bazs Elküldve Szeptember7, 2005 Elküldve Szeptember7, 2005 Nemtudom amig nincs pénzem nem akarok kinézni egy autót se mert ha elviszik elölem akkor végem van. ;) ááá annyira nem vészes :-D én is hasonlóan voltam ezzel
bazs Elküldve Szeptember7, 2005 Elküldve Szeptember7, 2005 hmmm... ]http://web.axelero.hu/autoan/a714/a714.htm
aztec Elküldve Szeptember8, 2005 Elküldve Szeptember8, 2005 Most már nagyon kezdem unni! :evil: Tudni kéne, hogy meddig poén valami! oksa :wink:
Chaba Elküldve Szeptember8, 2005 Elküldve Szeptember8, 2005 csak jövőre tervezek fény projectet de most tervezgetem. Pc-vel fényezgetem :wink: szerintetek hogy nézne ki ? http://rhymerjr.uw.hu/a.jpg a két szín közt hátranyúló most ezüst metálnak tűnő csík azonban "krómból" lenne... nekem bejön ez így, de kíváncsi vagyok másnak mi a véleménye...
Atommanó Elküldve Szeptember8, 2005 Elküldve Szeptember8, 2005 Chaba nekem is tetszik, főleg, hogy jó erős a piros, és nagy a kontraszt...
Tom Elküldve Szeptember8, 2005 Elküldve Szeptember8, 2005 Chaba nekem is tetszik, főleg, hogy jó erős a piros, és nagy a kontraszt... Szin tényleg korrekt! :wink: De eszméletlenül magasan van az a kocsi. :oops: :oops:
bazs Elküldve Szeptember8, 2005 Elküldve Szeptember8, 2005 és elég kicsi is rajta az a felni, nagyon ballonos a gumi
redline Elküldve Szeptember8, 2005 Elküldve Szeptember8, 2005 gyertyakulcs? 7es imbusz? valaki? :puppydogeyes:
warwolf Elküldve Szeptember8, 2005 Elküldve Szeptember8, 2005 gyertyakulcs? 7es imbusz? valaki? :puppydogeyes: Megvan a nyüszögés eredete? :?:
aztec Elküldve Szeptember8, 2005 Elküldve Szeptember8, 2005 nemá anno ezt a gsit is néztem mikor keresgéltem... ez a tijed?
Atommanó Elküldve Szeptember8, 2005 Elküldve Szeptember8, 2005 Igen ez az övé fotómegbuherálva... De Te honnan ismertél rá??? a felnikről? :-)
Chaba Elküldve Szeptember8, 2005 Elküldve Szeptember8, 2005 Szin tényleg korrekt! :wink: De eszméletlenül magasan van az a kocsi. :oops: :oops: első dolgom volt azokat a kerekeket eladni (amúgy jó kerekek voltak) de ilyenek lettek rá: http://rhymerjr.uw.hu/004.jpg azóta már ezek is fel lettek polírozva meg mi egyéb. de idén nem raktam fel a kocsira őket... majd jövőre :wink: ha jész lesznek az útfelújítások és nem rázza szarrá a kocsit!
redline Elküldve Szeptember8, 2005 Elküldve Szeptember8, 2005 Megvan a nyüszögés eredete? :?: sajnos ez nemaz ezek amik csak a hétvégén SOS-é váltak
Chaba Elküldve Szeptember8, 2005 Elküldve Szeptember8, 2005 nemá anno ezt a gsit is néztem mikor keresgéltem... ez a tijed? nekem kb. 2 éve van meg. Te mikor keresgéltél? hol nézted?
aztec Elküldve Szeptember8, 2005 Elküldve Szeptember8, 2005 akkor veled beszéltem... anno egy gyerekkel beszéltem állítólag ő hozta be. a felnikről és a fotóról ismertem fel...
Goofy Elküldve Szeptember8, 2005 Elküldve Szeptember8, 2005 srácok ilyen bőrt hol lehet szerválni nekem tetcik.. http://gsiclub.uw.hu/modules/Vidra_Gallery...fy/p9030108.jpg
mélykék76 Elküldve Szeptember8, 2005 Elküldve Szeptember8, 2005 srácok ilyen bőrt hol lehet szerválni nekem tetcik..http://gsiclub.uw.hu/modules/Vidra_Gallery...fy/p9030108.jpg Hoodprotector-nak hijjják és kérdezd meg bazst honnan lehet zsákmányolni, mert neki volt a Caliján.
fehérgsi Elküldve Szeptember8, 2005 Elküldve Szeptember8, 2005 Nekem most készül és ha szuper lesz akkor megy sorozatban is. sikerült olajsziv. találnom. Gyerekek nem volt semmi B omega 2.0 16v volt a jó rá. Nekem 93 12 havi a gépem és más a vezérlés és az oljsziv. mert van rajta egy nyúlvány ami feszítőgörgönek a csat.pontja
mélykék76 Elküldve Szeptember8, 2005 Elküldve Szeptember8, 2005 sajnos ez nemaz ezek amik csak a hétvégén SOS-é váltak Hol akarsz szerelni Norbi ?
Laci4 Elküldve Szeptember8, 2005 Elküldve Szeptember8, 2005 Halli redline! Ha ugyanakkora a tiedben is a gyertya, akkor van kulcsom de azt tudni kell, hogy ha egy kicsit is be van állva a gyertya, akkor lókakit se ér! Én annó a 4ből asszem 2őt tudtam vele kiszedni! Igaz, az is hozzátartozik, hogy Sz.Gab, ennél jóval izmosabb szerkentyüvel is fél óráig szórakozott a gyertyámmal mire megadta magát! Imbusz.. gyertyatakaróhoz? mert akkor az tuti van.
redline Elküldve Szeptember8, 2005 Elküldve Szeptember8, 2005 Hol akarsz szerelni Norbi ? azt még nemtom
mélykék76 Elküldve Szeptember8, 2005 Elküldve Szeptember8, 2005 ....de azt tudni kell, hogy ha egy kicsit is be van állva a gyertya, akkor lókakit se ér! Én annó a 4ből asszem 2őt tudtam vele kiszedni! Igaz, az is hozzátartozik, hogy Sz.Gab, ennél jóval izmosabb szerkentyüvel is fél óráig szórakozott a gyertyámmal mire megadta magát!.... Biztasd meg 1 kicsit :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
redline Elküldve Szeptember8, 2005 Elküldve Szeptember8, 2005 Imbusz.. gyertyatakaróhoz? mert akkor az tuti van. fékbetéthez kellene az imbusz mellesleg nem nyugtattál meg a gyertyával, mert kb fing0m mennyire van belerohadva de mondjuk az előző tulaj mesélte, hogy "nemrég" cserélt benne gyertyát, tehát lehet hogy még ki lehet küzdeni
Laci4 Elküldve Szeptember8, 2005 Elküldve Szeptember8, 2005 Visszavonom, megnéztem, 7es imbim nincs, csak 6-8-10. Gyertyakulcsom meg kint van a kocsiban Sz.Gabnál. Lassan fel is hívom,hogy mi a szitu. Tegnap már elvileg le lett vizsgáztatva a kocsi, ma csinálja meg amit kell rajta :wink: ;) Jó a sorrend :lol:
Recommended Posts