Tom Elküldve Szeptember28, 2005 Elküldve Szeptember28, 2005 meg rá kellett jönnöm x év után h nemcsak a kocsim létezik :wink: Miért nem csak az létezik??? :( :? :D :D
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2005 Elküldve Szeptember28, 2005 Az nem létezik... :-) Különben is akkor most mit csináltál a Csergőben??? Csajozni voltál bennt??? :-) :-)
aztec Elküldve Szeptember28, 2005 Elküldve Szeptember28, 2005 ejj ejj miszta info központ :( vettünk kicsim retek pudvaláda ancsája alá 1 2 cuccot s miközbe ezen sorokat írom palacsintával teéliszájából egy rohaggy+ jött ki :D
warwolf Elküldve Szeptember28, 2005 Elküldve Szeptember28, 2005 Szal akkor Bazs most GSItlen lett.Akkor jöhet végre neki a hőn áhított diesel projekt. Nekem is megfordult a fejemben tegnap egy gyenge pillanatomban, hogy v.hol 480 környékén el kellene passzolni a gépsast, főleg mikor kiderült, hogy a 4d éves kötelezője 19e. ft lesz, de aztán rájöttem, hogy a fene megenne, ha ezt megtenném.Szal még mindig a Corsa az, ami eladó.
redline Elküldve Szeptember28, 2005 Elküldve Szeptember28, 2005 Szal akkor Bazs most GSItlen lett.Akkor jöhet végre neki a hőn áhított diesel projekt. várjá! le vagy maradva! mondjuk én sem beszéltem vele 2 napja erről tehát azóta 5 uj verzió születhetett :( :D
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2005 Elküldve Szeptember28, 2005 Redi! Ha jól megnézed Coupe avatarját talán megkapod a választ... :-) :-)
redline Elküldve Szeptember28, 2005 Elküldve Szeptember28, 2005 Redi! Ha jól megnézed Coupe avatarját talán megkapod a választ... :-) azt már tudtam...sőt arról is mesélt mit szeretne helyette de bazs-t ismereve ez a pár nap alatt igen sokat változhatott :(
coupe Elküldve Szeptember28, 2005 Elküldve Szeptember28, 2005 azt már tudtam...sőt arról is mesélt mit szeretne helyette de bazs-t ismereve ez a pár nap alatt igen sokat változhatott :(Nem hagytam neki sok időt hogy meggondolja magát. :D
warwolf Elküldve Szeptember28, 2005 Elküldve Szeptember28, 2005 várjá! le vagy maradva! mondjuk én sem beszéltem vele 2 napja erről tehát azóta 5 uj verzió születhetett :D :D Lehet, hogy bejön a Diesel Kadett Combo terv? :(
aztec Elküldve Szeptember28, 2005 Elküldve Szeptember28, 2005 végre 1 jó cultot építs már bazs vmi kis dobozost amit anno témáztunk :idea: én meg most elkezdtem összerakni a vast háááááááááát ezek a gyári cuccok még mindig nem tetszenek viszont kezd autó formája lenni a vasamnak :( egy csomó praktikus dolog került bele: van világítás, elektromosság, lassan 4en is be tudunk ülni....
Laci4 Elküldve Szeptember28, 2005 Elküldve Szeptember28, 2005 Azért ma már sikerült pár autósnak meglepetést okoznom.Hamar eltünt a mosoly az arcukról. :( Nah igen, nagyon nagy feelingje van ennek a kasztninak.. én már csak tudom :wink: De a tied hogy ráadásúl karaván is... :shock: :wink: :D Ez gyors csere volt amúgy. Bazs: mi lesz helyette? És kicsit mintha torzítani ez az avatarkép neeem? vagy ilyen hoszúúúúúúúúúúúú ? :D
Laci4 Elküldve Szeptember28, 2005 Elküldve Szeptember28, 2005 Ha esetelg holnap este kinézel a Lurdihoz este (mert hogy lesz tali... :-) ) akkor szívesen megmutatom, és még talizhatsz is pár elvetemülttel odakinnt... :-) Vagy ha nem bírod addig, és kell egy kis bemutató, akkor sassolj IDE! :wink: Utsó comment az oldalon..
Laci4 Elküldve Szeptember28, 2005 Elküldve Szeptember28, 2005 Köszi a meghívást,már több hete tervezem a részvételt,de mindig közbejön valami.Most pl. darabokban a váltóm. Az autódat is szívesen megnézném,egy körre be is fogok kéredzkedni melléd,ha egyszer végre kijutok. Akkor iratkozz fel a listára sztem :wink: :(
Laci4 Elküldve Szeptember28, 2005 Elküldve Szeptember28, 2005 Szal akkor Bazs most GSItlen lett.Akkor jöhet végre neki a hőn áhított diesel projekt. Nekem is megfordult a fejemben tegnap egy gyenge pillanatomban, hogy v.hol 480 környékén el kellene passzolni a gépsast, főleg mikor kiderült, hogy a 4d éves kötelezője 19e. ft lesz, de aztán rájöttem, hogy a fene megenne, ha ezt megtenném.Szal még mindig a Corsa az, ami eladó. Sajnos nekem is ennyi.. sacc. de anno belegondoltam.. 1.6 os verdám volt.. "gyengébbet" nem igazán akartam, igaz dizelre meg nem is gondoltam. no és az 1.6-2.0 ig ha jól tom, ugyanaz a tarifa :? Majd most utánajárok h mi a téma, mert ahol eddig voltam, Union klub kötelező(magyar autóklub) ott váltás lett. ha jól látom, más biztosító van már a MAK oldalán.. és talán drágábra jön ki.. na de ez itt kicsit off.. van külön helye nekije.. Egyébként meg ha nem akar széthullani a GSi, én tuti azt tartanám meg a helyedben.... nem hinném h a Corsa kötelezője olyan rettenetesen olcsóbb lenne... bár nem tudom mennyi. viszont a feeling tuti sokkal másabb. Én is párszor elgondolkodok, hogy ejj ejj.. "most" tankoltam, és már megent mehetek... milyen jó lenne 6-7 literrel eljárni.. de aztán eszembejut, hogy de mégis, mennyivel másabb is :? 8) ..
Laci4 Elküldve Szeptember28, 2005 Elküldve Szeptember28, 2005 végre 1 jó cultot építs már bazs vmi kis dobozost amit anno témáztunk :idea: én meg most elkezdtem összerakni a vast háááááááááát ezek a gyári cuccok még mindig nem tetszenek viszont kezd autó formája lenni a vasamnak :( egy csomó praktikus dolog került bele: van világítás, elektromosság, lassan 4en is be tudunk ülni.... :D
bazs Elküldve Szeptember28, 2005 Elküldve Szeptember28, 2005 valami jót akarok, de még nem tudom, mit :roll: a sárgáról a kép amúgy nem torz, csak félig hátulról van fényképezve és a caravan dolgozó lány husszú :(
warwolf Elküldve Szeptember29, 2005 Elküldve Szeptember29, 2005 Laci! A Corsáé 2780ft/hó. Ezen a képen meg érdekes a síma Astra lökös.
FBalazs Elküldve Szeptember29, 2005 Elküldve Szeptember29, 2005 @bazs: jólennehafelvennédaztakurvatelefont!
aztec Elküldve Szeptember29, 2005 Elküldve Szeptember29, 2005 gondolom volt szívszakadás.... vagy nepá?
Kess Elküldve Szeptember29, 2005 Elküldve Szeptember29, 2005 tegnap találtam 2db belsővilágítás késleltető áramkört érdekel vkit? az egyikbe vannak alkatrészek is a másikra nem emléxem (lehet hogy csak a NYÁK van meg)
aztec Elküldve Szeptember29, 2005 Elküldve Szeptember29, 2005 ha müxik és kipróbálható akkor az 1iket blokkolnám :wink:
warwolf Elküldve Szeptember29, 2005 Elküldve Szeptember29, 2005 Tegnap elvitték........ Akkor most már te is GSitlen vagy. :( A céges gép legalább jól dolgozik?
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2005 Elküldve Szeptember29, 2005 tegnap találtam 2db belsővilágítás késleltető áramkört érdekel vkit? az egyikbe vannak alkatrészek is a másikra nem emléxem (lehet hogy csak a NYÁK van meg) Akkor stipi stopi...:-) Aztecnak már úgy sem kell... :-( :-(
Recommended Posts