Tom Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 nála ez ilyen fétis.....ő még a kiflire is azt rakna ;) mondjuk a 4 tonnás teherautóba tuningolt c20let...az azért butus ötlet volt ma Tomika ;) :D 2900kg és rövid váltóval jól menne, ok? :evil: :evil: :lol: :lol: :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 http://sonique.fw.hu/anti/IMG_1884_S.JPG melyikőtök kezdte nagyon unni a szerelgetést?? ;) :lol: :lol: @Tom: sztem nem menne jól.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 2 után már minenki szemkitámasztva csavarozott, és vadul pislogott...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 2 után már minenki szemkitámasztva csavarozott, és vadul pislogott...:-) Szólj ha még kell valami a Csergőből, lehetőleg zárás előtt néhány perccel. ;) Ha nincsenek csavarok, akkor ma sem lesz sokkal gyorsabb a dolog... :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 Vateréknál van még jó pár, de a csergőben nincs csak renelésre honap reggelre...:-((( Szóval ha van más tipp, hogy honnan, még beszélek minjárt Ákossal... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 Anti & Co. maxiriszpekt, nagyon gengszter lett! 8) Anyway, nem tud valaki horpadásjavítást fényezés nélkül? (nem a enyémre kő :wink: ) 4P Car felejtő... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 Meg persze ezer köszi az én Drága Feleségemnek aki csendben tűri az egészet:-) ezzel óvatosan brada és bikavbaszott speeddel kopp kopp kopp mert mikoron én eztet mondottam rá 1-2 7re buktam asszonyom ;) :lol: :lol: csak szóltam! nem nyallerkedésből, de sztem így kép alapján is iszonyatraj a vas, igaz meesze annyira nem szép, mint az enyém lesz :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 Gergő Brada! Mikor lesz nagy féked? Mert az az időpont gyanúsan egybe fog esni az én nagyfékjeim időpontjával is. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 Na fentebb egy hozzászólással olvastam, hogy a két nagy csoda várat egymásra...:-) Tomi csavrt kell szerezni valahonnannnnnnnnn.... Ha tudnál valami hasonlót az is jó, nem kell hogy torx legyen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 Vateréknál van még jó pár, de a csergőben nincs csak renelésre honap reggelre...:-((( Szóval ha van más tipp, hogy honnan, még beszélek minjárt Ákossal... Én is amikor darabokra szedtem a járgányt jó pár csavart elkavartam, az Opelnél pedig nem mindig találtam, vagy csak rendelésre. És csak drágább is mint 1 csavar üzletben. Ezt csak ajánlani tudom : Váci út 85. (Igazából a Frangepánban van, Csergőtől nem messze) TEL:06-40-322-679 Én itt megtaláltam minden féle menetemelkedésű-sűrűségű, hosszúságú, fejű csavart. 1 mintát érdemes vinni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 Na Anti akkor mond meg hogy miből mennyi kell!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 Tomi, hát ha megtennéd, örök hálám...:-) Nagyjából képben vagy miből milyen van és miből mennyi kell... Amit mi szedtünk szét ahhoz már megvan minden ugye mert mi rendesen elraktunk mindent, szóval csak azokhoz kéne ami ott vannak a műhelyben...amúgy darabszámra passz.. Tehát a belső műanyagokhoz vegyél szerintem nyugodtan 20-at a hagszóró az 3 Tükörhoz, meg a kárpitösszefogáshoz Pistával megvesszük mi, mert ahhoz nálunk van a minta... Máshoz azt hiszem már nem kell...remélem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 http://sonique.fw.hu/anti/IMG_1891_S.JPG ez a lámpa aaannyyira jól nézne ki az enyémben.. ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 Tomi, hát ha megtennéd, örök hálám...:-) Nagyjából képben vagy miből milyen van és miből mennyi kell... Amit mi szedtünk szét ahhoz már megvan minden ugye mert mi rendesen elraktunk mindent, szóval csak azokhoz kéne ami ott vannak a műhelyben...amúgy darabszámra passz.. Tehát a belső műanyagokhoz vegyél szerintem nyugodtan 20-at a hagszóró az 3 Tükörhoz, meg a kárpitösszefogáshoz Pistával megvesszük mi, mert ahhoz nálunk van a minta... Máshoz azt hiszem már nem kell...remélem... Ok. Akkor ezek nincsenek a Csergőben? Ha még eszedbe jut valami akkor szólj! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 Gergő Brada! Mikor lesz nagy féked? Mert az az időpont gyanúsan egybe fog esni az én nagyfékjeim időpontjával is. :wink: micsudi micsudi? nem úgy volt h szept eleje és szólsz és akkor ledumázzuk eee? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 Tom! Oksi, de más nem jut eszembe... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 micsudi micsudi? nem úgy volt h szept eleje és szólsz és akkor ledumázzuk eee? Holnap szept. eleje. ;) Egyébként bőven ráér, csak kérdeztem. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 hmm.. most vettem észre, hogy az új szerzeményem csak GT/E felszereltségű... ;) Ez szörnyű, nem tudom, hogy fogom kibírni :lol: Valaki regisztráljon be nekem még1 autót :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 Sajnos az idő rövidsége miatt, a motorból ezen alakalommal már nem lesz semmi, meg különben is maradjon valami a kövi talira is...:-)))) akkó engem nem is érdekel :( ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 akkó engem nem is érdekel :( ;) :lol: :lol: Akkkooo kaabbb beee...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 Akkkooo kaabbb beee...:-) megsértődtél? ;) télleg világosabbra számítottam, így ez nekem csalódás és ezért annyira nem is jön be a felni nagyon pöpec lett, a morcosítás is zsír, a lámpák is, szóval így egyben már mutat, de valahogy ez a kék elrontja azt a képet, ami kialakult bennem, mivel nem erre a színre gondoltam :? azé adok neki még egy eseélyt: megnézem élőben, hátha... :lol: :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 Dehogy sértődtem meg, azért írtam amit írtam...:-) Megnézed, ha megmutatom..:-))))))) Amúgy a kékje pedig gyönyörűűűűű... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 nekem túl olyan, mint a gyári Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 Holnap szept. eleje. ;) Egyébként bőven ráér, csak kérdeztem. 8) oksa lenn szemesen miután megvertem Antit megdumáljuk.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 Gergő Brada! Mikor lesz nagy féked? Mert az az időpont gyanúsan egybe fog esni az én nagyfékjeim időpontjával is. :wink: Jut eszembe voltam bent a Lángban és az Idegenárú beszerzésen le volt rakva két db bontott Porsche féknyereg! Ember bevitte hátha elviszik csak ha valakit érdekel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts