aztec Elküldve Október6, 2005 Elküldve Október6, 2005 DIS gyújtás jó meg minden de ha bekrepál akko lehet dellázni mint a gödény. :wink: Hagyományos mechanikus elosztós gyujtásnál ilyenek nincsenek és még tuningolni is lehet. :( (Nagyobb trafó ,erősebb szikra ,jobb égés) :wink: bezonyyy!
Tóbiás Elküldve Október6, 2005 Elküldve Október6, 2005 Feltételenül magad akarsz bűvészkedni a fékkel ? Kőszi hogy aggódsz miattam, és félted a többi embertársadat :smt045 . Tudatában vagyok annak,hogy a fék nem játék! Nem először csinálok féket(előző autóim fék miat nem láttak szerelőt,vizsgán sem volt gond az álltalam javított fékkel) Amúgy meg az autóm GSI, külön rendszer a kézi és az üzemi fék.
FBalazs Elküldve Október6, 2005 Elküldve Október6, 2005 Na ja... Csekély 2.5 éve nincs kézifékem... Keresem azt a vállakozó szellemű szerelőt, aki orvosolná ezt a problémát :( Bővebben: Kadett GSi kapott egy Vectra tárcsafékes hidat, és a kézifékkötél "lóg a levegőben". Szó szerint... Érdekes volt így vizsgáztatni a gépet :twisted:
Atommanó Elküldve Október6, 2005 Elküldve Október6, 2005 Hát kellett neked, hogy a híd körül kívűlről menjen a kézifékkötél... :-)
Tom Elküldve Október6, 2005 Elküldve Október6, 2005 Remélem nekem nem lesz ilyen szívás... Ma adtam le Blitznél a Vectra hátsóhidat... :wink:
Atommanó Elküldve Október6, 2005 Elküldve Október6, 2005 Nem tok bejönni az uccccábaaa, mer felbontották, szal most jóó a bokorugróóó Cabrijjjó... :-)
aztec Elküldve Október6, 2005 Elküldve Október6, 2005 Nem tok bejönni az uccccábaaa, mer felbontották, szal most jóó a bokorugróóó Cabrijjjó... :-) :( nem tudtammi lehet az ok, így már vágó 8)
Atommanó Elküldve Október6, 2005 Elküldve Október6, 2005 De honap azt hiszem megküzdök a gonosz földtúró árnyakkal... a kart védő már melegít... :-)
aztec Elküldve Október6, 2005 Elküldve Október6, 2005 De honap azt hiszem megküzdök a gonosz földtúró árnyakkal... a kart védő már melegít... :-) én meg minap néztem vhol az 1ik csavar kiálló része kapott egy igen szépet. Ezeket mekkora csavarokkal fogják fel kb? Mint az épületgépészet :( és shimán Lhajlott így ish :roll:
mélykék76 Elküldve Október6, 2005 Elküldve Október6, 2005 is :wink: Mit kellett még cserélni a kézifék kapcsán ?
mélykék76 Elküldve Október6, 2005 Elküldve Október6, 2005 Kőszi hogy aggódsz miattam, és félted a többi embertársadat :smt045 . Tudatában vagyok annak,hogy a fék nem játék! Nem először csinálok féket(előző autóim fék miat nem láttak szerelőt,vizsgán sem volt gond az álltalam javított fékkel) Amúgy meg az autóm GSI, külön rendszer a kézi és az üzemi fék. Nem azt mondtam, hogy te nem tudod megcsinálni, csak úgy gondolnám, hogy van 1 pont ami után azt mondod : "jó akkor inkább nézze meg 1 szerelő, mert nekem nem jön össze/nem tudom mi baja lehet/stb.", függetlenül attól hogy te cseréltél féktárcsát, betétet, stb. :wink:
mélykék76 Elküldve Október6, 2005 Elküldve Október6, 2005 Remélem nekem nem lesz ilyen szívás... Ma adtam le Blitznél a Vectra hátsóhidat... :wink: Várjál mánnnn. Nekedek akkor hátul jelentősen nagyobb féked lesz mint elől ?
Tom Elküldve Október6, 2005 Elküldve Október6, 2005 Várjál mánnnn. Nekedek akkor hátul jelentősen nagyobb féked lesz mint elől ? Ez így van. Mondjuk csak átmérőben. Felületben és fékhatásban nem. :wink: De még egyáltalán nem biztos, mert koránt sem hibátlan a híd és most anyagilag eléggé 0án vagyok.
warwolf Elküldve Október6, 2005 Elküldve Október6, 2005 De még egyáltalán nem biztos, mert koránt sem hibátlan a híd és most anyagilag eléggé 0án vagyok. Mi a gáz vele? :?: Fékmunkahenger gatya, vagy ilyesmi?Esetleg csapágy?
Tom Elküldve Október6, 2005 Elküldve Október6, 2005 Mi a gáz vele? :?: Fékmunkahenger gatya, vagy ilyesmi?Esetleg csapágy? Hát csak a várható dolgok voltak. 1 kerékcsapágy búg, kézifék, féktárcsa felszab., meg betét.
aztec Elküldve Október6, 2005 Elküldve Október6, 2005 Tomi látom alakul sport injection astrád :wink: A fékes balhé miatt meg elnézésed kérem.....
mélykék76 Elküldve Október6, 2005 Elküldve Október6, 2005 ....1 kerékcsapágy búg.... Akkor még most keress hozzá 1 másik tengelycsonkot. Szerintem.
Tom Elküldve Október6, 2005 Elküldve Október6, 2005 Tomi látom alakul sport injection astrád :wink: A fékes balhé miatt meg elnézésed kérem..... Semmi gond, nem rajtad múlt, szóval no para. :wink: Majd lenyúlom az Antiét. :wink:
Tom Elküldve Október6, 2005 Elküldve Október6, 2005 Akkor még most keress hozzá 1 másik tengelycsonkot. Szerintem. Még nincs benne! Blitz-ék nézték meg, hogy mi vele a szitu.
warwolf Elküldve Október6, 2005 Elküldve Október6, 2005 Hát csak a várható dolgok voltak. 1 kerékcsapágy búg, kézifék, féktárcsa felszab., meg betét. Már kezdtem parázni, hogy egyéb szerkezeti hiba.
mélykék76 Elküldve Október6, 2005 Elküldve Október6, 2005 Már kezdtem parázni, hogy egyéb szerkezeti hiba. vv te rámézésre meg tudod mondani 1 kiszerelt hídról, hogy jó lesz-e az összetartása a kerekeknek a beszerelést küvetően ? :( :D :D :D :D
warwolf Elküldve Október6, 2005 Elküldve Október6, 2005 vv te rámézésre meg tudod mondani 1 kiszerelt hídról, hogy jó lesz-e az összetartása a kerekeknek a beszerelést küvetően ? :D :D :D :D ;) Ééééééééénnn????Apppááám Shhhhííímmán! :( :D :D Mert amúgy még az sem jó? :shock:
mélykék76 Elküldve Október6, 2005 Elküldve Október6, 2005 Ééééééééénnn????Apppááám Shhhhííímmán! :( :D :D Mert amúgy még az sem jó? :shock: Honnan tudjam nem az én hídam :D :D :D :D
Tom Elküldve Október6, 2005 Elküldve Október6, 2005 Ne parázz már Wolf! :( :D Biztos a Te a hibád hogy 2 évig egy bontóban esőben, szélben állt a híd. :wink: Inkább még egyszer köszönöm a segítséget. Megvehettem volna a gyártótól is 220-ért, fékek nélkül. :wink:
Recommended Posts