PetiGSI Elküldve Október11, 2005 Elküldve Október11, 2005 Zsír a videó! Azthiszem besétálok az opelhez és rendelek egyet fekete színben. :( :D :D Tényleg milyen árban lehet?
redline Elküldve Október11, 2005 Elküldve Október11, 2005 130 mega mailben szép is lenne drága jó exchangek örülnének neki az 100 :( minden csak hozzáértés és konfigolás kérdése 8) Npasi, máshonnan tudsz .avi-t tölteni? Nem lehet, hogy arra szűrnek?
aztec Elküldve Október11, 2005 Elküldve Október11, 2005 talán még anonym proxyn keresztül mehetne :idea: :roll:
Andris22 Elküldve Október11, 2005 Elküldve Október11, 2005 megnéztem a videót, király a gép, csak opel mért nem tud már egy izgalmas futómüvet gyártani, mindig csak ez az alukormányzottság :? a GSI is ugyanilyen... meg az összes opel szinte
bazs Elküldve Október11, 2005 Elküldve Október11, 2005 az alulkormányozottság még csak-csak, de fékezés-kanyar kombónál tud meglepit okozni a túlkormányozottság ;-) amúgy meg alá kell dobni egy normális futóművet és máris jobb :(
aztec Elküldve Október11, 2005 Elküldve Október11, 2005 bezony viszont a minap nyócvannal maj'nem leugrattam a lágymányosiról, mert elfelejtettem h nem aluk vannak fenn, hanem 175s téliek :( és ebben a szituban nem sokat segített az fk rugó, koni gátló, kemény szilent :D
warwolf Elküldve Október11, 2005 Elküldve Október11, 2005 Ma olvastam egy tesztet az Autopiac eheti számában a GSI-ről.A MI GSI-nkről.Hát mit ne mondjak.Már megint egy kitűnő 1.8 16V-s verdát teszteltek, az ECo mocik jellegzetes hibáinak felhántorgatásával.Mi lenne, ha végre egy normális autót választanának tesztalanynak?Mert nálam a GSI 2.0-nál kezdődik.Elnézést az 1.8-asoktól.Sza ha reális képet akarnának kapni, akkor király lenne, ha végre ilyet keresnének.Szerintem.
aztec Elküldve Október11, 2005 Elküldve Október11, 2005 Igen de annak is ezer meg 1 baja lenne. Anno a totálkáros interjút és tesztet sem értettem mikor itt és ott a rakat tuned és helyre renovált gape akkor minek szednek ki 1 olyat amit full leszarnak.... :roll: akinek nem megy a videjó ajánlom ssh 2 anot serv és onnan go2 net. fél délelött ezt teszteltem :(
FBalazs Elküldve Október11, 2005 Elküldve Október11, 2005 Azért az OPC az OPC... Arra még egy kicsit gyúrni kell, most épp azon vagyok, hogy a GTCre fussa...
FBalazs Elküldve Október11, 2005 Elküldve Október11, 2005 Zsír a videó! Azthiszem besétálok az opelhez és rendelek egyet fekete színben. :( :D :D Tényleg milyen árban lehet? Ha jól emléxem 7.2 körül megy az alap... Ezt még picit érdemes felszerelni...
aztec Elküldve Október11, 2005 Elküldve Október11, 2005 Wolf cartárs! Reggel LEFOTÓZTAM amit mondtam néked, hogy a lámpicskú alatti rész abszólut nem akar passzolni a lökös felső peremével... neked is ilyen volt vagy az én lökösömben van a tréfa? Mert a gyári az feküdt rá normálisan....
warwolf Elküldve Október11, 2005 Elküldve Október11, 2005 Nekem ott rendben volt, viszont a GSI maszkot egy picit meg kellett erőszakolnom, hogy felmenjen, mert eláll a lökös alján.Lehet, hogy ott van a kutya elásva nékem.Szvsz lehet, hogy a lökösödet egy picit meg kell majd fabrikálni, legalább is a felső részét, hogy jó legyen az illesztés.
