bazs Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 olvass bele a corsa a topikba ez itten off ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 na ebből mi lesz??..... Szokásos.C20XE+F20, erősített féltengelyek, porig ültetés, és tsai! :( :D De sztem Bazs is most egy darabig hanyagolni fogja a nagyccm-et.Ezzel a kisbringával lehet spórolni.Erőteljesen. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 jövőre azért tervben van egy c20ne :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 mijez? dízel? egyébként én is vmi olcsó szösszenetbe akarok befektetni és beledobni egy c20ne-t, ha a kőcségvetés engedélyezi..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 mijez? dízel? 1,3-as, karbis, 60 lovas, 4 sebességes :( jöttem eddig 450 km-t és mutató szerint még negyedig van a 40 lityis tank (0-án állt és 35 litert tankoltam bele miután megvettem) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 jövőre azért tervben van egy c20ne :( CSak szerválj be hozzá F13CR-t is, mert különben cseszheted.Szó szerint. Amúgy olyan váltót meg aztán végképp qva nehéz találni, főleg itthon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 retro fíling Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 tudom, hogy utáltok :( :D de az ilyen péntekenkénti karcolások előtt egy pü v. sms jöhetne :D Nem utálunk.. csak nem szeretünk :wink: (csak poén) Szal mint írtam, nekünk ez egy hirtelen felindúltságból elkövetett eszementség volt. Épp az egy évünket ünnepeltük aznap este, vacsizni voltunk, majd itt ott a városban, és gondolotunk egy nagyot, ha már péntek, nézzük meg mi van ott. Meg is lepődtem h mi van ott.. amikor meg megláttam Antit, pláne... De szerintem egyre kevesebbet lesz mostanság amúgy is ilyen. mert jön a kaki idő.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 sirós gsisek klubbja bővülni láccik :( :D Én már nem sírok.. csak röhögök :? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 De szerintem egyre kevesebbet lesz mostanság amúgy is ilyen. mert jön a kaki idő.. épp ez kedvez nekünk sok kis takony nem jön ki apu autójával, mert szélbe hóba nehéz ám drájverkedni :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Emberek! EZ milyen gyujtás?Amúgy az én mocikámon van rajta.Már csak azért, hogy ugye nem az a forgós izé van rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Szerintem ez is hagyományos rotoros elosztós gyujtás. :wink: (1 gyujtó trafó, egy nagyfeszt elosztó rotor) (mechanikus) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 GSI-be megkéne próbálni hátha belemegy a C30SE moci :twisted: Az lenne ám bünti max. nem lenne műszerfal mert belógna a motor az utastérbe :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 GSI-be megkéne próbálni hátha belemegy a C30SE moci :twisted: Az lenne ám bünti max. nem lenne műszerfal mert belógna a motor az utastérbe :twisted: :twisted: az mán döfi lenne :( :D hajrá. én drukkolok neked! Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 csak poénkodtam. :( Sajnos nem kivitelezhető......szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 GSI-be megkéne próbálni hátha belemegy a C30SE moci :twisted: Az lenne ám bünti max. nem lenne műszerfal mert belógna a motor az utastérbe :twisted: :twisted: Meg egy kicst jobbra, a doblemezbe, de azse' érdekes! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 mé ez külhonban nem olyan nagy csoda h a moci not fér be inda hood alá :wink: egy rakatnak ki is teszik 1néhány partsát h lehessen szerelni is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 és hogy ne pityeregjen asse ki úgy gondolja sokat költ kocsijára :( http://www.forbes.com/2005/09/22/cx_05rich...?thisSpeed=8750 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 ....amúgy meg általánosságban írt a Redi és én is ;-) Általánosságban úgy gondolnám, hogy ismeriket a mobiltelefont - főleg te :( - , beszélni is tudok és ismeriket a ketyere "hívás" funkcióját is :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 tehát minden este csörögjek körbe mindenkit, hogy lesz-e buli? Pista! most nem gondolkodtál :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 tehát minden este csörögjek körbe mindenkit, hogy lesz-e buli? Pista! most nem gondolkodtál :D Pesze-persze, csörögjél csak körbe mindenkit, minden este, tuti örülni fognak. BIZTOS szólni fognak ha lesz valami :twisted: Ménnnnnnn régen nem ezt csináltad pénteken ? :( :D :D :D ui: miért kellene, minden este, mindenkit felhívni ? reális gondolkodásból elégtelen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Pistánk újra régi! :wink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Na ne gyertek már ezzel... :-) Mintha nem tudnátok... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 pedig eskü.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts