Andris22 Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 elkezdtem olvasni a topicot legelőlről :( szerintetek mikorra érek végére a majd 600 oldalnak? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Díjazzuk a hozzáállásod... :-) :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 elkezdtem olvasni a topicot legelőlről :D szerintetek mikorra érek végére a majd 600 oldalnak? :D Kitartás!Amúgy tele van dumával, és csak kevés érdemleges hozzászólás van benne! :( :D :D Csak vicc volt! :wink: Pakolj fel hideg kaját! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Én is végigolvastam az összes topicot. :wink: Szerintem megérte, bár volt vagy 2 hét... :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Anti autója jólmegy :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 :-) :-) :-) Kár hogy nem jöttél tovább... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 :-) :-) :-) Kár hogy nem jöttél tovább... :-) mentem haza szervert szögelni :D azt hittem a kereszteződésbe mutogatsz, hogy szoktak ott néha rendőrök állni :( amikor sávot váltott azt hittem, hogy ki fog inteni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Azért felljebb sikerült beállni melléjük egy pirosnál...:-) Volt kamillázás... Balra az ukránok avval a vajszínű fosvágennel, jobbra meg a jard... Ugyhogy maradt a szigorúan előre tekintet... :-) :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Sziasztok! megint én vagyok! ma megnézettem szerelővel egy GSIt amit kinéztem.(nagybátyám a szerelő, szal nem akar átverni). ő azt mondta, hogy igy most rendben van(nem rohad jobban mint egy 12éves autótól elvárható, futómü rendben van, motornak nincs rendelenes hangja, meg ilyenek), de nem lehet tudni, hogy mi lesz vele 2hét múlva. az az igazság, hoyg az autót kölcsön pénzből venném(szüleim adnák) :( 820ezerbe kerül a verda. de ha valami nagyobb baja lesz, felvághatom az ereim, mert 300at tuti nem tudok rákölteni a javitására. amitől félek hoyg bedöglik a motor, mert az óra tekerve volt, látszik rajta,és ki tudja mennyi van benne. jelenleg egy C14NZ astram van :D ami hat gyenge is, meg igen randa szine van(miami blue, ha vágjátok melyik az). az is lehetőség lenne, hoyg átfújatom, futómüvet átalakitom, meg a belsejét egy kicsit + esetleg kipufogót teszek rá, de ez az autó akkor is csak egy 1.4es astra marad, tuning futómüvel. :D és azt a pénzt sose látom viszont többet. teljesen tanácstalan vagyok, de a jelenlegi autóm megőrjit. nem szeretem. nem tudom mit csináljak. ti mit tennétek a helyemben? bocs a litánia miatt Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 ha nem szereted, add el, vegyél mást de ha nem tudsz rákölteni, akkor ne vegyél sportos autót használt gsi esetén tuti a vételár mellé oda kell raknod legalább a felét, hogy rendben legyen és ezt nem egy nagy hiba miatt, hanem a sok apróért amúgy mindenki vágja a strandkorlátkék színt, igaz, Redi? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 ha nem szereted, add el, vegyél mást de ha nem tudsz rákölteni, akkor ne vegyél sportos autót használt gsi esetén tuti a vételár mellé oda kell raknod legalább a felét, hogy rendben legyen és ezt nem egy nagy hiba miatt, hanem a sok apróért amúgy mindenki vágja a strandkorlátkék színt, igaz, Redi? :D sajnos nem adhatom el :D szerinted még meglenne akkor? :( többfelől hallottam hogy koni gátlókat dicsérték. mennyiből lehetne kihozni egy ilyen kemény gátló + ültetőrugó mókát? nem kell feltétlen koni, ha van más is ami jó, olcsóbban!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 nah először is kapsz egy nagy leb@szást a miami kék fikázás miatt :( én is olyan c14nz-ből ültem géjesibe és sajna tényleg az van hogy megveszed és kezdhetsz rákölteni :? és megéri nem gagyizni...a minőség meghálálja önmagát 4 db sárga koni ujonnan min. 100-110 (kárászynál) ültetőrugo....amennyiért tudsz szerezni! én pl 10ért vettem a négyet de ilyen mák nekem ötévente egyszer jön össze :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 teljesen tanácstalan vagyok, de a jelenlegi autóm megőrjit. nem szeretem. nem tudom mit csináljak. ti mit tennétek a helyemben? én nagyon szerettem, csak benzin kellett bele, és olyan megbizható volt amennyire az összes gsi sem amit tanácsolni tudok: türelem fiatalember :( bele ne ugorj felindulásból vmi autóba mert csunyán ráb@szhatsz :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Ja ja, türelem gsi-t terem :( Bár én az elsőbe beleugrottam, ki se tudtak szedni belőle :D De persze nekem szerencsém volt, még semmi baja, egy éve van nálam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Persze itt nagyon fontos szó a MÉG, mert már mintha kicsit csattogna a hidortőke, stb.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 én nagyon szerettem, csak benzin kellett bele, és olyan megbizható volt amennyire az összes gsi sem amit tanácsolni tudok: türelem fiatalember :( bele ne ugorj felindulásból vmi autóba mert csunyán ráb@szhatsz :? en nem szeretem, mert nekem nem csak benzin, hanem sok penz is kellett bele. akkor utaltam meg, amikor a horvat autopalyan elszallt a hatso fek :D amugy eddig hengerfejtomites termosztat elosztofedel(az elosztonak is log a bele, de 70ezret nem adok erte amig megy), es egy beegett kipufogoszelep a hibalista a 3 ev alatt amiota nalam van. elotte apame volt, mondanom sem kell ő egy vasat se költött rá : végig rendesen kapott mindent időben az autó. es mindenezek mellett meg nem is megy. de ez a mult. sajnos kicsit lehiggadva, jozanul belegondolva, rá kell jönnöm, hogy ennyi pénzért(800k) nem fogok sportautót kapni. :'( igy hát úgy döntöttem a mostanit teszem kicsit otthonosabbá egy kis cicatuninggal. :D ha nem baj, akkor maradnék itt a fórum, félig OFF tagként! :D szóval akkor feltennék néhány hülye kérdést, amire ti biztos kapásból tudjátok a választ: 1. sportkormányt hogy kell felszerelni, milyen átalakitó kell hozzá, meg ilyenek? :D 2. váltógombot + váltószoknyát hogy kell kicserélni, utóbbi szokásosan szét van szakadva, ráfér a csere, előbbit meg ha már úgyis ott vagyok, kicserélném :D 3. hát a koniknak tényleg elég húzós az ára : esetleg kevésbé horribilis összegért lehet valamit kezdeni? ui: elnézést a sok f@sságért amit összehordok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
WaseK Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Ha ennyi pénzed van és egy olyan autót szeretnél, ami megy is, de strapabíró akkor szerezz egy jó autószerelőt. Veszel a kocsi alá új fékeket, egy c20ne motort, váltót aztán átszerelteted. 200-ból lesz egy jó kis vasad és még marad is otthon. Utána jöhet az "igazi" tuning :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 használt gsi esetén tuti a vételár mellé oda kell raknod legalább a felét, hogy rendben legyen és ezt nem egy nagy hiba miatt, hanem a sok apróért Há' vegyél újat, az a megoldás :(!! Viccet félretéve: Ennyire szerintem nem drámai az arány, csak nézd meg, milyet veszel. Amennyit én a gsi-re költöttem (hengerfejezést is belevéve), annál apám többet költött az 1.6 vectrájára régen, bátyám pedig a mostani x20xev omegájára költött többet. Az viszont biztos, hogy apám c20ne omegája mindenben veri a három másik autót, kivéve gyorsulásban. Tanács: Kerüld azokat a példányokat, ami túlságosan fiatal és/vagy csóró egyéneknél van. Túltuningolt autók is kerülendők szvsz, legyen akár láccattuning, akkor is. Ismerősöm vidéki ügyvédtől vett szép külsejű 2.2-es Honda Accordot Kecskeméttől nem messze. Haza már alig ért a kocsival, én húztam haza Pest határától. Toronymagasan többet költött rá, mint nálunk opelre bárki a családból. És megint tervezi levetetni a hengerfejet, vett hozzá bontottat, mert nem tudom mi van vele. Meg mittudomén mi csörög a motorban, a féltengely alászedve ropog, de senki sem tudja, mi baja. Kipufogója épp úgy lerohadt vehetett rá a srác, lambdaszondája elfáradt, majd most azt is vehet. ABS jeladója beszart. Márha helyesen diagnosztizálták a hibát. Pedig egy szép, ápolt, családi autó, vidéki ügyvédtől. Túlhasználva sem volt, ülései, beltere szépek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 ...rá kell jönnöm, hogy ennyi pénzért(800k) nem fogok sportautót kapni. :'( ... 800k-ért ne vegyél gsi-t, igaza van mélykék-nek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 konkrétan ezt néztem ma meg. http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280 a szerelő szerint most nincs baja, belseje rendben van, kivül is elég jó. futómű is jó.de a motorba nem lát bele senki sajna :( mondom, ma beparáztam, mi lesz ha bedölgik. azt még ki se fizettem, de itt áll majd a garázsba rosszan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október8, 2005 Megoszt Elküldve Október8, 2005 ....de a motorba nem lát bele senki sajna :(.... Kompressziót mondjuk lehet mérni/méretni :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október8, 2005 Megoszt Elküldve Október8, 2005 bár a 142e km inkább több valamivel ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Október8, 2005 Megoszt Elküldve Október8, 2005 Veszel a kocsi alá új fékeket, egy c20ne motort, váltót aztán átszerelteted. Meg jól befizeted a köbcenti növekedés miatt a regadó különbözetet. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
WaseK Elküldve Október8, 2005 Megoszt Elküldve Október8, 2005 Meg jól befizeted a köbcenti növekedés miatt a regadó különbözetet. :? Én aztat nem mondtam, hogy papírozza is le :-) Kétévente átlöki a vizsgán aztán csókolom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Október8, 2005 Megoszt Elküldve Október8, 2005 Kompressziót mondjuk lehet mérni/méretni :wink: azért nem mérte meg, mert azt mondta, hogy ha egyik hengerben kisebb lenne a kompresszio az latszana, de nem az, úgyhogy felesleges. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts