nyaknál volt pl- akkor nemkicsit fog ordítani az levágósabb :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 92es gsi16v-nek vajh mi lehet a _gyári_ gumi/abroncs mérete? tisztázni szeretném mielőtt veszek valami téligumit..... gumikiraly.hu-n meg gumibolt.hu-n is azt irják, hogy a gáyri méret 185/60r14....sztem ilyen gsi gyárilag nem nagyon volt a kézikönyv azt irja h. pl a 185/60r14 az jó téliguminak Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 szrintem maradj a gyári váltónál 14ben az a 195/60R14 Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 szrintem maradj a gyári váltónál 14ben az a 195/60R14 a kézikönyv ir 195/55r15-öt, 195/60r14-et, 185/60r14-et, 205/50r15-öt, 175/66r14-et (ezt M+S)-ként akkor most mi az igazság ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 ezt mind csak a GSi-re írja? szerintem az astrákra inkább, nem? :roll: a GSi-re csak a 195/55R15-öt írja a könyv (legalábbis az, ami még a mi Astra Classicunkhoz volt) annak pedig 195/60R14 a váltója vagy 185/65R14, esteleg 175/70r14 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 nah nekem csak ennyire fújt ki Mostmát szinte biztos vagyok benne, hogy valami repedés vagy tömítés probléma okozza ezt a leállást és ingadozást. Végig kell nézetnem az egészet, az elejétől a végéig és szerintem megoldódik a probléma. De akkor már ha esetleg le kell szedni a leömlőt bejátszik egy olajteki tömítés csere is. Nagyon jó kipuffost tud valaki? Én alapból a Dudás-hoz vinném... Róla sok jót hallotam. Jól dolgozik, tapasztalt és precíz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Csabi nekem attól fújt ki ennyire a kipuffsornál, mert a kipuffosok cibálták össze meg vissza mikor csinálták a full rendszert. Nomeg a moci mikor kap egy kakajót ugye a bakok hagyják mozogni és rántott 1et a rencceren... Én tettem be flexibilis tagot így ez a probléma is meg lett oldva, mert gyárilag nincs a dzsieszájban :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 engem tutto nem hívtál :roll: Jóóóóó telefonod van, mindig elvésznek a nem fogadott hívások :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 nem szívas Isti bazzz már 3 hete komunikátorral járok mer' az jó állítólag, de még így is jönnek panaszok :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Én mondta hogy elvesznek a nemfogadottak és Te nem hittél nekem... :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Én mondta hogy elvesznek a nemfogadottak és Te nem hittél nekem... :oops: :oops: mit hogy mit :roll: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Én tettem be flexibilis tagot így ez a probléma is meg lett oldva, mert gyárilag nincs a dzsieszájban :wink: Rögtön a leömlő után tetted ahol csatlakozik a további résszel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 mit hogy mit :roll: :?: nothing :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Csaba a leömlő könyöke utána nemsokkal pont Kati elött valamennyivel. Ezért meg remélem nem leszek lebaffva igaz nem is politikamentes, DE klikk Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 már 3 hete komunikátorral járok mer' az jó állítólag, de még így is jönnek panaszok :roll: ha ez a nokia kommunikátora, akkor átvertek :arrow: az nem jó :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 gondolod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 ööö tudom :( de szímenszesként mér használsz nokiját? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 ööö tudom :( de szímenszesként mér használsz nokiját? ad1 hogy bosszantsak mindenkit szokásom szerint ad2 mert megbízható a benkjúval ellentétben :wink: merhogy sie már nem sokáig lesz ugye-ugye? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 akkor szerezz egy E///-t a mai nokiák... hát nem tudom :roll: de ne offoljunk itten ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Aztec!Nekem van kommunikátorhoz kihangosítóm, anno a fehéremből szedtem ki, sza ha kell, nagyon szívesen nekedajándékozom.Viszont úgy tűnik, hogy jövő héten kedden menne az enberem a cuccosokért!Akkor megy Blitzhez is a kuplungomért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Szevasztok Itten szívok mostan az Eltén, idiot linux parancsokat gyakorolgatva :( Má tiszta pwd, meg cp az agyam. És még a kicsi kocsim is szerelőnél van, pedig úgy kimentem volna most Lurdyra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 /usr :( Wolfi kedd shimán jó, mondtam emiatt dontP. 7főn mejen kocsi 2 mozaik street utána jó vagyok. A kihangosító jöhet és meg nagyon hálás lennék ha nékem adnád :D Viszoint ha még1x magánszámról hívsz és nem azt mondott Wolf vagyok bazz, akkor kecsóig fogok rohanni és a telefontársasággal átíratom a kijeleztetett nevet :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Viszoint ha még1x magánszámról hívsz és nem azt mondott Wolf vagyok bazz, akkor kecsóig fogok rohanni és a telefontársasággal átíratom a kijeleztetett nevet :( :D :D A céges telónak sajna ez az egy átka van, az előnye pedig, hogy gátlástalanul sokat lehet recsegni olcsóé! :D Mit olcsóé! Ingyééé! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 nálunk csak 1 dbig one ingyé... volt csináltam zsínórban pár 100Ksat onnantól kezde hello kaptam 50% kedvezményt :( nem értették meg h szívügyben nincs telszámla :roll: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts