warwolf Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 Ne parázz már Wolf! :D :D Biztos a Te a hibád hogy 2 évig egy bontóban esőben, szélben állt a híd. :wink: Inkább még egyszer köszönöm a segítséget. Megvehettem volna a gyártótól is 220-ért, fékek nélkül. :wink: Háát ismerve így a gyári árát, igazán nincs mit!Csak sajnálom, hogy illen hüleségek előjöttek rajta. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóbiás Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 Nem azt mondtam, hogy te nem tudod megcsinálni, csak úgy gondolnám, hogy van 1 pont ami után azt mondod : "jó akkor inkább nézze meg 1 szerelő, mert nekem nem jön össze Nem értettelek félre,tudom mit akartál mondani. :smt045 Egyébbként van olyan pont,Pl most a váltó,a szerelő is 1,5 hete szív vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Nah, nekem is van már olyan kopogós törött izém, ami a stabrudat fogja oda a lengőkarhoz.Tegnap nagy ráértemben megvizulizáltam, hogy hogy miamanó kopog nekem a jobb első keréknél.Szóval az.Amúgy mipénz egy olyan, és mekkora suxx kicserélni?Tippek, trükkök? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Kérdezz rá pl Vktrnél alias dát véder nagyúrnál :( és thx a maszkot :wink: Mi meg szerelgettük és a kocsi 1 hete himbálódzik... csak kexem nincs mit nézhettem el, hogy ennyire hülyén mozog a kocsi... erre köbö tegnap SXP világított rá..... Zo köszönöm a matricát :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Nah, nekem is van már olyan kopogós törött izém, ami a stabrudat fogja oda a lengőkarhoz.Tegnap nagy ráértemben megvizulizáltam, hogy hogy miamanó kopog nekem a jobb első keréknél.Szóval az.Amúgy mipénz egy olyan, és mekkora suxx kicserélni?Tippek, trükkök? :( Ha erre gondolsz, akkor olyan 2000 Ft,-ért vesztegetik. Kicserélni nem nehéz, de nekem például eléggé be volt gyógyulva a helyére! Üdv.: Mező Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Simán ketté kell fűrészelni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Hát, legendásan jó útjaink majdnem megtették helyettem... kép Üdv.: Mező Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 ....Tippek, trükkök? :(.... Szappant reszelsz, belerakod vízbe és azzal akulimájszal kell bekenni hogy könnyebben felmenjen az új alkatrész :wink: ui: nem menetes részét, hanem a gumi belsejét :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Szappant reszelsz, belerakod vízbe és azzal akulimájszal kell bekenni hogy könnyebben felmenjen az új alkatrész :wink: ui: nem menetes részét, hanem a gumi belsejét :D Aztán hívok egy sámánt, ejárok 2 estőtáncot, majd a bal fülemet megnyalom, és szórok az alkatrészre egy kis mentalevelet! :( :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Simán ketté kell fűrészelni :D Elég erőszakos embör vagyok ém is! :( :D :D :D Amúgy tényleg néha nem kell finomkodni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Ha valakit érdekel, itt sok régebbi Opel alkatrész van, főként 2 literes Géjesi!!! http://www.bob.n1.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Ha erre gondolsz, akkor olyan 2000 Ft,-ért vesztegetik. Kicserélni nem nehéz, de nekem például eléggé be volt gyógyulva a helyére! Üdv.: Mező Megkérdeztem.2780ft itt az Opelboltban.Délután szvsz nekihasalok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Aztán hívok egy sámánt, ejárok 2 estőtáncot, majd a bal fülemet megnyalom, és szórok az alkatrészre egy kis mentalevelet! :( :D :D :D Azt hiszed viccelek, pedig nem :D Nekem mindegy, de az új alkatrész nem fog magától felmenni a helyére még akkor sem ha szépen kéred :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Ha valakit érdekel, itt sok régebbi Opel alkatrész van, főként 2 literes Géjesi!!!http://www.bob.n1.hu/ Thx!Beszéltem a fiatalemberrel, elég korekt áron dolgoznak, és készségesek.Megemlítette, hogy van egy eladó C20XE mocija is, sallangok (generátor,szervó, önindító) nélkül 65e.-ért. Szal ha v.kinek v.mi cuccos kell, sztem nézzen be hozzájuk. Én már 1ezkedek az elektromos ablakra! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 ismerem a srácot, hoztam már pár cuccot onnan el. Pl múltkorjában még megvolt Pizo vasa akkor tank és pumpa relé mindennel 1ütt 5 ropi volt... hát sztem ennél jobb árat csak kamuzni lehetne :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Azt hiszed viccelek, pedig nem :( Nekem mindegy, de az új alkatrész nem fog magától felmenni a helyére még akkor sem ha szépen kéred :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Én is vicceltem, és ismerem ezt a régi trükköt, de én inkább a zsírt részesítem előnyben az ilyen szűk, nemcsúszos, belenemmenős alkatrészeknél. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 vagy simogatni kell elötte ahova teszed :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 vagy simogatni kell elötte ahova teszed :( Aztán nyomni neki, tudom! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Gondoltam beírom ide is, szóval : Találtam a kerékjárati íven, doblemezben, mind1 egy szabadon lógó veztéket.Mind2 oldalon elöl.Én a fékérzékelőre tippelek, hogy olyan betét mehet bele, és annak a vezetéke, de megkérdezem: Milyen vezeték lehet?Az ABS-é megvan, és műxik.A BC nem jelzi, hogy gáz lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 lehet fékkopásjelző ugye? az nekem is ki lett kötve... s ha rövre van zárva akkor olyan jelet ad a bcnek h minden fain és lehet ezért nem jelez vissza gondolom... nekem asszem sárga-piri kombója van ennek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 De ha lógik akkor nem nagyon van rövidre kötve... de amúgy én is erre gondoláztam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Thx. Cartársak.Vagy bátyáim? :( (mert még mindig csak 117LE) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 De ha lógik akkor nem nagyon van rövidre kötve... de amúgy én is erre gondoláztam... miért ha rövidre kötöd akkor máris nem 6 rá a gravitáció a mátrix hibájából kifolyólag? vagy nem értelek báttya, mondjuk az öccssöt sem hogy hányszál vezeték milyen színű azt nem mondta :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 mondjuk az öccssöt sem hogy hányszál vezeték milyen színű azt nem mondta :roll: Kettő! :D S, az egyik bizti, hogy piros, a másik kivehetetlen, mert holt retek! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 mondom h az lesz eeeee :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts