Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

először úgy tünt 2006 tavaszára meglesz életem első saját 2 kézzel épített autója. most úgy fest nem lesz ;)

Miért adod el? Egyébként 16 szelepes a verda? Tudsz esetleg néhány képet mutatni róla? :lol:

Elküldve

most téli van alatta, mert most kap friss vizsgát.

amúgy 16/205/45 volt, de az most MOMC tulajdona lett :wink:

még nem árultam így nincs ár.

de tudom nem fognak érte kapkodni szóval ha érdekel beszéljünk róla s akkor Lmondok mindent bővebben - dobj püben telt:wink:

Elküldve

na ez itt a bay. jah, de rajta vagyok h megússzam, de nem látok 1előre más megoldást...

este voltam felétek, de már késő volt, ma is mejek arra csak donno mikor... csörögjek néked?

Elküldve

nem jött be a fehér számlap?

Az érdekelne, hogy a számlapon hol jön át a fény, gondolom nem a számokon ami fekete?

Amúgy én már csináltam magamnak számlapot, akit érdekel elküldöm neki a bescannert változatot.

Ja és took SMD LED-et naon olcsón :D

Elküldve
Amúgy én már csináltam magamnak számlapot, akit érdekel elküldöm neki a bescannert változatot.

mailomra átdobhatnád ;)

a fehér meg teccik de a hernád tomi féle világítós mégjobban teccik :lol: :lol:

Elküldve
Ez már unalmas ;)

Check this:

54209504067_pio.jpg

majd ha jók lesztek copyzok holnapra hasonló műszeregységes képet... addig meg pár kedvcsináló:

265347577VDP_1_Analog_mode.jpg

265347592VDP_6_analog%20menu.jpg

265347583VDP_3_Cyber_mode.jpg

265347589VDP_5_Vehicle_Status_mode.jpg

265347580VDP_2_Digital_mode.jpg

Nekem nem űrhajóm van hanem GSI-m :lol:

Na jó, amúgy kegyetlenül jól néz ki. :smt041

Elküldve

nem nagyon, de most van egy nagyon komoly érdeklődő...

Nekem is nagyon tetszik bár még élőben nem láttam,de sajnos még nem jött meg a pénz amire számítottam.
Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.