aztec Elküldve Október11, 2005 Elküldve Október11, 2005 okéj akkor not para csak nem értettem a dolgot. szal ha megnézed a képen a lámpa alatt a maszknak a kiálló részei ami megy be a lámpa alá pont elkerüli a lökösön lévő likakat.... a legújabbat ma kezdte a kocsim: reggel mocitető nem nyilik. az ugye hüeség h nyúlna a bowden? mert sehogy nem akart nyilni, csak ha a nyító kallantyúnál elkaptam a bowdent és kijjebb rántottam.... akkor újabb konzekvencia: nem hallgattam Redire és nem vágattam le a szarfogó részét a lökös alján. Nu az le is rántotta a lökös maj'nem mikor komppal jöttem át... de nem rántotta le hanem a vonószem takaró mellett inkább elrepedt. Ebből kifolyólag 1ik éjjel autóztam nem keveset vonószemtakarót keresve, mert az kiesik most shimán :roll: :( :D :D
mélykék76 Elküldve Október11, 2005 Elküldve Október11, 2005 ....a legújabbat ma kezdte a kocsim: reggel mocitető nem nyilik. az ugye hüeség h nyúlna a bowden? mert sehogy nem akart nyilni, csak ha a nyító kallantyúnál elkaptam a bowdent és kijjebb rántottam.... Miért lenne hüleség ? Rá lehet állítani a zárhídon, ha laza. Asszem :(
aztec Elküldve Október11, 2005 Elküldve Október11, 2005 Azért mondtam a hüeséget, mert eddig ilyen gázokkal nem taliztam... eddig csak ascnek ugrott ki a bowden a helyéről és okozott meglepetést....
Chaba Elküldve Október11, 2005 Elküldve Október11, 2005 Az üzenet Oelmangel :( Az olajszint nem csökken... olajszint jeladó lehet rossz? ezt hogy tudom kideríteni?
mélykék76 Elküldve Október11, 2005 Elküldve Október11, 2005 Az üzenet Oelmangel :( Az olajszint nem csökken... olajszint jeladó lehet rossz? ezt hogy tudom kideríteni? Az jóóóóó, hogy nem csökken, de van benne ölég ? :D
aztec Elküldve Október11, 2005 Elküldve Október11, 2005 Van biza! Max jelig... akkor shimán lehet a jeladó. azt tesztelni viszont suxx....
Chaba Elküldve Október11, 2005 Elküldve Október11, 2005 Akkor az lesz, hogy Go! bontó és Lejmol jeladó kipróbálásra...
aztec Elküldve Október11, 2005 Elküldve Október11, 2005 Akkor az lesz, hogy Go! bontó és Lejmol jeladó kipróbálásra... az jó kis 7végi prg. :roll:
Chaba Elküldve Október11, 2005 Elküldve Október11, 2005 az jó kis 7végi prg. :roll: Gondolod, hogy körbe autózom az összes bontót jheladó után kutatva? :() Van TEL :wink: érdeklőd h van-e náluk azt ha egen és lehet proba akkor GOda:) Van egy bontó a Tinódi utcában ott múltkor így vettem külső hőmérő egységet. Kipróbáltuk h az-e a probléma. Az volt, és hoztam is egy ezresért :wink: Olajszintjeladót megkérdeztem újonnan 17körül van, bontós 4et mondott rá. Ez ebben az esetben nem is olyan mindegy!
bazs Elküldve Október11, 2005 Elküldve Október11, 2005 köszi, már vettem jobbat :( mondjuk furcsa, hogy 95ös és régi tükrös...
aztec Elküldve Október11, 2005 Elküldve Október11, 2005 Bazs esetleg? Caravan hírdet most egy srác majd 200K hufért egy elöl-jobboldalt ropira tört astra vant.... ami dízel. Erre is lehetne építeni áj think :roll:
Recommended Posts