warwolf Elküldve Szeptember8, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 kép? Mire kivakartam a mocsokból, rámsötétedett.Próbáltam csinálni, de nagyon gáz lett, inkább meghagytam holnapra. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Szeptember8, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 Gratulálok katona a szerzeményéhez! Azt hittem (vagy csak piás voltam?) hogy nem lessz meg ilyen hamar. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember8, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 Gratulálok katona a szerzeményéhez! Azt hittem (vagy csak piás voltam?) hogy nem lessz meg ilyen hamar. Ahhoz képest, hogy mérleg vagyok, ez tényleg gyors döntés volt.Persze kellett hozzá a bank is, aki elfogadta az ajánlatomat.Kicsit hülyén hangzik, de még ha egy kicsit véres is a torka, akkor is itt áll a ház előtt az ÉN GSI-m! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember8, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 Kicsit hülyén hangzik, de még ha egy kicsit véres is a torka, akkor is itt áll a ház előtt az ÉN GSI-m! :lol: ismerős az érzés cartárs ;))))) remélem sök örömöd találod benne :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember8, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 Holnap még berakok egy új gumicsövet a légtömegmérő és a szívótorok közé, aztán hátha változik v.mi, és nem fog rángatni.Ha marad a rángás, akkor kétségbe esek.A féknél pedig sztem főfékmunkahenger lesz a ludas. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember8, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 emberünk lenn sem volt... Jaja.. ez(is) sajna kimaradt.. warwolf meg lehet kérdezni mennyiért raboltad el a verdát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember8, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 vmivel 3kiló felett avagy környékén.... ez a biznisz bázzzz :lol: Wolfi grat érte! Inkább kitartás mint öröm kell hozzá asszem így másfél év távlatában ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 mikor kb? Kb. ma :lol: ;) Este mikor lenne jó ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 Ejjjjjjjjjjjjjjjjjj. Azt az állapotot is le kellett volna fényképezni, ahogy elhoztad. Mostantól dukumentáld ámmmmmmmmmm, miként szépül, csinosodik az első GIESZÁJOD :lol: :lol: :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 Ejjjjjjjjjjjjjjjjjj. Azt az állapotot is le kellett volna fényképezni, ahogy elhoztad. Mostantól dukumentáld ámmmmmmmmmm, miként szépül, csinosodik az első GIESZÁJOD :lol: :lol: :( :D Azaz állapot annyira gáz volt, hogy nagyon hazafelé még az ablakon sem láttam ki normálisan, annyira koszos volt, meg folyamatosan játszani kellett a gázzal, különben leállt volna.De ma már készülnek fotók is, bár ha megvan a gumicső, utána el kell vinnem Teches kikérdezésre. Amúgy ma reggel is itt áll a ház előtt, ergo nem álmodtam! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 Ejj!! Pont ez a lényeg! Hogy a legrosszabb állapottól látszódjon a változás, hiszen úgy kezdődött! neeem? és ha majd ahoz teszed az "ilyen lett" képet, nah majd akkor jön a sok "baszki.... le a kalappal.. ez ugyanaz az autó?!?!?" :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 Geri: ma lehet én is átugurolgatok, ha ok, meg ha kész lesz a verdám.. nagyon remélem, már kezdődnek az elvonási tünetek. pedig még csak pár napja nincs :wink: ;) vinném majd, a vellást, meg kőőőőne az a szupi kis géjesi poló(m) :wink: olyan 10 körül még zavarhatlak telón? mert nem tom hogy alakúl még az estém .. már ha meglesz a verda egyátalán.. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 azt hiszem ideje lecserélni a gsi.opelclub.hu-n a bannert a lap tetjén, vagy csináljunk egy "büszkeségeink" menüt: http://blitzhits2005.uw.hu/DSCF2226.JPG http://blitzhits2005.uw.hu/DSCF2230.JPG Pista miért nem ordítottál rá, hogy "vigyázz bae összebaxod a fényezést" ;) :lol: :lol: (nemmegsértődni!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 Tegnap éjjel újabbforma 325-ös béjemvéjét kétszer hagytam ott. 140-nél kezdett feljönni, onnan viszont már én nem nyomtam, mégiscsak városban vagyunk elven.... Vivát géjesí. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 Norbiiiiiii :lol: ;) :lol: Tényleg nem állunk neki hekkelni az oldalt? Kezdünk előjönni és lassan feltünni, talán lenne értelme neeeeeem? Laci gyere max csak csajszi lesz otthon ugyanis reggel óta a tegnap zsákmányolt géppel csiszolja az ASC-t.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 http://blitzhits2005.uw.hu/DSCF2226.JPG http://blitzhits2005.uw.hu/DSCF2230.JPG Ez "Bachelor" Mobil nem tudtad? Ha kirúgná a nő, kocsi, lakás megoldott... :roll: ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 Szóval a gumicső kicserélésével magjavult a verda.Mivel kiszedtem az akksit is, így már egyik kontroll lámpa sem világít, és jó minden.Még fék is van.Viszont apróság, de a BC nem mutatja a sebességet.CSak 0-t. kanyarodtam is egy-két szépet, és azon kívül, hogy majdnem kiestem az ülésből, nem volt semmi gáz.Ment.Teszteltem az ABS-t is, na az nagyon király, mikor leracsnizik a lábam alatt. Szóval teccik a gép.Minjá mejek fotózni! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 98-as tipikus europai benya ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ elrontottam linkre pls. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 Viszont apróság, de a BC nem mutatja a sebességet.CSak 0-t. bc sztem nem tud sebességet mutatni legalábbis nem pillanatnyi sebességet Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 http://img.tar.hu/warwolf/size2/15554407.jpg http://img.tar.hu/warwolf/size2/15554435.jpg S, végül a gumicső, ami mindenért felelős. http://img.tar.hu/warwolf/size2/15554434.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 War!! igy képek alapján első blikre sztem tök kóser.. pláne ahogy :wink: Még ha kell is rákölteni... aztec: akkor te nem is leszel otthon? akkor asszonykáddal is le tom intézni a póleszt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 Király a verda ww ! Gratula hozzá mégyegszer ! ;) :lol: :lol: :( :D ui: csak finoman vele :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 Király a verda ww ! Gratula hozzá mégyegszer ! ;) :lol: :lol: :( :D ui: csak finoman vele :wink: Thx!Azé vigyázunk, csak semmi agresszív vágtázás.De azt a kanyart kár lett volna kihagyni! :D Meg még bőven van rajta mit csinálni! :roll: Főleg küllemileg, meg azért azt az alapjáratot is megnézetem, mert ingadozik, de a kelleténél kicsit jobban.Szerintem.+ahogy hallottam, van még egy bal külső féltengelycsulkó cserém is, ami megint nem 10ft lesz! :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 Thx!Azé vigyázunk, csak semmi agresszív vágtázás.De azt a kanyart kár lett volna kihagyni! :D Meg még bőven van rajta mit csinálni! :roll: Főleg küllemileg, meg azért azt az alapjáratot is megnézetem, mert ingadozik, de a kelleténél kicsit jobban.Szerintem.+ahogy hallottam, van még egy bal külső féltengelycsulkó cserém is, ami megint nem 10ft lesz! :? Féktisztítóval kezeld meg az alpjáratmotort hátha segít :wink: Majd szépen rendberakod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts