Gelko Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 én aszittem, a világosabb kék lesz ez nem tetszik fantázia kell Bazs ;) ...sztem nagyon ütős lesz :wink: Hajrá Anti !!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 ....Van kémfotom mindenki azonositsa be magának 8).... Kedves tulajt megkérdezted, hogy "leközölheted-e" ezt a képet ? :smt108 Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 fantázia kell Bazs ;) ...sztem nagyon ütős lesz :wink: a szín nem fantázia kérdése és nekem az nem teszik ;-) persze biztos ütős lesz, csak nem az igazi :lol: nekem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 a szín is az :( jó tudom neked a sárga..... ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 jó tudom neked a sárga..... ;) :lol: :lol: hát nem igazán, de nem is feltétlenül ez a kék persze lehet, hogy szar lett a telefonos kép és egyáltalán nem ilyen a szín ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 Kedves tulajt megkérdezted, hogy "leközölheted-e" ezt a képet ? :smt108 Bezzeg melykek mindenben csak azt nézed hol lehet belekötni nem foglalnad el magad valami hasznossal ! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 :mrgreen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 én aszittem, a világosabb kék lesz ez nem tetszik bazs nagyon csíplek meg ilyenek, sőőt azt is Lnézem h pannonos vagy de mekkora gyökér vagy ;) neked hogy esne ha készülne a vasad és még finito sincs de már leoltják.... semmi empátia baz Te persz szét tunerkeded a muslincacsapdát... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 ez nem fikázás, bazz nem kell, hogy mindenkinek az legyen a jó, mint a másiknak ;-) azé, me nekem nem tetszik, attól még lehet jó csak nekem nem jön be Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 a feketével az a gáz, hogy azon minden meglátszik... ez meg az alsó részben hatványozódik, oda kerül fel minden retek a kerekektől... kihívás lesz tisztán tartani... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 ez nem fikázás, bazz nem kell, hogy mindenkinek az legyen a jó, mint a másiknak ;-) azé, me nekem nem tetszik, attól még lehet jó csak nekem nem jön be Nem ééérti..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 Vktr én nem értem vagy bazs? Amúgy meg hívtalak eeee Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 Nem ééérti..... de nem ám nem fogom azt mondani valamire, ami nem tetszik, hogy "hú de kib.szott jó!" azt se mondom, hogy sajnálom, ha nem sajnálom ezt nevezik egyenes beszédnek én a véleményemet mondom, nem azt, amit más akar hallani ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 de nem ám nem fogom azt mondani valamire, ami nem tetszik, hogy "hú de kib.szott jó!" azt se mondom, hogy sajnálom, ha nem sajnálom ezt nevezik egyenes beszédnek én a véleményemet mondom, nem azt, amit más akar hallani ;-) Nincs is ezzel baj, csak nem biztos, hogy érdekli az érintettet ebben a formában.. Egyébként ezt tapintatlanságnak nevezik szerintem. Egyenes beszéd akkor kell, ha kérdeznek. Aztec, próbálj többször ok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 jó de bazs lehet árnyaltabban is mikor Te jöttél a sárga anygaloddal 1ikünk sem mondta h nem teccik, pedig lefogadom kevés embernek teccik ilyen penetráns színnel..... De ahogy érzed akkor jáccunk őszintéset jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 csak nem hiszem, hogy az ember azért csinál valamit, hogy az másoknak tetszen legalábbis én nem ha nekem tetszik, akkor jó, függetlenül attól, hogy más mit gondol persze ha másnak is bejön, az csak plusz jó érzés, de nem feltétlenül szükséges nem fogok rosszul aludni, ha azt mondják, hogy nem tetszik a szarom engem nem érdekel, ha nem tetszik senkinek a sárga caravan annyira nekem sem tetszik, de legalább ritka 8) lehet tapintatoskodni, de egyrészt nem kenyerem, másrészt sok esetben felesleges is ha valaki berak egy képet egy autóról egy autós fórumba, akkor valszeg azért teszi, hogy arról az emberek véleményt mondjuanak én ezt tettem: elmondtam, mit gondolotam, majd közöltem a véleményem az eredményről nem volt benne tapintatlanság, nem azt mondtam, hogy ez egy szar, minden hozzászólásomban kihangsúlyoztam, hogy ez az én véleményem Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 jó de bazs lehet árnyaltabban is "azt hittem, világosabb kék lesz ez nekem így nem tetszik" ezt hogy mondod árnyaltabban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 bazs egy pöcs vagy hagyjuk figyelj töki nem példálozom de neked is szarul esne ha kedvenc dolgaid ily mértékben lefikáznák de erre tunnék példát mondani de abból meg fórumháború lenne s ezért nem teszem OFFoljuk a témát, ha nem érzed hogy ezt nem kellene akkor kapsz majd szemesen egy antiszociális vagyok kitüzőt és mindenki meg fog neked bocsájtani 1szerűségedért :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 "azt hittem, világosabb kék lesz ez nekem így nem tetszik" ezt hogy mondod árnyaltabban? Nem lehet, hogy természetes fénynél más lesz a hatás?Mert a neon azé' nem úgy adja vissza, mint más izzótest.Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 bazs egy pöcs vagy hagyjuk figyelj töki nem példálozom de neked is szarul esne ha kedvenc dolgaid ily mértékben lefikáznák de erre tunnék példát mondani de abból meg fórumháború lenne s ezért nem teszem OFFoljuk a témát, ha nem érzed hogy ezt nem kellene akkor kapsz majd szemesen egy antiszociális vagyok kitüzőt és mindenki meg fog neked bocsájtani 1szerűségedért :wink: :notworthy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 Nem lehet, hogy természetes fénynél más lesz a hatás?Mert a neon azé' nem úgy adja vissza, mint más izzótest.Szerintem. írtam, hogy lehet, hogy más a szín és csak a telefonos kép a szar ;-) aztec: mit fikáztam én, mond már el! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 Aztec, kérlek ne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 b+ félrenézek egy kicsit, hogy leoltsak pár juzert erre elszabadulnak az indulatok, meg kitör a háború.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 b+ félrenézek egy kicsit, hogy leoltsak pár juzert erre elszabadulnak az indulatok, meg kitör a háború.... hol, hol? hadd lássam én is! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 írtam, hogy lehet, hogy más a szín és csak a telefonos kép a szar ;-) Olvasd csak el, hogy mit írtam?Nekem nem a telefonos képpel volt bajom, hanem a megvilágítással teeeeeee! ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts